• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım

geceninkralicesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Merhaba arkadaşlar, nişanlım çok üstüne gitmeye gelemiyor. Rahata alışmış, sevgilisi küçük yaşta olmuş ama sevgili gibi değildik çocukluk arkadaşıydi diyor. Ben nasıl davranicagimi bilmiyorum falan diyor 2,5 senedır tanışıyoruz bu yil evlenmeyi düşünüyoruz. Ben ona öğretiyorum aranır edilir falan diye aramaya başlıyor 1 ay boyunca her gün arar mesela sonra işte uyuyorum şöyle oldu böyle oldu falan, yine de arar ama. Mesela ben aradigim zaman bazen açmıyor üst üste arıyorum inadına açmıyor galiba bana diyor arayan sen olma aranan sen ol falan, o zaman sık sık ara diyorum. Her şeyimizi paylaşıyoruz aramızda çok sevgimiz güvenimiz var birbirimizin ilj sevgilisiyiz. Ben cok kiskancim bu arada. Ama nisanlimin kizlarla alakasi yoj onu taniyanlae bile cok sacma sapan yere kiskanclik yapiyosun oyle iyi birisine diyorlar.Arkadaşlarınin falan boş islerine koşuyor böyle şeylerden aramızda tartışma çıkıyor. Ben ilk basta ona kaybetme korkusu yaşatmadm. Her aradığında açıyorum genelde ipleri onun eline verdim. Şimdi ne yapmalıyım?

Çocukluk arkadaşıyız ,Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Diyor.
Sizde öğretiyorsunuz,
E birazda kendinize bakın bakalım karşı tarafa öğretmekten siz nelerden geri kalmışsınız...
Konumuz aslında bu değil sadece örnek verdim. Konumuz benim çok bir şeyleri ustelemem ve onun gözünde inat için bunları yapıyor olmam, bu huylarimi düzeltmeye çalışıyormuş.

Ne tuhaf.. Sevgili olmayi mi ogretiyorsunuz? Kotu bir ogretmensiniz zira 2.5 senedir ogretememissiniz. Bana kalirsa probleminiz oldukca buyuk. Karsinizda ne sevgili ne de es olmaya hazir olgun bir erkek yok ama masAllah 2.5 sene birliktelik yasayip bir de evlilik icin adim atmissiniz.

Yani sadece ona karşı değil arkadaşlarıma karşı da öyle olmalıymışim biraz ulaşılmaz ol sen çok değerlisin falan diyor, ya gerçekten çok iyi merhametli bir insan hakkında düşmanından bile onu övücü şeyler duydum ben çok üstüne düsüyorum hiç hayatımda böyle olmadım ben kimseyi seni aradığım gibi aramadım diyor ama gün geliyo 1 gün telefonu acmiyor ertesi gün kavga ediyoruz
Hic bisi bilmiyorum diyor siz ogretiyorsunuz ve size arayan sen degil aranan sen ol diyor hic birseyi bilmeyen adam oylemi?

Ne tuhaf.. Sevgili olmayi mi ogretiyorsunuz? Kotu bir ogretmensiniz zira 2.5 senedir ogretememissiniz. Bana kalirsa probleminiz oldukca buyuk. Karsinizda ne sevgili ne de es olmaya hazir olgun bir erkek yok ama masAllah 2.5 sene birliktelik yasayip bir de evlilik icin adim atmissiniz.
Ogrettigim kişi oldukça zor birı. Ben onu gerçekten çok seviyorum onun için her şeyi yaparım onsuz bi hayat düşünemem gerçek seçenler için olması gerekende budur. Öğretsem buraya sormazdim sizden fikir oneri bekliyorum :) şimdiden teşekkürler :)

Ya siz degerlisiniz bunun farkina varin bi ve neden bir erkege ustelik evlilik yolunda oldugunuz birine ogretmenlik yapip iliskiyi ogretiyorsunuzki? Yapmayin allah askina bunun birde evlilik sureci var bu adamla evlilik yurutebilceginize eminmisiniz ? ??

