Nişanlım..

Aradı konuştuk az önce.
Çok sıkıyorsun beni bunaltıyorsun bazen , gittiğim yer sultanahmet kötü biryer değil ki diyor.
Haklısın dedim ama yaptıkların beni çok düşündürüyor, ufacık şeylerden tartışıyoruz sürekli diyor.
Kapadık ama aramız hala düzelmiş sayılmaz..
Ne yapmalıyım sizce şu andan sonra?

nişanlının yerine kendimi koyup düşündüm gerçekten
bence sıkıyorsun onu arkadaşlarıyla kısıtlaman yanlış
olmuş demiyorum sana bırak ne hali varsa görsün diye
ama bu kadar kasma onu bende erkek arkadaşımla
koonustuğumda yanında kim varsa genelde yapar öyle
kız taklidi:)güler geçerim ve bence aptal bi davranış
değil sonuçta sevgilimin arkadaşı

Yapman gereken şey kendine çeki düzen vermek.
Onun hayatı sadece senden ibaret degil .aklına yaz bunu..
Onun arkadaşlarınada ihtiyacı var,onlarlada bı yerlere gıdıcek takılıcak bu cok normal

siz sadece hayatlarınıza kendinizden baskasını sokmazsanız eger , birbirinizden sıkılır birbiriniz bunaltırsınız.

Dısarı cıktıgında sana nerde oldugunuz söylesin yeter.cıkar durur bır kac saat aradaslarınla sonra evine gider.
Eğer böyle yaparsan evliliktende soğur...korkar ve vazgeçebilir..
Dikkat et

Zaten yanında hic kız olmaz diyorsun eeee sorun ney o zman ???

canım kendini harap etme yaptıgı bişey yokmuş nişanlının ne lucak ok sık yapmıyormuş bnu ramazanlıkta normal bir saattir evet arkadaşları terbiiyesizlik yapmışlar ama sık aradıysan kskandıgını belli ettiysen bilerek yapmış olabilir sıkma bukadarr rahat bırak gittigi yeri ögren ama sıkboggaz etme bak başta dogruyu söylememiş zaten böyle yapmasnı istemezsin dimi

canim kizma yorumuma ama soylemeden gecemeyecegm istersen birde tasma tak cocuga yaaaniii
cok fazla abartiyosun bence boyle devam edersen iliskinizi cok yipratmis olursun Allah korusun ama iliskinize zarar gelirse ayrilirsaniz bunda buyuk bir payin olur senin
bence icine girdigin bu durumdan cikmaya bak bir an once

Kızlar çok ama çok teşekkürler.
Aklımı başıma getirdiniz. Çok mantıklı yorumlar yaptınız.
Ben sanki izin verirsem, çok rahat bırakırsam yanlış şeyler yapacakmış veya ben yanlış birşey yapmış olacağım sanıyordum.
Bundan sonra daha sakin ve mantıklı olmaya çalışacağım..

Son düzenleme:
ya bu çiftler bıraksın artık bu kadar sık boğaz etmeyi ya

genç o tabi ki çıkacak tabi ki arkadaşıyla gezecek

ramazanda çoğu kişi sahura kadar çıkıyor

bu kadar sıkmanın anlamı ne, böyle yaparak hiç çekilmez olduğunuzun farkında mısınız? Nişanlınızı da kendinizi de arkadaşlarına alay konusu yapmışsınız

yine iyi nişanlınız sizi kırmamış müsait zamanda ararım demiş

erkekler böyle şeylere hiç tahammül edemez ki ben kadın olarak edemiyorum
bana böyle davranılsa gözünün yaşına bakmam terkederim

Bende önceden sen gibiydim sevgilimin arkadaşlarını fazla sevmem ve onlarla olduğunda çok karışırdım hadi eve git artık diye arar dururdum.
Oda beni çok sıkıyorsun derdi ama anlamazdım içim rahat etmezdi o eve gitmeden o umursamadıkça bende üstüne giderdim derken her şey daha kötü olurdu.
Şimdi o huylarımı bıraktım neredeyse hiçbir şeyine karışmıyorum ben karışmadıkça oda arkadaşlarıyla görüşmez oldu nerdeyse fazla dışarı çıkmıyor artık.
Sende bu huylarını bırak bence inan daha rahat edersin.

Doğru kendiside söylüyor zaten sen bu kadar sıkmasan ben yavaş yavaş bırakırım diye..
Bende düzeltmeye çalışacağım canım kendimi.
Aramız bi düzelsinde..

Doğru kendiside söylüyor zaten sen bu kadar sıkmasan ben yavaş yavaş bırakırım diye..
Bende düzeltmeye çalışacağım canım kendimi.
Aramız bi düzelsinde..

Düzelir merak etme aranız düzeldiğindede sen daha dikkat edersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…