merhabalar ben bu sene üniversiteden mezun olcağım geçen sene biri ile nişanlandım o nişandan sonra okulunu bitirdi doğuya zorunlu göreve gitti orda ayda bir hafta felan yanıma gelebiliyordu.İlk gittiğinde istifa edip yanımda durmak istedi ancak ben geleceğini maffetmesin diye istifa etme dedim neyse çalışmaya başladı önceleri günde bir kaç kez aradı mesaj attı daha sonraları ben aramasam aramıyor mesaj atmıyor hale geldi.anne ve babası da ayrı babası hergün onu arar nişan tarihine takılacak yüzüğe nerde olacağına herşeyede o karar vermişti.Babası da annesi de beni pek sevmiyorlar (türbanlı değilim üniversite okuyorum diye açıkca söyledi annesi bunları).Neyse gelelim konuya nişanlım doğuda önemli bir pozisyona geçiş yapmak istiyor eğer yaparsa parası artacak ama artık ayda bir hafta da olsa yanıma gelemeyecek son zamanlarda bana soğuk davranması kredi kartı ekstrelerinde yüz liralık restaurant ,pastane ödemeleri görmem(mailine girip baktım) ve bu kararı beni şüpheye düşürdü acaba başka biri mi var hayatında diye düşünüp yıpranıyorum ne olur bana bir akıl verin
Son düzenleme: