- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerAnladım o konuda haklısın canım taviz vermeye gelmez en iyisini yapıyorsun.
Çok tatlisiniz yaYazıyı okurken ilk başta çocuk sevmiyordur dedim ama sevgisinden şüphe duymuyorsun bu durumdan böyle devam etmek en mantıklısı. Zaten o çocuk bu huyuyla normal yoldan bir sevgili falan bulamazdı herhalde. Görücü usulü iyi olmuş onun için.
Evlendikten sonrası için pek endişe etme. Evlenince bir süre sonra zaten mesajlaşma pek olmuyor. Ekmek yoğurt falan al diyorum ben genelde mesajla :)
Bir buçuk yıla yaklaştık yeni sayılırız daha :) ama cidden o mesajlaşmalar falan asıl nişanlılık zamanında oluyor. Yani istisnalar vardır mutlaka ama genel olarak durum bu :)Çok tatlisiniz yakaç yıldır evlisiniz.
Aslında kendime güveniyorum sevgisine inaniyorum evlendikten sonra bana uyum sağlarsa insallah hayal kırıklığına uğramam.
İlave olarak belirteyim evlenince değişir ümidiyle evlenme. Değişen ufak tefek şeyler mutlaka olur ama ciddi bir değişim olmaz. Beklentini bu yönde tutmazsa bir hayal kırıklığı da yaşamamış olursun.Çok tatlisiniz yakaç yıldır evlisiniz.
Aslında kendime güveniyorum sevgisine inaniyorum evlendikten sonra bana uyum sağlarsa insallah hayal kırıklığına uğramam.
Dediklerinizi dikkate alıcam teşekkürler.İlave olarak belirteyim evlenince değişir ümidiyle evlenme. Değişen ufak tefek şeyler mutlaka olur ama ciddi bir değişim olmaz. Beklentini bu yönde tutmazsa bir hayal kırıklığı da yaşamamış olursun.
Haberi olsa yapar.Genelde haberi olmadigi icin üzülüyor kötü oldugumda kendimi kotu hissettigimde söylemiyorum ilgilenmiyorum kendimi iyi hissedene kadar.hastallık zamanlarında veya kötu hıssettıgınızde sızı arayıp aramaması onemlı bence.
siz aramasanız hasta olsanız yada allah korusun basınıza kotu bısı gelse beyfendı aramazsa sizden bihaberse acıkcası boyle ınsan cekılmez. he ama bari kotu gununde arıyorsa o zaman sorun olmaz. onemlı olan kotu gunde yuzunu gorebılmek
Bunu nasil yapiyorsunuz az cok sizden de kaynaklaniyor olmali ben hic yapamiyorum zaten ikimiz soguk insanlariz öyle yaptikca daha da soğuyorum onu bile düzeltemiyorum sanırım en büyük sorunum bu yeterince cilveli karşımdaki insani kendime dogru cekemiyorum.Merak edip bi arayıp sormak önemli insanlık görevlerindendir bence. Hadi merak da etmiyor tamam ama aşık insan her dakika sevdiğinin sesini duymak ya da mesaj atmak ister.
Kaç yıllık evliyim hala günde 6 7 kere eşimle araşırız.
Farkındayim size de katiliyorum en azından evlenene kadar nasıl yürütebilecegimi bilmiyorum ne o huyundan vazgeciyor ne de ben bundan memnun kalabiliyorum://Nasıl olsa evleneceksiniz yakında, akşam hep birlikte olacağınız için, gündüz beni niye aramadı diye dert etmezsin. Başka sorun yoksa boşver bence, kendi haline bırak.
Ben ararım ama eşim de arar ikimiz de hayatta birbirimize karşı gurur yapmayız ve bir sorunumuz varsa konuşuruz. Kavga etmeyiz. Ne bileyim haftalardır aramamanıza rağmen sizi aramıyorsa kesinlikle bir sorun var. Yeteri kadar değer verdiğini düşünmüyorum. Eşimle tanıştığımızda ve nişanlılık evresinde dakika başı arardı, annem artık kızıyordu yeter ne konuşuyorsunuz diye :) sanırım o günlerden bir alışkanlık olarak kaldı. Merak ediyoruz birbirimizi çünkü değer veriyoruz, seviyoruz.Bunu nasil yapiyorsunuz az cok sizden de kaynaklaniyor olmali ben hic yapamiyorum zaten ikimiz soguk insanlariz öyle yaptikca daha da soğuyorum onu bile düzeltemiyorum sanırım en büyük sorunum bu yeterince cilveli karşımdaki insani kendime dogru cekemiyorum.
