nisanlim ve izin

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
7 ay oldu nisanlanali . Ve önümüzdeki ayın sonunda dugunum var. Artık patlama noktasına geldim . Dayanamıyorum. Seviyorum onu saygı gösteriyorum ama herşey icin ızin almamı istiyor. Ekmek almaya markete gitsem bile arayıp ızin istiyorum. Bu durum cok canımı sıkıo. Ne yaptıysam değişmedi . Kendi ıyi Hos anlayışlı ama bu ızin konusunda anlayissiz. :KK62:ben bugun markete gideyim dondurma falan alip biraz dışarda oturayim evde cok bunaldim dedim. Tm git al ama eve gel sana 10 dk dedi. Sinirlerim bozuldu . Evdeyim Isten yeni ayrıldım 1 ay oluyor ve bunaliyorum . Telefonu kapatırken bitti 10 dk git gel uzatma dedi bende bağırdım çağırdım kapatıyorum çalışıyorum grs. Dedi bende gorusmeyelim kapat die yüzüne Kapadim . :oops: ne yapmam lazım bilmiyorum . Bazen solemeyip gittiğim oluyor yalan yok ama bugun bi alayım Dedm burnumdan getirdi . Sonuc olarak çıktım ben tabi . Sorunum evlenince daha da abartcak ben bunu nasıl onlemeliyim bilemiyorum . Bilen varsa söylesin lütfen :KK61:

Annemizden babamızdan bile böyle bir izin almamıza gerek yok eğer gittiğiniz yerleri birbirinize haber veriyorsanız ben çıkıyorum şuraya gidicem diye bir mesaj atabilirsin belki ama arayıp "izin istemek" kulağa çok hoş gelmiyor canım. Sonuçta geç sayılabilecek bir vakitte tasvip etmeyeceği bir yere gitmiyorsun.. Kendine ait bi yaşam alanı senin de hakkın. Böyle surata kapatarak değil de alıp karşına güzelce tatlı tatlı konuşarak bu durumdan hoşlanmadığını belirtebilirsin. Nişanlın çok mu kıskanç?

Annemizden babamızdan bile böyle bir izin almamıza gerek yok eğer gittiğiniz yerleri birbirinize haber veriyorsanız ben çıkıyorum şuraya gidicem diye bir mesaj atabilirsin belki ama arayıp "izin istemek" kulağa çok hoş gelmiyor canım. Sonuçta geç sayılabilecek bir vakitte tasvip etmeyeceği bir yere gitmiyorsun.. Kendine ait bi yaşam alanı senin de hakkın. Böyle surata kapatarak değil de alıp karşına güzelce tatlı tatlı konuşarak bu durumdan hoşlanmadığını belirtebilirsin. Nişanlın çok mu kıskanç?
Ya aslında kıskanç evet ama abisini örnek alio. Abisi 5 yldir evli ve karısıni hala markete falan gondermio . Tek başına alışveriş gezme falan kesinlikle yok . Cezalandırma sistemleri var bide . Kadını 2 yıldır ailesinin yanina gondermio düşünün. Benim nisanlim o kadar yapmam dio ama herşey icin ızin almami istio. İlerde bende o halde olmak istemiyorum . Eltim de cok iydir ama bu kardeşler boyle

annenin babanin sana yapmadigi hareketleri baskasi sana yapamaz, onlarn evinde yasamadiklarini erkek arkadasinla yasayabilirsin.....bi iyi düsün tasin cocukla konus....böyle istemiyorum diye, annem babam bile beni bu kadar sorgulamiyor, benim onlardan izin almami istemiyorlar de, onlardaki rahatimi seninle beraber olunca kaybetmek istemiyorum de

:) Benim de kızkardeşim hep beni rol model olarak alır ve hayran olduğunu söyler hep ben de ona tam aksini söylerim onun küçük olmasına rağmen sahip olduğu mantığın benden daha büyük olduğunu belirtirim. Aralarında abi kardeş ilişkisinden çok baba oğula benzee sağlamlıkta bir bağ varsa bu şekilde davranabiliyor olabilir. Nişanlının da kalbini kırma canım gittiğim her yeri sana haber veren bi mesaj atabilirim ancak izin istemek bana çok zor geliyor,ben hem aldığım aile terbiyesi hem de parmağımda taşıdığım yüzüğün sorumluluğuyla hareket edecek biriyim biliyorsun beni. Lütfen bu kadar kısıtlama öyle olunca canım çok sıkılıyor gibi cümlelerle tatlı tatlı anlat canım. Gizleme aman yoksa şans eseri görür filan güveninkaybolursa daha da artar dozu. Allahım ilişkinize ağız tadı versin :)

