nişanlım ve para hırsı yada başka bir kadın

• Konu Sahibi Konu Sahibi k88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

k88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
160
4
26
Ankara
merhabalar ben bu sene üniversiteden mezun olcağım geçen sene biri ile nişanlandım o nişandan sonra okulunu bitirdi doğuya zorunlu göreve gitti orda ayda bir hafta felan yanıma gelebiliyordu.İlk gittiğinde istifa edip yanımda durmak istedi ancak ben geleceğini maffetmesin diye istifa etme dedim neyse çalışmaya başladı önceleri günde bir kaç kez aradı mesaj attı daha sonraları ben aramasam aramıyor mesaj atmıyor hale geldi.anne ve babası da ayrı babası hergün onu arar nişan tarihine takılacak yüzüğe nerde olacağına herşeyede o karar vermişti.Babası da annesi de beni pek sevmiyorlar (türbanlı değilim üniversite okuyorum diye açıkca söyledi annesi bunları).Neyse gelelim konuya nişanlım doğuda önemli bir pozisyona geçiş yapmak istiyor eğer yaparsa parası artacak ama artık ayda bir hafta da olsa yanıma gelemeyecek son zamanlarda bana soğuk davranması kredi kartı ekstrelerinde yüz liralık restaurant ,pastane ödemeleri görmem(mailine girip baktım) ve bu kararı beni şüpheye düşürdü acaba başka biri mi var hayatında diye düşünüp yıpranıyorum ne olur bana bir akıl verin

Son düzenleme:

Olabilir takip etmende fayda var
emin olmadan da evlenme

bence acıkca konus yani böyle süpheyle evlenmek ne işe yarar sevdiğinden emin ol ailesinede kendini iyilikle kabul ettirsin zamanla

canım oncelıkle allah yardımcın olsun ama konusup ogrenmek en dogrusu yoksa senaryo yazmakla bıtmez kı ınsan aklı bu uretır de uretır bence acıkca nıyetını sor bu arada unv den mezun olan senın gıbı cıcı bır kıza bu kelıme yanlısları yakısmıyor hıc

Büyük ihtimal başka birinden hoşlanıyor
Ama ne olur ne olmaz diye de size henüz söylemiyor
Emin olduktan sonra, tekmeyi sizin vurmanızda fayda var..

olabilir gözlemleyin biraz birden değişmesi normal değil güven olmuyor da erkek milletine hiç

kesinlikle takipte ol ve sakın nişan konusunda şuan bir adım atma.

istersen açık açık da konuşabilirsin. ama aydınlatman şart bu durumu.

baska kadın olabılır. bıgun onun yanına suprız yapmaya gıt bakalım nası tepkı verıcek

valla olur mu olur, hiç belli olmaz kadınların atasözüdür erkeklere güven olmaz ne bileyim, takipte kal sen ama zorunlu göreve geçtiğinde görüşme olanağınız düşücek.. benim eşim nişanlanmadan önce uzman çavuşluğu kazanmıştı göndermedim.. orda kazanacağı parayı yanımda kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…