Önerilerinize gercekten ihtiyacim var.
Haftalardir tutuyorum kendimi aramiyorum kendisi arasin alışsın diye tık yok belli etmiyorum ama sinirlerm cok bozuk![]()
Konuşmadigim denemedigim yönlendirmedigim soru kalmadı.en kötü ihtimalini bile sordum kalbinde baska biri mi var diye?!!!ama bütün sorularıma bir cevabı vardı ben buyum hayatımda böyle..Ben ararım ama eşim de arar ikimiz de hayatta birbirimize karşı gurur yapmayız ve bir sorunumuz varsa konuşuruz. Kavga etmeyiz. Ne bileyim haftalardır aramamanıza rağmen sizi aramıyorsa kesinlikle bir sorun var. Yeteri kadar değer verdiğini düşünmüyorum. Eşimle tanıştığımızda ve nişanlılık evresinde dakika başı arardı, annem artık kızıyordu yeter ne konuşuyorsunuz diye :) sanırım o günlerden bir alışkanlık olarak kaldı. Merak ediyoruz birbirimizi çünkü değer veriyoruz, seviyoruz.
Bence oturup nişanlınızla duygularınızı konuşun. Telefonda konuşmayı sevmiyorum bana göre bir bahane değil, olamaz. Açıkça neden merak edip aramadığını söylesin.
Bakın siz şimdi bu kadar üzülüyorsunuz düşünsenize evlendiğinizde de böyle olduğunu? İnsan ilgi ister, sevgi ister. Maalesef dediğim dedik biri değişmez ve öyle biriyle de yaşanmaz. Sizi kaybetme korkusu bile yok. Ben olsam ayrılırdım. Üzgünüm ama siz de mutluluğu hakediyorsunuz o yüzden böyle biriyle mutlu olmak bana pek mümkün gelmiyor.Konuşmadigim denemedigim yönlendirmedigim soru kalmadı.en kötü ihtimalini bile sordum kalbinde baska biri mi var diye?!!!ama bütün sorularıma bir cevabı vardı ben buyum hayatımda böyle..
Gercekten cok ilginc biri ailesine mesafeli başına buyruk dedigim dedik biri.
Sevse bile hiç duygusal degil hayatindaki insanlarla duygusal bağ kuramıyor bende buna dahil ne yakız ki ben duygusal biriyim bu yüzden yaptıklarını hazmedemiyorum.:/
Ve gercekten ikimizde gururluyuz bir keresinde bu konudan dolayi kızdım sinirlendim hic karsilik vermedi telefonu yüzüne kapattım iki gün boyunca ses etmedi bir günaydın mesajından bile esirgedi ücüncü gün ben mesaj attım bu olgunluğu ondan bekledigimi belirttim hic bisey olmamis gibi devam ettik.Her dafasinda güzellikle duygularimi anlatiyorum benim tek taraflı kuruntu yaptigimi dusunuyor ona gore sorunluluklarini yerine getiriyor.sorun yok ortada yani..
Demek ki sizde farkli karakterler farklı ilişki var biz öyle degiliz nasil öyle olabiliriz sizce ben sorunmu yaratiyorum bu konuda:/
Ben ayrılmak degilde çözüm üretmek istiyorum..Evlenince öyle olacağını tahmin etmiyorum çünkü üzerime düşen ve beni arzulayan biri şimdiye kadar kalbimi kırmadı beni sevdigini biliyorum.Bakın siz şimdi bu kadar üzülüyorsunuz düşünsenize evlendiğinizde de böyle olduğunu? İnsan ilgi ister, sevgi ister. Maalesef dediğim dedik biri değişmez ve öyle biriyle de yaşanmaz. Sizi kaybetme korkusu bile yok. Ben olsam ayrılırdım. Üzgünüm ama siz de mutluluğu hakediyorsunuz o yüzden böyle biriyle mutlu olmak bana pek mümkün gelmiyor.
Maalesef tecrübe yok çünkü en baştan beri biz böyleydik. Kimsenin değişeceğine inanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı o zaman.Ben ayrılmak degilde çözüm üretmek istiyorum..Evlenince öyle olacağını tahmin etmiyorum çünkü üzerime düşen ve beni arzulayan biri şimdiye kadar kalbimi kırmadı beni sevdigini biliyorum.
Sizden bir kac tecrube almak ostemistim sadece..