• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Nişanlım ve facebook sorunu yardım****

sindiremiyorum şuan herşeyi düşünüyorum yüzüğü atsam altından kalkabilirmiyim bu yükün bilemiyorum

Haklısın sindirmek çok zor. Ama empati yapalım lütfen. Bak herşeyinde hazırmış, bir konuşun. Anlatsın sende ona bir daha olmamasını söyle. Barışın. Affetmek erdemdir..

Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. aralık 7 de düğünüm var.Nişanlımla 2 yıl önce çıkmaya başladığımızda facebook hesabını dondurmuştu. dün telefonundan internete girerken şeytan dürttü ve arama geçmişine baktım ağustosta facebokunu aktif yapmış 3-4 kişinin profilini bakmış bunlardan biride eski nişanlısı. hemen sonrasında yine dondurmuş hesabını. Benim geçmişe baktığımı görünce tedirgin oldu ve tlfnu elimden almak istedi bende göreceğimi görmüş bulundum tlfnu fırlattım çıktım evden ( bu olay onların evinde oluyo) peşimden geldi yalvardı yakardı dinlemem için herhangi bi sebepten bakmadan oylesine baktım falan dedi ben dinlemedim tabi bağırdım çağırdım eve geldim. aradı msj attı cvp vermedim yalvarıyo yakarıyo sen beni bırakıcaksın yazmış sürekli gitme falanlar... tamam bende aklıma geldikçe bakarım facebooktan bişey hissettiğimden özlediğimden değil ama merak işte bakarım. Aynı şeyi yapmış oluyoruz ama art niyet yok bende içimi kemiren şey neden baktı özledidemi baktı bilmiyorum işte çokta kafamı toparlayamıyorum düşünmekten uyuştum ....gitsem herşey hazır gelinliğime kadar bu kadar köprüyü yıkabilirmiyim sonuçları ne olur... kalsam bu şüphe beni kemirip bitirirmi bilemiyorum Bi fikir verin bana nolur :KK12:
Bunda bişey yok. O kişiyi aratması ona karşı birşey hissettiği anlamına gelmez. Benim kocam da eski sevgililerini aratmıştı, sevgililer bi de dikkatini çekerim. Arama bölümüne bi girdim birsürü kız ismi. Neyse konuştuk meraktan baktığını söyledi. Gerçekten de öyleydi. Sonra oturduk beraber baktık, ben de meraklanmıştım.:KK48: Yani diyeceğim o ki sırf bu nedenden nişan atılmaz. Sakın öyle bişey yapma.

Haklısın sindirmek çok zor. Ama empati yapalım lütfen. Bak herşeyinde hazırmış, bir konuşun. Anlatsın sende ona bir daha olmamasını söyle. Barışın. Affetmek erdemdir..
afetmek erdem evet ama o benim aynı şeyi yaptığımı görseydi eminimki affetmezdi

inceledim zaten bütün geçmişi sadece o gün girmiş bakmış gri çıkmış.. kendisi teknoloji özürlü bi insan olduğu için arama geçmişini bile silememiş uğraşmış.
canım senı ıkna etme durumuna gore sekıl al
bu tavrında ıyı olmus artık merakın m si olamaz onda da :)

afetmek erdem evet ama o benim aynı şeyi yaptığımı görseydi eminimki affetmezdi

Affetmeyeciğini bile bile yapıyorsunuz.
Ve yüzüğü atmayı bile aklınızdan geçirebiliyorsunuz.
Bencillik etmeyin.
Konuyu kapatın bence.
Saygı çok önemlidir ilişkilerde.
Yüzgöz olmayın..