Sizinki nişanlılık değil talimli maymun yetiştirme

Onu öğrettim yaptı
Bunu öğrettim yapmıyor daha tekrar göstereyim

Bu ne yahu adamdan eğitimli köpekten bahseder gibi bahsetmişsiniz
?????
Çok zor birisi, ne yapacağımı şaşırdım ilgü gosterme baskı yapma diyor barıştığımizda benim ustume niye gelmiyosun beni bunaltmani özledim diyor siz öyle yorumlamisiniz ben bunu yaşıyorum

Arkadaşlar önerisi olan yazsin, eleştirmeye gelince herkes eleştiriyor. Ben buraya güvenip size danışmak istedim bi abla olarak yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz zaten üzgünüm bi de siz üzmeyin rica ediyorum hepinize sevgiler

Arkadaşlar önerisi olan yazsin, eleştirmeye gelince herkes eleştiriyor. Ben buraya güvenip size danışmak istedim bi abla olarak yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz zaten üzgünüm bi de siz üzmeyin rica ediyorum hepinize sevgiler
Tatlim bu uzmek degil senin göremedigini sana gostermek ve seni kendine getirmek iLERIDE dahada fazla uzulmemen icin seni silkemelek kendine gel demek bu yorumlar.. Ayrica konu actin ve her turlu elestirilere yorumlara acik olmalisin tatlim

Tatlim bu uzmek degil senin göremedigini sana gostermek ve seni kendine getirmek iLERIDE dahada fazla uzulmemen icin seni silkemelek kendine gel demek bu yorumlar.. Ayrica konu actin ve her turlu elestirilere yorumlara acik olmalisin tatlim
Ben onerilere açığım da öneri vermemişsiniz ki, öneri olsa opup başıma koyucam konu açıp öner isteyen benim. Hiç aşık olmamış kişiler lütfen beni anlamayanlar yazmasın

Ben onerilere açığım da öneri vermemişsiniz ki, öneri olsa opup başıma koyucam konu açıp öner isteyen benim. Hiç aşık olmamış kişiler lütfen beni anlamayanlar yazmasın

Ablacım hepimiz aşık olduk sevdik de, sizinki gerçekten garip bir ilişki çeşide. Böyle bir erkek için ne tavsiye verilir biz de bilemedik:KK51:

Yalnız aranır derken sizi araması zoraki gibi gelmiyor mu size ?
Yani bir insan nasıl davranacağını nasıl bilemez ben anlamadım.Birinden hoşlanırsanız,ilgi duyarsanız zaten onunla konuşmak paylaşım yapmak istersiniz,bunu karşı taraf söylemez ki size,içten gelir yani bu.Bana pek aşkından ölen bir tip gibi gelmedi bence siz de iyi gözlemleyin madem ciddi bir yoldasınız,içinize sinen sinmeyen şeyleri fark etmeye bakın.

Ogrettigim kişi oldukça zor birı. Ben onu gerçekten çok seviyorum onun için her şeyi yaparım onsuz bi hayat düşünemem gerçek seçenler için olması gerekende budur. Öğretsem buraya sormazdim sizden fikir oneri bekliyorum :) şimdiden teşekkürler :)
O zaman şöyle mi soylemeliyim.. Nisanlin kotu bir ogrenci.. Onsuz yasayamayacak kadar seviyosun ya simdi.. Evlenince onla yasayamayacak kadar nefret ettirecek potansiyelde bir erkek gordum ben anlattiklarinda.. Insan yasamadan anlayamaz. Hep uyarilar hikaye gelir. Disaridan olaylara bakamaz. Yasadikca gorur gercekleri ancak artik cok gectir.. Bazi seyler tecrube edilmelidir bence senin durumunda oyle. Belki bedel odetecek sana ama evlenmeden ne demek istedigimi anlayacagini sanmiyorum.. Her seyden once, daha sevgiliyken sıkılan bunalan adam seni her gun gormeye nasil dayanacak onu merak ettim.

Bak ama yine aynisi ☺ ogretmenlik yapmadigimiz ve sevgililerimizi yonlendirmedigimiz ve bu bize abest gelip sana normal olur yolunu soyledigimiz icin birde hic asık olmadigimızmi anlamina geliyor ee pesssssss ☺

Back
X