- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Bunu as canim. Gercekten seni aldatmadigi surece seni aldatmis gibi tavirlar gosterme. Kendine yazik edersin.offf bu merak insanın başına ne gelirse meraktan geliyo zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu as canim. Gercekten seni aldatmadigi surece seni aldatmis gibi tavirlar gosterme. Kendine yazik edersin.offf bu merak insanın başına ne gelirse meraktan geliyo zaten![]()
ego şişirmek değil bu... ister istemez insanın aklına herşey geliyo şuan kafamda milyon tane senaryo varsiz niye bakıyorsunuz?
valla elinize koz geçmiş adama yapmışsınız nazınızı. şimdi sizde baktığınızı itiraf edin de biraz da o egosunu şişirsin.
nasıl siliniyo bunu bilmiyodumAbartmışsınız biraz sizde bakıyomuşsunuz sonuçta dimi tmm insan kızıyo belki sizde kendinize bakamamlıyım diyosunuzdur ama merak edebilir insan fazla uzatmadan barışın bence facebook da kapanmasını istysanız dondrmasn silsin ozmn daha mantklı değil mi??
inceledim zaten bütün geçmişi sadece o gün girmiş bakmış gri çıkmış.. kendisi teknoloji özürlü bi insan olduğu için arama geçmişini bile silememiş uğraşmış.
kendimi yiyip bitirdim zaten dün gece hiç uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti ve hala hiç bişey yemedimBunu as canim. Gercekten seni aldatmadigi surece seni aldatmis gibi tavirlar gosterme. Kendine yazik edersin.
kişi kendinden bilir işi deyip noktayı koyuyorum.ego şişirmek değil bu... ister istemez insanın aklına herşey geliyo şuan kafamda milyon tane senaryo var![]()
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. aralık 7 de düğünüm var.Nişanlımla 2 yıl önce çıkmaya başladığımızda facebook hesabını dondurmuştu. dün telefonundan internete girerken şeytan dürttü ve arama geçmişine baktım ağustosta facebokunu aktif yapmış 3-4 kişinin profilini bakmış bunlardan biride eski nişanlısı. hemen sonrasında yine dondurmuş hesabını. Benim geçmişe baktığımı görünce tedirgin oldu ve tlfnu elimden almak istedi bende göreceğimi görmüş bulundum tlfnu fırlattım çıktım evden ( bu olay onların evinde oluyo) peşimden geldi yalvardı yakardı dinlemem için herhangi bi sebepten bakmadan oylesine baktım falan dedi ben dinlemedim tabi bağırdım çağırdım eve geldim. aradı msj attı cvp vermedim yalvarıyo yakarıyo sen beni bırakıcaksın yazmış sürekli gitme falanlar... tamam bende aklıma geldikçe bakarım facebooktan bişey hissettiğimden özlediğimden değil ama merak işte bakarım. Aynı şeyi yapmış oluyoruz ama art niyet yok bende içimi kemiren şey neden baktı özledidemi baktı bilmiyorum işte çokta kafamı toparlayamıyorum düşünmekten uyuştum ....gitsem herşey hazır gelinliğime kadar bu kadar köprüyü yıkabilirmiyim sonuçları ne olur... kalsam bu şüphe beni kemirip bitirirmi bilemiyorum Bi fikir verin bana nolur![]()
çok haklısın... keşke bende sakin kalmayı başarabilsem ama malesef bi anda herşeyi yıkıp geçen bi tipim tez canlıyım fazlasıylaDemek istediğim şu...
Facebookta eski nişanlısını aratması sizin için sorun, değil mi...
Bu sorunun çözümü o gün olay çıkartmak değil ama...
Yani insan bundan neden rahatsız olur, unutamadı mı, hala görüşüyor mu vs diye düşündüğü için...
O nedenle o gün yüzgöz olmadan ilerleyen zamanlarda sorularınızla böyle bir durum olup olmadığını anlamaya çalışmak daha akılcı olurdu.
Neticede sadece onu aratmamış, dondurulan bir hesap açılmış.
Sadece bu meselede değil her durumda sakin ve planlı hareket etmek lazım.
Böylelikle olayları daha kolay çözeriz, kırmadan, kırılmadan...
Karşımızdakinin de bize kendini affettirmekten, daha iyi hissettirmekten başka çaresi kalmaz.
Çünkü sakin kalamayan biri hata yapar ve haklıyken derdini anlatamadığı için haksız duruma bile düşebilir...
hayır bilmiyor. evet doğru bende bakıyorum ama ne biliyim işte öyle görünce çıldırdım.
Evet yazik ediyorsun kendine. Hakikaten bu durumda bir sey yok. Senin gibi kiskanc olanlar sana destek verir. Pek aldirma derim. Cunku kiskanclik mantikli dusunmeyi engelleyen bir sey. Uzme kendini. Sevgilin aradiginda da yuz yuze konusmak istedigini soyle ve biraz abarttigini soyle. Hicbir sey yokmus gibi devam edin. Hassas donemime geldi de.kendimi yiyip bitirdim zaten dün gece hiç uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti ve hala hiç bişey yemedim![]()
Yaz google a face hesap silme diye tıkla linke 14 gün giriş yama silinsin gitsinnasıl siliniyo bunu bilmiyodum![]()
kesinlikle haklısıneeeee kendine yapılmasını istemeyeceğin şeyi
başkasına yapmayacaksın
bence abartma bu kadar...
araştırayım bi teşekkür ederimYaz google a face hesap silme diye tıkla linke 14 gün giriş yama silinsin gitsin![]()
ablamlada konuştum o da aynı şeyi söylüyor. ben evliyim bende meraktan bakıyorum. sakin ol dediEvet yazik ediyorsun kendine. Hakikaten bu durumda bir sey yok. Senin gibi kiskanc olanlar sana destek verir. Pek aldirma derim. Cunku kiskanclik mantikli dusunmeyi engelleyen bir sey. Uzme kendini. Sevgilin aradiginda da yuz yuze konusmak istedigini soyle ve biraz abarttigini soyle. Hicbir sey yokmus gibi devam edin. Hassas donemime geldi de.
o an öyle bi tepki verdim çok kızdım o anda konuşarak anlaşacak durumda hiç değildim malesefAslında cevabı konunun içinde.Merak yani.Nolmuş bakmışsa.Bu facebook olayını ne kadar ciddiye alıyorsunuz ya.Evlilik,evlilikteki ilişkiler bu kadar basit değil olmamalı.Telefonu fırlatmalar,çıkıp gitmeler.Konuşarak anlaşmak dururken,bağırmalar,karşısındakini dinlememeler.Evlilikte daha büyük probblemlere de aynı yaklaşımı sergilersen,emin ol bugün yalvaran nişanlın,yarın kocan olduğunda yalvarmayacak.
aynen direk saldırırdım heralde :)Adı üstünde eski baksa nolur bakmasa
Düğünümde eşimin eski sevgilisi vardı demekki sen olsan kızı orda yolarımışın
Bırak eski seni kıskansın kaybettikleri için
Rica ederimaraştırayım bi teşekkür ederim![]()
O zaman kendini frenlemelisin canım.Yoksa haklı dahi olsan en çok kendini yıpratırsın.o an öyle bi tepki verdim çok kızdım o anda konuşarak anlaşacak durumda hiç değildim malesef![]()