Nişanlım ve Evcillerim:(

bi veya bikaç masum için ciddi ciddi böyle düşünüyosa nişanlın bence gerçekten otur bi düşün bu insanla olur mu diye belki haddim değil böyle cevaplamak canim kusura bkma ama eğer ciddi ciddi o masumlardan ötürü böyle düşünüyosa gerçekten ben soğurdum ne zararı olabilir ki hayvan besleyen biriyim o ndenle bu kadar tepki verdm ama çok garip gerçekten bi ve bikaç hayvan için böyle der mi bi insan sevdiği kişiye :uhm::bbo:

köpekleri ve kedileri çok severim. ama sevgilimin yüzünü köpek yalasaydı ben de tiksinirdim. çok zor durumda bırakmışsın adamcağızı. köpeklerinden vazgeçmelisin.

valla hayvan sevmeyen bir insana asla ,sevdiremezsin.
benim ağabeyim ve eşi
sevmezler
banada o yüzden gelmezler.
kedim var çünkü.
onlara gittiğimdede
bavullarımda ve kıyafetlerimde bir tane kedi tüyü olmamalı.
ağabeyim hatta ya kedin ya ben bile demiştir zamanında:))
ama ben sallamıyorum.
onlar başka şehirde zaten....
.
düzelmezler onu biliyorum..
evde hayvan beslenmesine karşılar..ve böylede gidecek.... seçim yapacaksın..
başka çaren yok...

Evcil hayvanlarından vazgeçmemek için direnmeni dilerim...
Sen evcillerini seviyorsun ve senin acı çekmene sevinecek bu durumda.
Sen de mecburen katlanacaksın...
Ne için nişanlın mutlu olsun diye?
Sorun beraber yatmaksa ileride bunu alıştırırsın yapmazlar.
Nişanlın çok gaddar

bende kedi diye deliriyorum ama evde tüylü hayvan beslenmezmiş rahatsız olurum ben diyo benimkide köpeklere bayılıyo 2 tane köpek besliyo ama bahçede , kedilerden nefret ediyo kendide kedi burcu ama kaydirigubbakcemile3 sevmiyo işte bende çok istiyorum bu gidişle hayalimde kalıcak benimde napalım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum evde bakmamaya çalışsan orta yolu bulmuş olursunuz hem

cümlelerimi nişanlımı savunuyormuşum gibi algılamayın ancak düşününce bende hak veriyorum ona sonuçta benimde tiksindiğim hayvanlar var ve hadi onunla uyu dese kalp krizi geçiririm..

beni seçim yapma durumuna getirdi çünkü sanırım ben fazla yüzsüzce davrandım. bugüne dek her konuda köpeğim için yamında oldu ancak ben en ufak bir lafı bile kaldıramıyorum onun en ufak laflarına karşılık ağır cümleler kuruyorum oda dellenio seç o zmn dio.

köpeklerim ztn evlenince ailemle kalıcaklar ben çalışacağım için tüm gün onları yalnız bırakamam annem hep yanlarında babam sürekli onlarla ilgili ya uzun yürüyüşlerdeler ya da top oynama faslında keza evde bahçeli sırf onlar rahat etsin die apartmandan ayrılıp bahçeli bir ev aldı babacığım, nişanlımda istersen alırız bi bahçeli ev bizimle yaşarlar diodu ama büyük oğlum ben istesemde ailemdn ayrılmaz buna karşılık yavrulardan biri bana aşırı bağlandı ve sürekli benimle uyuyo buda beni korkutuo üçünü alsam hem onlar mutsuz olucak hem biz sorun yaşayacağız almasam kızım bensizliğe alışır mı bin türlü soru var kafamda yani..