Eşim kendince beni korumak için bazen kısıtlamaya kalkıyor. Bwnde 26 sene başımda sen yokken gayet güzel idare ettim bundan sonrada ederim. Bana ne yapacağımı söyleme diyorum. Ekmek almak markete gütmek gibi durumlarıda söylemeye gerek bile görmüyorum. Nesiniz siz koyun nişanlınızda çoban mı?
Aileniz yapsa dayanamıyorum nefret ediyorum onlardan bana baskı yapıyolar diye sızlarsınız. Arayıp nişanlınızdan izin alıyosunuz. 1 ayınıx varmış önünüzde. Ya bu işi çözersiniz ya da büyük ihtimalle eşiniz evde yokken balkona bile çıkamazsınız. Ne me lazım biri görür falan...

nişanlınada abisinede diyecek laf yok beni aileme göndermicek adamın anlını katışlarım ben hoş bu durum senin az biraz hoşa gidiyor belli yazmandan öyle anladım. ben eşimden izin falan almıyorum sadece şuraya buraya gidiyorum diye söylerim kendinize biraz değer verin kimseye kölelik için gelmediniz bu hayata

Ya aslında kıskanç evet ama abisini örnek alio. Abisi 5 yldir evli ve karısıni hala markete falan gondermio . Tek başına alışveriş gezme falan kesinlikle yok . Cezalandırma sistemleri var bide . Kadını 2 yıldır ailesinin yanina gondermio düşünün. Benim nisanlim o kadar yapmam dio ama herşey icin ızin almami istio. İlerde bende o halde olmak istemiyorum . Eltim de cok iydir ama bu kardeşler boyle
Ben böyle adamdan şüphe ederim. Kendisi dılarıda ne yapıyo ki karısının çıkmasını istemiyo? Ya kendisi her gördüğü kadına askıntı olan. Kafasında fantaziler kuran bi sapık. Karısınada milletin aynı gözle bakacağından korkup dıları adımını atmasını istemiyo. Ya da psikolojik rahatsızlığı var. Ki hangisi daha iyi bilemedim.
Nişanlın şimdiden gözünü korkutmamal içinde ben yapmam diyo olabilir.
İşten niye ayrıldın? Bence hemen geri başlasan iyi edersin.

nişanlınada abisinede diyecek laf yok beni aileme göndermicek adamın anlını katışlarım ben hoş bu durum senin az biraz hoşa gidiyor belli yazmandan öyle anladım. ben eşimden izin falan almıyorum sadece şuraya buraya gidiyorum diye söylerim kendinize biraz değer verin kimseye kölelik için gelmediniz bu hayata
Nerde hosuma gittiğini belirtmisim anlayamadım . Hosuma gitse gelip buraya yazmam ama lütfedip yorum yazdığınız icin tsk.

şimdi konu sahibi nişanlım hakkında böyle konuşmayın diye atarlanmasa bari.
Hayır canim nie atarlaniym . Yani erkek milleti abartıyor. Çoğu kisi konusmadigimi sanıyor ama ciddi anlamda konuştum . Ozman ızin alma naparsan yap bida karismicam dio. Izin almıyorum sen bole demiştin deyince gine kavga çıkıyor anlamıyorum .

7 ay oldu nisanlanali . Ve önümüzdeki ayın sonunda dugunum var. Artık patlama noktasına geldim . Dayanamıyorum. Seviyorum onu saygı gösteriyorum ama herşey icin ızin almamı istiyor. Ekmek almaya markete gitsem bile arayıp ızin istiyorum. Bu durum cok canımı sıkıo. Ne yaptıysam değişmedi . Kendi ıyi Hos anlayışlı ama bu ızin konusunda anlayissiz. :KK62:ben bugun markete gideyim dondurma falan alip biraz dışarda oturayim evde cok bunaldim dedim. Tm git al ama eve gel sana 10 dk dedi. Sinirlerim bozuldu . Evdeyim Isten yeni ayrıldım 1 ay oluyor ve bunaliyorum . Telefonu kapatırken bitti 10 dk git gel uzatma dedi bende bağırdım çağırdım kapatıyorum çalışıyorum grs. Dedi bende gorusmeyelim kapat die yüzüne Kapadim . :oops: ne yapmam lazım bilmiyorum . Bazen solemeyip gittiğim oluyor yalan yok ama bugun bi alayım Dedm burnumdan getirdi . Sonuc olarak çıktım ben tabi . Sorunum evlenince daha da abartcak ben bunu nasıl onlemeliyim bilemiyorum . Bilen varsa söylesin lütfen :KK61:

ne zmn basladi tam olarak bu izin durumu bence onu dusunmeniz lazim.
tanistiginiz gun adam bundan sonra benden izin almadan disari cikmak yok dememistir diye dusunuyorum.
soylede bisey var bunu bikac arkadasimdada gozlemlemistim. kizlar ilk basta bu izin olayini pek seviyo, bir iletisim gibi goruyor sanki.
suraya gitcek nisanlisina soruyor cocukta kendinde hak bularak git yada gitme diyor. zamnla pek hosuna gidiyo bu karar mercisi durumu.
en sonundada amrkete git gel 10 dk'ya geliyor is iste.
nerde hata yaptiniz ona bakin bence, belki yavas yavas duzeltebilirsiniz.

X