- 24 Mayıs 2015
- 8
- 1
- 41
herkese merhaba öncelikle, arkadaşlar benim derdim sıkıntım nişanlıma takılan bir kadın var nişanlımla aynı işyerinde nişanlım kadının amiri uzun yıllardır tanışıyorlarmış ve kadın ruhsal bozuklukları var kaç kez iş yerinin 7. katından kendini atmaya çalışmış sürekli kavga çıkaran psikolojik sorunları olan ama aynı zamandada arkası sağlam bi kadın nişanlıma kafayı takmış durumda sürekli seni seviyorum beni bi dinle nolur diye mesajlar atıyor taciz ediyor işyerinde odasını basıp üstüne geliyormuş nişanlım odasını başka bi memurla paylaşıyor herkes bu durumdan rahatsız işten çıkarmaya kalktıklarında olay çıkarıp deliriyor eline ne geçerse atıyormuş nişanlım hariç herkese şiddet uyguluıyor ayrıca arkası sağlam olduğu için ve doktor raporu olduğu içinde kısacası bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışıyla kimse bişi yapamıyor kadına artık tacizleri bıktırdı nişanlımı ben olayı ve kadını başından beri bildiğim için bişi diyemiyorum ama bende yoruldum artık sürekli araması mesaj atması nişanlıma ve ben nişanmlımdan numarasını istedim ver ben aricam konuşucam diye ama kadın deli olduğu için korkuyor nişanlım sana bişi yapar sana bulaşır diye ben yinede karar verdim arayıp konuşucam ama ne demeliyim nasıl konuşmalıyım sizce kadına kendimi nasıl dinletebilirim nolur bi akıl fikir verin , biraz sessiz sakin ve naif bi yapım vardır bağırıp çağıramam ama artık beni bile sinirlendirdi lütfen allah göstermesin sizin başınıza gelse ne yapardınız yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..