- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Merhaba arkadaşlar, nişanlım çok üstüne gitmeye gelemiyor. Rahata alışmış, sevgilisi küçük yaşta olmuş ama sevgili gibi değildik çocukluk arkadaşıydi diyor. Ben nasıl davranicagimi bilmiyorum falan diyor 2,5 senedır tanışıyoruz bu yil evlenmeyi düşünüyoruz. Ben ona öğretiyorum aranır edilir falan diye aramaya başlıyor 1 ay boyunca her gün arar mesela sonra işte uyuyorum şöyle oldu böyle oldu falan, yine de arar ama. Mesela ben aradigim zaman bazen açmıyor üst üste arıyorum inadına açmıyor galiba bana diyor arayan sen olma aranan sen ol falan, o zaman sık sık ara diyorum. Her şeyimizi paylaşıyoruz aramızda çok sevgimiz güvenimiz var birbirimizin ilj sevgilisiyiz. Ben cok kiskancim bu arada. Ama nisanlimin kizlarla alakasi yoj onu taniyanlae bile cok sacma sapan yere kiskanclik yapiyosun oyle iyi birisine diyorlar.Arkadaşlarınin falan boş islerine koşuyor böyle şeylerden aramızda tartışma çıkıyor. Ben ilk basta ona kaybetme korkusu yaşatmadm. Her aradığında açıyorum genelde ipleri onun eline verdim. Şimdi ne yapmalıyım?