Merhaba kadınlar kulubu uzun zamandan beri takip ediyorum yeni üye oldum bir sorunumu sizlerle paylaşmak icin şimdiden teşekkurler fikirleriniz icin.
Ben görücü usulu nişanlandım 3.ay oldu tanışma evrelerindeyiz daha yanlız benim takıldıgım bir konu var.Nişanlım arayıp sormayi sevmeyen mesaj atmayi sevmeyen biri Üc ay boyunca güzellikle yaptirmaya calistim olmuyor sadec bana degil herkese karsi oyle yaşlı anne babasına bile yanlız büyümüş kendi ayaklari üzerinde duran biri yanlız yaşıyor sosyal medyayla da zaman harcamiyor.
Defalarca konustuk Huyum böyle sana karsı yaptigim bir davranis degil diyor öyle de gercekten.
Ben hep yazdigimda arayip sordugumda mutlu oluyor bana ne zaman ararsan yazarsan mutlu olurum gece yarisi bike olsa uyandiririm konusuruz hic sikayet etmez benim gönlümü hoş eder.Ama ne yazık ki bende karşımdaki insandan bunu bekliyorum benimde böyle bir karakterim var tek taraflı sevmiyorum śikayetim bundan.
Aramizda bundan baska sorun yok ikimizde birbirimizi seviyoruz ama ben bu durumdan dolayı uzuluyorum evlenincede devam ederse daha cok üzülürüm.
Bu konuyla ilgili ne yapmam gerek nedir önerileriniz nedir.