Hiç abartmayın bence. Tam 4.5 yıllık bir ilişkim var ve deliler gibi seviyorum. Ve eski erkek arkadaşımın profiline baktığımda yakalandım ben de, tam nişanlınız gibi :oops: Hiç farklı bir duygum ve düşüncem olmadan sadece meraktan defalarca bakmıştım. Çok sık giren biri değilim facebook'a ama maşallah her girdiğimde bakmışım:KK48:Tabi benim rezillik diz boyu o zamanlar arama geçmişinden bile haberim yok :KK14: İçinizi ferah tutun bence :)

Poff.
Bende bakiyorum arada eski manitalarima. Itiraf edelim birsey hissetmesekte, ne yapti evlendi mi, sevgili buldu mu, mutlu mu (ic ses:mutlu olamaz insallah), catladi mi patladi mi merak edilir yani.
Kendiminkileri birak, esimin eskilerine de bakiyorum ben, hmm benden guzel mi, ay bunun boyu kisa, bunun disleri yamuk eheheh falan. Kendime paye cikartiyorum anlayacagin.
Nasil bir baski unsuru olmussa bu facebook, adamin odu kopmus, pesinden gelmis. Acik konusayim, atiyorum geldi esim, "elune, falanca sana face'den mesaj atmis. Ne ayak?" dese buyuk olay cikar. Benim ozel hesabima, benden izinsiz girmis bir de hesap soruyor. Boyle birseyi kabul edemem.
Hayir bir de, sen de ayni naneyi yiyormussun tatlim, dur nisanlimi aldatayim diye mi yapiyorsun? Yoo.
O zaman cocugun da ustune gitme bu kadar. Yazik gunah bosuna iliskinize zarar veriyorsunuz.

Poff.
Bende bakiyorum arada eski manitalarima. Itiraf edelim birsey hissetmesekte, ne yapti evlendi mi, sevgili buldu mu, mutlu mu (ic ses:mutlu olamaz insallah), catladi mi patladi mi merak edilir yani.
Kendiminkileri birak, esimin eskilerine de bakiyorum ben, hmm benden guzel mi, ay bunun boyu kisa, bunun disleri yamuk eheheh falan. Kendime paye cikartiyorum anlayacagin.
Nasil bir baski unsuru olmussa bu facebook, adamin odu kopmus, pesinden gelmis. Acik konusayim, atiyorum geldi esim, "elune, falanca sana face'den mesaj atmis. Ne ayak?" dese buyuk olay cikar. Benim ozel hesabima, benden izinsiz girmis bir de hesap soruyor. Boyle birseyi kabul edemem.
Hayir bir de, sen de ayni naneyi yiyormussun tatlim, dur nisanlimi aldatayim diye mi yapiyorsun? Yoo.
O zaman cocugun da ustune gitme bu kadar. Yazik gunah bosuna iliskinize zarar veriyorsunuz.
evet bende aynı naneyi yiyorum ( güldürdün beni ama doğru söze ne gerek :KK45:)

siz niye bakıyorsunuz?
valla elinize koz geçmiş adama yapmışsınız nazınızı. şimdi sizde baktığınızı itiraf edin de biraz da o egosunu şişirsin.

Valla oyle canim, bu cok normal bir sey. Ben kac sene once asik oldugum insana bile bakmistim. Evli barkli kadinim, o da evli hatta. En ufak bir hissim yok ona karsi. Merakti sadece, o kadar.
Hatta esim de lisedeki sevgilisine bakmis, sormadim bile. Ne var ki, bakabilir. Ben de bakmistim onun lisedeki sevgilisine. Cunku ucumuz de ayni lisede okuduk. :)

Valla oyle canim, bu cok normal bir sey. Ben kac sene once asik oldugum insana bile bakmistim. Evli barkli kadinim, o da evli hatta. En ufak bir hissim yok ona karsi. Merakti sadece, o kadar.
offf bu merak insanın başına ne gelirse meraktan geliyo zaten :cool:

bu çok normal diyenleri anlamıyorum,adam dondurduğu hesabinı hususi açıp eski nişanlısına bakmış üstelik evlilik arefesinde

Abartmışsınız biraz sizde bakıyomuşsunuz sonuçta dimi tmm insan kızıyo belki sizde kendinize bakamamlıyım diyosunuzdur ama merak edebilir insan fazla uzatmadan barışın bence facebook da kapanmasını istysanız dondrmasn silsin ozmn daha mantklı değil mi??

Back
X