nişanlımda yumuşuo hemen ancak benim dil pabuç gibi olunca adam çıldırıo yine yumuşatacaz bi kaç güne kendisini ama bakalım tekrar ne zmn dellenicekzemuszemus

valla ben hayvanları çok severim ama evimde istemem. yatıp kalkamam onlarla pis geliyor titizlikten ölen bi insanım katlanamam yani. nişanlınız haklı bence sevmeyen bi insana zorla evde hayvan bakmak işkence gibi.
sırf bu yüzden bi arkadaşımın evine hiç gitmiyorum artık. bence sevgilinizden değerli mi yani sokağa atmayın tabi ki ama ya bi yuva bulun onlara ya da annenize bırakın

keşke sevgiler koşulsuz olabilse..

tuysuz hayvanlarda soguk hayvanlar oluyor dokunup sevip o sıcaklıgı alamazsınki

Hayvanları haz etmeyen,koşul olarak sunanlardan hiç hoşlanmıyorum.Vazgeçmeyin onlardan!.. :çok üzgünüm:

canim bi evde 1 köpek fazlasi ile bakmaya yeterde artarda ilerde evlendiginde yani nisanlin kabul etse bile bakimidir yürüyüsüdür sen daha iyi bilirsin..Bu durumda nisanlina hosgörülü olup yavrularini annenlerde birak maddi manevi yönden oda olmuyorsa güvenceniz kisilere verin..ki ben büyük yada bahceli evlerde bi köpek icin daha iyi buluyorum..

kızlar vazgeçemeyeceğim yavrularımdan sanırım tabi nişanlımdanda vazgeçersem komik olur orta yolu bulma amacındayım en doğrusu ailemle kalmaları ilk zmnlar sürekli gidip gelirim yokluğuma yavaş yavaş alışırlar ki ztn süreklide kopmayacağım onlardan hangi anne evladı olmadan mutlu olurki

tuysuz hayvanlarda soguk hayvanlar oluyor dokunup sevip o sıcaklıgı alamazsınki

bende öyle düşünüyorum ama anlatamıyosun ki zaten oda farklı düşünmüyo ama evde değil katı kuralı malesef laelaelaelaelae bende bi chinchillam olsum çok istiyorum ya boshayallersmile ama erkekler evde hayvan konusunda böyle katılar genelde

benim chinchillam var.
tüy problemi muhteşem..
yani
şu an klavyemde yüzlerce ince tüy var.
demin uzandıda burada:))
birde bu cinsin tüyü
öyle sokak kedileri gibi kalın değil.
tavşan tüyündende ince.
silkelesende çıkmıyor.
yapışıyor kalıyor.vede çok tüy döker chinchillalar.
çözümüde yok maalesef.
siyah çokseverim giymeyi.
üstümdeki beyaz tüyleri temizlemekten iflahım geriliyor..
ama şu varki,yirim onu.çok seviyorum:))

kaydirigubbakcemile3 bunu sevgilim duymasın azcık yumuşar gibi oluyo ısrarlarımın karşısında bida duvar olur kesin :dilcikar: bikerede köpek alıcaktı tutturmuştum chowchow al diye sinir gitti labrador retriever cinsi aldı yanına yaklaşamıyorum aşırı sinirli bi cins :mymeka: hiç zevklerimiz uyuşmuyo :asigim:

Hayvanları sevmemek onlarla zaman geçirmemek onlara dokunmamak onları evde bahçede barındırmamak onları görünce uzaklaşıp kaçmak değil ki onları sevmemek onlara zarar vermektir...Hayvanlara dokunamıyorum uğur böceğine bile, asla bir temasım olmadı olamazda ama asla onlara fiziksel olarak zarar vermiyorum aksine yemek artıklarını veririrm önlerine.Ha onlara dokunamayışım tiksindiğim yada sevmediğim için değil yani bir antipatim yok sempatim de.Nişanlın kıskançlıkla karışık köpeğine sempati duymayabilir onu anlamaya çalış sen köepğini öpüyon ediyon sonra onu öpüyon:)adamın bundan tiksinmesi normal tamam onlarda canlı tabiki onlara iyi davranmalı fakat nişanlından çok şey istiyorsun asla seni anlamasını bekleme anlamaz:) sen anlamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…