Aradı konuştuk az önce.
Çok sıkıyorsun beni bunaltıyorsun bazen , gittiğim yer sultanahmet kötü biryer değil ki diyor.
Haklısın dedim ama yaptıkların beni çok düşündürüyor, ufacık şeylerden tartışıyoruz sürekli diyor.
Kapadık ama aramız hala düzelmiş sayılmaz..
Ne yapmalıyım sizce şu andan sonra?
Kızlar çok kötüyüm şu an.
Dün gece nişanlım beni çok kırdı.
Bir önceki gece iş arkadaşlarıyla tavla oynamıştı iş yerinin yakınında.
Dün gece yine oynamak istedi, hayır dedim.
Biliyordum böyle yapacağını hiç birşeye izin vermiyorsun zaten sıkıyorsun vs. diye çıkıştı, kapadık.
Uzun süre aramayınca ben aradım, baktım dışarda.
Nerdesin diye sordum. Önce bana tavladayız diye yalan söyledi sonra dayanamayıp "Sultanahmette " olduğunu itiraf etti. Saat o sırada 23:30du. Ki işten 22:00de çıkıyor. Tabi ben delirdim. Ne demek geziyosunuz filan dedim. Öyle umursamaz konuştu ki çıldırdım ben. Yine beni sıkıyorsun bunaltıyorsun diye başladı. Ve gece 3 buçuğa kadar yani sahuru yapıp eve gitmiş. O saate kadar S.ahmette meydanda oturmuşlar. Hiç yapmadığı şeydi bu 3,5 yıldır.
Arkadaşlarına zaten hiç güvenmiyorum. Aptal saptal bağırışları sesleri geliyordu arkadan. Kız taklidi yapıp beni kıskandırmaya çalışmalar, hadi kapa şu telefonu demeler.. Gece hiç aramadım dahada. Hala konuşmadık.
Arkadaşları ne dese nereye çağırsa %90 gidiyor beni dinlemiyor.
Tamam ben biraz kısıtlayıcı ve kıskancım ama bunlar çok ağır geldi.
Gece boyu çok acı çektim.
İçim hiç soğumadı.
Onu böyle ortamlarda görmek ve beni umursamadığına şahit olmak öyle üzüyorki beni.
Özür bile dilemedi. Seni çok seviyorum ve seni üzecek hiçbirşey yapmıyorum müsait zamanımızda konuşacağım seninle, üzme kendini sakın uyu şimdi demişti en son.
Yaşı 23 bu arada. Nişanlılığı mı kaldıramadı yeterince olgun değil mi diye düşünmeye başladım.
Normalde bana karşı çok iyidir ama iş stresi filan benimde kafa dağıtmaya ihtiyacım var diyor.
Kim suçlu sizce kızlar? Ve ben ne yapmalıyım?
Bende önceden sen gibiydim sevgilimin arkadaşlarını fazla sevmem ve onlarla olduğunda çok karışırdım hadi eve git artık diye arar dururdum.
Oda beni çok sıkıyorsun derdi ama anlamazdım içim rahat etmezdi o eve gitmeden o umursamadıkça bende üstüne giderdim derken her şey daha kötü olurdu.
Şimdi o huylarımı bıraktım neredeyse hiçbir şeyine karışmıyorum ben karışmadıkça oda arkadaşlarıyla görüşmez oldu nerdeyse fazla dışarı çıkmıyor artık.
Sende bu huylarını bırak bence inan daha rahat edersin.
Doğru kendiside söylüyor zaten sen bu kadar sıkmasan ben yavaş yavaş bırakırım diye..
Bende düzeltmeye çalışacağım canım kendimi.
Aramız bi düzelsinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?