Nişanlım ve kadın iş arkadaşları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki yıl erkek cezaevinde çalıştım ,mahkumu memuru idaresi hepsi erkekti. 2500 kişiydi.

Şuan yine 6000 erkeğin olduğu hiyerarşik bi kurumdayım,te yine aldatmadım,hep de aynı kişi hayatımdaydı.

Eşim çalıştığı departmandaki tek erkek,etrafı plaza kadınlarıyla dolu ,şıkır şıkırlar. Sanırım aldatılmadım.

Aldatılanları duyuyoruz korkuyoruz dediniz ya,aldatılmayanları/aldatmayanları da okuyun,ferahlayın. Ne denilebilir ki. Kimse kimseye bayılmıyor. Açeydim kollarımı kapaklayaydim demiyor.

Esimin bir cok ulkeden kadin is arkadasi var. Az cok nasil olduklarini tahmin edersiniz. Uzun boylu renkli gozlu asiri bakimli bebek gibi kadinlar.. Hatta is geregi ara ara cafede bile bulusuyorlar toplu olarak. Kiskanmiyorum, cunku esime guveniyorum.

Siz hayati kendinize zehir edecek kadar kiskaniyorsaniz bir yerde bir problem var demektir.

Evet yanlış düşünüyorsunuz.

Biz kadınlar ve erkekler birlikte okuyoruz çalışıyoruz yaşıyoruz.

Ama hepimiz birbirimize aşık değiliz.

Benim eşim öğretmen. Ve okula yeni bir kadın ögretmen gelmiş. Eşinden boşanmış hamileyken şiddet gördüğü için.

Kadına acıdım. Eşimi tembihledim. Araba ile gittiğin gunler onu da mutlaka arabaya al. Köy uzak yollarda perişan olmasın dedim

Çünkü neden birbirimize yardim etmeyelim ki.

Aynı durumda ben olsam bana da yardım edecek binlerce kadın ve erkek dostlarım var.

Benim eşim niyeti bozsa illaki birini bulur. Iş arkadaşı olmasi fark etmez. Milyarlarca kadın var.

Bu şekilde düşünürseniz hayat geçmez.
Düşünce yapınızı takdir ettim.😊

Nişanlımın cıvık cıvık çok samimi muhabbetlere gireceğini düşünmüyorum ama..bilemiyorum.
Neden bu kadar çok eminiz? Eminim babanız hakkında da düşünmemişsinizdir. Cıvık vıcık hareketleri hep karşı taraf mı başlatır?

Ne meraklısınız karşı cinse batak atmaya. Nişanlınızın niyeti varsa öyle bir güzel girer ki muhabbetlere ruhunuz bile duymaz tıpkı 6 sene babanızda duymadığı gibi. Niyet önemli, karakter önemlisi kişilik meselesi. Her şeyi karşı cinse yüklemeyin.

Nişanlınıza güvenmiyorsunuz açık ve net. Çünkü bunu “... ama bilemiyorum” diye yazdığınız cümle gösteriyor. Ama’lardan sonraki cümleler önemli.

Herkese huzurlu geceler.
Benimde kendimce bir derdim var. Nişanlım yeni bir işe girdi. Bir tekstil fabrikası. Nişanlımın yanında da birçok kadın çalışıyor, yan yanalar sürekli, doğal olarak da muhabbet halindeler, akranlar zaten çoğuyla. Keza fabrikada zaten çoook kadın çalışan var tekstil olduğu için. Bu sebeple içim hiç rahat değil. Herhangi bir hoşlantı, samimi muhabbet vs olur diye o kadar korkuyorum ki. Muhabbet etmeleri bile beni üzüyor, garip. Nişanlımın cıvık cıvık çok samimi muhabbetlere gireceğini düşünmüyorum ama..bilemiyorum. 2 yıl önce babam annemi iş arkadaşıyla aldattı, 6 senedir de ilişkileri varmış. Biz yeni öğrendik. Öyle kötü zamanlar geçirdik ki öğrendikten sonra, başta annem olmak üzere. Aklıma hep bu geliyor. :KK43: Galiba o yüzden çok güvensizim.. Sizce çok mu yanlış düşünüyorum ya da bu düşünceyi nasıl aşabilirim? Fikirlerinizi merak ediyorum.

yapacak adamı full erkek dolu yerde de tutamazsın, yapmayacak adam ise onlarca kadının ortasında kimseye farklı gözle bakmaz.
ama bunu deneyimlemeden bilemezsin. o sebeple zamana bırakmak zorundasın. adamı darlama, manasız kıskançlık belirtileri gösterme, krizlere hiç girme.
kıskançlık dediğin özgüvensizlik belirtisidir. sen kendinden emin ol yapacaksa da koyarsın kıçına tekmeyi bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X