• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım

Kac yasindasiniz gercekten merak ediyorum...
Sevgi ogretilmez ki...
Biraz olgunlasip ondan sonrami evlilike adim atsaniz acaba:KK200:

İlk sevgilisi olmadığınız,size verdiği taktiklerden -ya da öneriler diyelim- belli oluyor. Bence fazla rahatına düşkün ve kıskançlıktan hoşlanmayan birisi,size bunu anlatma yolunu bilememiş.
Bu arada bazı şeyler hala oturmamışken siz nasıl nişanlandınız ve aileler sizin bu durumunuza ne diyor özellikle onun ailesi ?

Neden sevdiğiniz insanı(!) değiştirmeye sizin istediğiniz gibi biri yapmaya çalışıyorsunuz sevgi bu değildir malesef özellikle evlenmeye karar vermişsiniz ve evlilikte sevgililik ya da nişanlılık süreci gibi değildir bence siz kendinizi bir sorgulayın ben bu çocuğun nesini seviyorum diye.

Sevgili olmak öğretilmez , beni şu sıklıkla ara denilmez diyorsanız zaten soğutuyorsunuzdur. Onun içinden gelmesi lazım durduk yere arayıp sadece sesini duymak istemesi lazım . Sen 15 dk bir arıyorsan konuşacak birşey bulamıyordur belki yada nasıl olsa sen ararsın diye aramıyordur. Bence bir sene daha evlenmeyi düşünmeyin.

aklınızda suphe varsa girin öğrenin şifreleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi aramayan adama arama yapmayı mi öğretiyorsunuz? Benim de eski sevgilim sevgili işlerinden anlamayan bi odundu ama aramayi da biliyordu yani.

Hayat kısa hayatınızı heba etmeyin bu adama sevgililik öğretmekle derim. Yarın öbür gün adam gider sizden öğrendiklerini başkasıyla yapar üzülürsünüz.

Sevgili mercii öyle öğretilecek bir şey değil ki içinden gelir. Ki bir de ilk sevgili olunca.
Aklından çıkmaz aramak yanında olmak istersin.
Siz ne öğretiyorsunuz anlamadım:KK51:

Arkadaşlar önerisi olan yazsin, eleştirmeye gelince herkes eleştiriyor. Ben buraya güvenip size danışmak istedim bi abla olarak yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz zaten üzgünüm bi de siz üzmeyin rica ediyorum hepinize sevgiler
Canım biz üzül istemiyoruz ama nasıl sevgili olunur bilemedim.31 yaşındaym verecek bir tavsiyem yok.
Başarılar mutluluklar :KK51:

Sevgili olmak öğretilmez , beni şu sıklıkla ara denilmez diyorsanız zaten soğutuyorsunuzdur. Onun içinden gelmesi lazım durduk yere arayıp sadece sesini duymak istemesi lazım . Sen 15 dk bir arıyorsan konuşacak birşey bulamıyordur belki yada nasıl olsa sen ararsın diye aramıyordur. Bence bir sene daha evlenmeyi düşünmeyin.
En mantıklı konuşan sizsiniz yorumlarıminız içim çok teşekkür ederm:) Zira aramızda buraya dalga eçmek için gelenler çlkmuş bunu anladım. Telrar çok sağolun

Sizi aramayan adama arama yapmayı mi öğretiyorsunuz? Benim de eski sevgilim sevgili işlerinden anlamayan bi odundu ama aramayi da biliyordu yani.

Hayat kısa hayatınızı heba etmeyin bu adama sevgililik öğretmekle derim. Yarın öbür gün adam gider sizden öğrendiklerini başkasıyla yapar üzülürsünüz.
Çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar, nişanlım çok üstüne gitmeye gelemiyor. Rahata alışmış, sevgilisi küçük yaşta olmuş ama sevgili gibi değildik çocukluk arkadaşıydi diyor. Ben nasıl davranicagimi bilmiyorum falan diyor 2,5 senedır tanışıyoruz bu yil evlenmeyi düşünüyoruz. Ben ona öğretiyorum aranır edilir falan diye aramaya başlıyor 1 ay boyunca her gün arar mesela sonra işte uyuyorum şöyle oldu böyle oldu falan, yine de arar ama. Mesela ben aradigim zaman bazen açmıyor üst üste arıyorum inadına açmıyor galiba bana diyor arayan sen olma aranan sen ol falan, o zaman sık sık ara diyorum. Her şeyimizi paylaşıyoruz aramızda çok sevgimiz güvenimiz var birbirimizin ilj sevgilisiyiz. Ben cok kiskancim bu arada. Ama nisanlimin kizlarla alakasi yoj onu taniyanlae bile cok sacma sapan yere kiskanclik yapiyosun oyle iyi birisine diyorlar.Arkadaşlarınin falan boş islerine koşuyor böyle şeylerden aramızda tartışma çıkıyor. Ben ilk basta ona kaybetme korkusu yaşatmadm. Her aradığında açıyorum genelde ipleri onun eline verdim. Şimdi ne yapmalıyım?
Ben inanmıyorum yeryüzünde sevgili olmayı bilmeyen bir erkek olsun .. onlarda doğuştan var bu yetenek :) bence ağır yemiş seni :))

Kovalama, kaç ,diyor ya ,bu da durumun ispatı .. ulaşılmazı seviyorum diyor abimiz :)

Back
X