Nişanlım...

umram

doğmak ölmekle başlar
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
400
1
96
Kilis
mrb hanımlar
bir yıldır nişanlıyım, önce ev alınıp nikah ardından düğün olacaktı.ev alındı.nikaha geldi sıra. babaları olmadığı için baba vefat etiğinde kardeşlerini ona emanet ettiği için, şimdi onlara da ev yapacağım ondan sonra evlenirim demeye başladı. ha yapsın ama ortada kendine alacak eşya, düğün yapacak parası yok. evlenelim öyle yapalım sonra diyorum, asla diyor nişan zamanı içerisinde sık aranmadım. üç ayda bir. istemiyorsanız olmasın dediğmizde yalvarılıp olsun oglanın işi çok sıkı diyor nişanlımın ailesi. ben ayrılmaya karar verdim kararım bu yönde ama arkada haksızlık mı ettim diyorum evliliğim nasıl olur bilmiyorum. aile bizim yüzümüze olsun diyor, çok istiyormuş gibi davranıyorlar ama abileri elden gidecek, rahatları bozulacak diye düşünüyorlar galiba onu da etkilliyorlar. asıl beni düşündüren nişnalım çok ilgilenmiyor benimle, ama ayrılığı da kabul etmiyor.
ne yapayım, kararım doğru mu sizce?

bence ayrıl bır omur onlara babalık yapacak gıbı gorunuyor cunku
söylemesı ayıp :mymeka:
evını alır tek tek sonra ewlendırır işlerı bozuksa işlerını duzenler al basına dert sen sürün onlar yasar gıder merak etme sen 3 ayda bır arıyorlarmıs öle zaten iş mı olur
evı hazır olan bı yıgın koca adayı bulursun 3 ayda bır arayanından daha ıyısıne denk gelırsın kısmet işi bu bence ayrıl bakma arkana. benden bu kadr.

nısanlınızın aılesı kırada mı oturuyor suanda?
madem bu sekılde bır sorumluluk hıssedıyor kendısı, kı bende aynı seyı yapardım aslında..
aldıgınız evı onlara verın
butun genc ınsanlar cıftler kırada oturuyor hıc degılse yuvanız kurulur karı koca calısır bır ev daha alırsınız olamayacak bır sey degıl kı bu yeterkı elele verın eger sevgı varsa karsılıklı kopamıyorsanızda ben olsam boyle bır yol ızlerdım bılemıyorum...hayırlısı sızın adınıza

bence ayrıl bır omur onlara babalık yapacak gıbı gorunuyor cunku
söylemesı ayıp :mymeka:
evını alır tek tek sonra ewlendırır işlerı bozuksa işlerını duzenler al basına dert sen sürün onlar yasar gıder merak etme sen 3 ayda bır arıyorlarmıs öle zaten iş mı olur
evı hazır olan bı yıgın koca adayı bulursun 3 ayda bır arayanından daha ıyısıne denk gelırsın kısmet işi bu bence ayrıl bakma arkana. benden bu kadr.

haklısınız galiba, teşekkür ederim

nısanlınızın aılesı kırada mı oturuyor suanda?
madem bu sekılde bır sorumluluk hıssedıyor kendısı, kı bende aynı seyı yapardım aslında..
aldıgınız evı onlara verın
butun genc ınsanlar cıftler kırada oturuyor hıc degılse yuvanız kurulur karı koca calısır bır ev daha alırsınız olamayacak bır sey degıl kı bu yeterkı elele verın eger sevgı varsa karsılıklı kopamıyorsanızda ben olsam boyle bır yol ızlerdım bılemıyorum...hayırlısı sızın adınıza

3 ev yapmış zaten, söyledim aynı şeyi, "bana gülerler" diyor :sm_confused:

en baştan yanluış yapılmış bencee

önce ev alını sonra nişan yapılır benim bildiğimm

uzun süre nişanlı kalmak tehli,keli bayan içinn

umarım herşey yoluna girer sizin içinde

Allah yardımcın olsun ama bence haklı düşünüyorsun cnm
Nişanlın gerçekten abartıyo olayı.
Evlendikten sonra yapsın napcaksa....

Babası yok diye bu konuda çok hasas olabilir!Kendimden biliyorum annem olmasaydı şimdi kardeşimin yanında ona bakardım.Bazen insan kendi mutluluğunu erteleyebiliyor.Ama nişanlının kardeşleri bu durumu kullanıyorsa o kötü işte!Evlenince öncelikle sen onun ailesi olacaksın seninde hayallerin var bunuda seni kırmadan yapması lazım.Bir süre üstüne gitme anlayışlı bi şekilde konuş..Tabi karar senin gönlünde ve beyninde bitirdiysen bişey diyemem..Umarım herşey istediğin gibi olur

allah yardımcın olsun ama bence de bu şekilde devam ederse, evlenince daha da sorun olur böyle şeyler.kendisine baba görevi üstlenmiş resmen. bence de iyi düşün. allah yardımcın olsun tekrar.

ev mev işi maddiyat belki hallolur ama üç ayda bi beni arıyo lafı zaten senin kararını tek başına doğruluyor. ayrılmak istemez çünkü laf gelsin istemez. senin gibi bu durumlara ses çıkarmayan birini bulmuşlar bırakmak istemezler.

ya 40 yaşında ve bakacağı insan 30lu yaşlarda okutmuş ayağa kalkmak icin çaba göstermiyor:Saruboceq:

Kafanızda şüpheler varsa ayrılın gitsin yok onlara ev yapalım, yok evlendirelim öyle derken sizin ömrünüz geçecek galiba

tatlım nişanlın sana destek değil pek sahip çıkacak koruyacak gibi değil.:1no2:madden ve manen sende soru işareti varsa ayrıl.

benimle nişanlanırken ben ona uygun muyum soruları bana hayranlığı vardı ben bukızdan dönmem demiş sorduğumda ayrılmak icin nişanlanmadım diyor bayram sonu nikah yapacaktık şimdi inatla kardeşim diyor şimdiye kadar sorun işlerinin sıkılığı yüzünden az aramasıydı düğün arefesi tuhaf oldum yapmamalıydı diyorum boşluktayım şaşkınlığım had safhada

valla cnmm ev alcam bekleyelim demesi olmamış bence...hadi onu geçtim ilgilenmio diosun.. muhabbetiniz nsl yani nekadarda bii görüşüyosunuz,telde görüşmeniz nsl..

3 ayda bir mi arıyor nişanlınız sizi ?bu kadarı ilgisizlikten de öte bişey.

Back
X