- 14 Şubat 2012
- 195
- 28
- 123
yaşadığınızda saçma olmuyor malesefSaçmalık....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşadığınızda saçma olmuyor malesefSaçmalık....
evet haklısın biraz daha sakin olmalıyım ama o anlarda yapamıyorum işte parlayıveriyorum işteO zaman kendini frenlemelisin canım.Yoksa haklı dahi olsan en çok kendini yıpratırsın.
aynen direk saldırırdım heralde :)
özel eşyalarını karıştırmadım telefon elimde zaten internete bakıyodum birden aklıma geldi planlı programlı bişey değildi özellikle tlfnu elime geçiriyim kurcalayım falan durumu yoktu zaten.hayır nişanlın neden altta kalmış bu kadar, sonuçta onun özeline müdehale ediyorsun, özel eşyalarını karıştırıyorsun, bence o da üste çıkabilirdi bu yüzden,
çıkmamış bi de özür dilemiş, daha neyin hırsı ki bu, bence gereksiz kıskançlık
evet bende aynı şekilde bakıyorum eski sevgilime ama dondurulmış bi hesap açılıp neden bakılır ki? bunu anlamıyorumKocamı çok seviyorum ondan başka hickimseyle mutlu olamazdim biliyorum ama arada bir eski sevgilime face den bakıyorum. Tek ona degil aklima bir anda gelen cok samimi olmadigim ilginc buldugum insanlarada bakiyorum.Sadece merak içimde en ufak bir sevgi kırıntısı yok. O nedenle buyutmeyin derim.
bencillik dimi bende kiAffetmeyeciğini bile bile yapıyorsunuz.
Ve yüzüğü atmayı bile aklınızdan geçirebiliyorsunuz.
Bencillik etmeyin.
Konuyu kapatın bence.
Saygı çok önemlidir ilişkilerde.
Yüzgöz olmayın..
çok haklısın.. ama ben fazla pinpiriklibi insanım işte aklımda bi sürü şey var şuanAdamin niyeti farkli olsa , baska hesap acar ordan yazisir eder..
Ama eski hesabindan bakmis , sen fazla abartmissin ..
Hem once dön kendine bak bence , kendin bakinca art niyet olmuyor ama nisanlin bakinca art niyetlimi oluyor ?
çok haklısın.. ama ben fazla pinpiriklibi insanım işte aklımda bi sürü şey var şuan
sonra noldu peki erkek arkadaşının tepkisi nolduHiç abartmayın bence. Tam 4.5 yıllık bir ilişkim var ve deliler gibi seviyorum. Ve eski erkek arkadaşımın profiline baktığımda yakalandım ben de, tam nişanlınız gibiHiç farklı bir duygum ve düşüncem olmadan sadece meraktan defalarca bakmıştım. Çok sık giren biri değilim facebook'a ama maşallah her girdiğimde bakmışım
Tabi benim rezillik diz boyu o zamanlar arama geçmişinden bile haberim yok
İçinizi ferah tutun bence :)
haklısın kıskançlıktan evet ama ben şu durumda nasıl kendimi ikna edicem bencil olmamk için bilmiyorumDaha çok kıskançlıktan gözün bişey görmemesi..
Bu konuda bencillik etmeyin demek istedim ben..
evet işte bu beni çıldırtıyoobu çok normal diyenleri anlamıyorum,adam dondurduğu hesabinı hususi açıp eski nişanlısına bakmış üstelik evlilik arefesinde
haklısın kıskançlıktan evet ama ben şu durumda nasıl kendimi ikna edicem bencil olmamk için bilmiyorum
çok haklısın.. ama ben fazla pinpiriklibi insanım işte aklımda bi sürü şey var şuan
o gücü göremiyorum kendimde zaten şuan ama bi kaç gün snra sakinleşince ne olcak bilemiyorumEVLİLERDE BAKIYOR KALDI Kİ O BAKMIŞ YANİ BOZMA ONCA ŞEYİ
O an canı sikilmistir yapacak bişey bulamamistir aklına gelmistirevet bende aynı şekilde bakıyorum eski sevgilime ama dondurulmış bi hesap açılıp neden bakılır ki? bunu anlamıyorum