- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Canim gitmek konusu senin özgür iradene bağlı ayrıca bu herkesin başına gele bilir buyutulcek bisey değil kocanın üslubu çok yanlış bence daha düzgün şekilde söyleyebilirdi ama şimdiden söylemek gerekirse ileride çok sıkıntı çekersin ufak bireyden böyle laf eden adamdan hayır gelmezMerhaba evvelsi gün akşam kayınvalidem nefes darlığından doktora gitmiş aradım geçmiş olsun felan dedim . Dün akşam da doktor ileri derece de bronşit demiş hastaneye yatış yapmış akşam yatış yapıldığı için 10 gibiydi akşam aradım. Bugün de nişanlım az önce bana kızıyor neden bugün hastaneye gitmemişim . Sizce gidilmeli mi kafama çok takıldı yersiz mi kızıyor görseniz neler dedi
Tek erkek çocukla bi ilgisi yok canim 10 erkek çocuklu da olsa üslup çok önemli bisey ilerde bi gün annesine gitmesen anneme neden gitmedin der ve ikinizi ayırt etmesi çok önemliBende anlamadım ileriye dönükte bunları yaşayacağımı biliyorum tek erkek çocuk
Doğrusunuz ama ne yapabilirim ki bu durumaCanim gitmek konusu senin özgür iradene bağlı ayrıca bu herkesin başına gele bilir buyutulcek bisey değil kocanın üslubu çok yanlış bence daha düzgün şekilde söyleyebilirdi ama şimdiden söylemek gerekirse ileride çok sıkıntı çekersin ufak bireyden böyle laf eden adamdan hayır gelmez
Bunu nasıl yaparımTek erkek çocukla bi ilgisi yok canim 10 erkek çocuklu da olsa üslup çok önemli bisey ilerde bi gün annesine gitmesen anneme neden gitmedin der ve ikinizi ayırt etmesi çok önemli
Ayrıl ya bu ne şimdiden anam anam anammmmMerhaba evvelsi gün akşam kayınvalidem nefes darlığından doktora gitmiş aradım geçmiş olsun felan dedim . Dün akşam da doktor ileri derece de bronşit demiş hastaneye yatış yapmış akşam yatış yapıldığı için 10 gibiydi akşam aradım. Bugün de nişanlım az önce bana kızıyor neden bugün hastaneye gitmemişim . Sizce gidilmeli mi kafama çok takıldı yersiz mi kızıyor görseniz neler dedi
Bu sebepten miAyrıl ya bu ne şimdiden anam anam anammmm
Hayır bu sebepten değil seni şimdiden abidik gubidik nedenler bulup ezdiği için.Bu sebepten mi
Niye böyle annesini size karşı eziklemek için kullanması hoş görülecek bir şey mi? Siz değersiz misiniz? Nişanı bozmak için ne olması lazım?Bu sebepten mi
bdv'deki evli kadınların sorunlarının %80'i bu küçümsediğiniz sebepten hanımefendi.Bu sebepten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?