Nişanlıma ayrılalım dedim ben dayanamıcam dedim

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Konumu okuyanlar bilir nişanlımın aılesı nısanlımı aşırı sömürüyor nısanlımda paylaşımcı olacaksın dedı yanı evlenıncede böyle devam edecek nısanlımın aılesının evıne 4-5 mılyar para gırıyo babasıda yakında emekli olacak nısanlım hala butun parasını verıyo yanı cok sorumsuz..Dün ayrılalım dedım sinirlendi tamam kapadı yüzüme 2 saat sonra özür diledi ama cok sorumsuz böylede alıştırmış aılesını zaten lüksüne cok düşkünler hayatta para yetıstıremeyız onlara!!! Birde kaynanam hep calıs calıs dıyo sımdıkı aklım olsaydı bır dk bos durmazdım diyo ..Nişanlımı afedıyorum ama yıne aynı seylerı yapıyo cok sorumsuz ve dik başlı cabuk dolduruşa geliyor hemen ben erkegım benım söyledıklarımı yapacaksın dıyo kendısı 28 yasında Evlenirsem ve böyle devam ederse çıldırırım herhalde... Calısırsamda kendı yuvam ıcın çalışırım kayınvalıdemın ıhtıyacı yok bana göre ..Bir akıl verın Bu adamı düzeltmem ıcın ne yapabılırım?? Nişanlısından severek ayrılanlar bu surecı nasıl atlattınız? Korkuyorum degısmezse ama ayrılmayada gözüm kesmıyor ama düzelmezse ayrılıcam..1 ay daha zaman tanıdım :KK43: Lütfen kızmayın ama bu adamın düzelme sansı yokmu size göre?

Fena.
Evlenirsen çok sömürülürsün gibi.

Bir anne nasıl bu kadar kötü olabılır anlamıyorum !!! oğlum evleneceksın bıraz bırıkım yap demesı gerekırken kardesı annesı kredı kartıyla gereksiz harcamalar yapıyolar sankı nısanlım üvey evlat

Konumu okuyanlar bilir nişanlımın aılesı nısanlımı aşırı sömürüyor nısanlımda paylaşımcı olacaksın dedı yanı evlenıncede böyle devam edecek nısanlımın aılesının evıne 4-5 mılyar para gırıyo babasıda yakında emekli olacak nısanlım hala butun parasını verıyo yanı cok sorumsuz..Dün ayrılalım dedım sinirlendi tamam kapadı yüzüme 2 saat sonra özür diledi ama cok sorumsuz böylede alıştırmış aılesını zaten lüksüne cok düşkünler hayatta para yetıstıremeyız onlara!!! Birde kaynanam hep calıs calıs dıyo sımdıkı aklım olsaydı bır dk bos durmazdım diyo ..Nişanlımı afedıyorum ama yıne aynı seylerı yapıyo cok sorumsuz ve dik başlı cabuk dolduruşa geliyor hemen ben erkegım benım söyledıklarımı yapacaksın dıyo kendısı 28 yasında Evlenirsem ve böyle devam ederse çıldırırım herhalde... Calısırsamda kendı yuvam ıcın çalışırım kayınvalıdemın ıhtıyacı yok bana göre ..Bir akıl verın Bu adamı düzeltmem ıcın ne yapabılırım?? Nişanlısından severek ayrılanlar bu surecı nasıl atlattınız? Korkuyorum degısmezse ama ayrılmayada gözüm kesmıyor ama düzelmezse ayrılıcam..1 ay daha zaman tanıdım :KK43: Lütfen kızmayın ama bu adamın düzelme sansı yokmu size göre?

Nişanlısından ayrılan biri olarak şunu diyeyim duruma nişanlınızın davranışlarına göre bu kararı sen vereceksin. evlenince karışırlar mı , evli oğullarından para isterler mi bilemem ama açıkça çok nt şekild oturun konusun nişanlınızla baktınız olmuyr doğru kararı verırsınız inanıyorum. atlatma sürecine gelince kişiden kişiye değişiyor o durum ben iki ayda atlattım ama benimki gercekten bitmesi gereken bır ilişki idi. ama geçer ve zaman buna ilaç bunu rahatlıkla diyebilirim. hakkınıda hayırlısı olsun....

Sende çalışırsan bu sefer cift maaşlı durumu iyi olan bi cift olacaksınız onların gözünde daha rahat sömürürler o zaman. ben değişeceğini dusunmuyorum. Zaten yardım etmeyi kesersede senden bilirler bu sefer sen kötü olursun. Cok iyi düşün bence

Bu arada durum okadar vahımki bir keresınde ev alalım hemen dedım çalışalım odeyelım bana verdıgı cevap aılemın evı yok !!! onların evı yokken bız nasıl alırız olmaz dedı

Bir anne nasıl bu kadar kötü olabılır anlamıyorum !!! oğlum evleneceksın bıraz bırıkım yap demesı gerekırken kardesı annesı kredı kartıyla gereksiz harcamalar yapıyolar sankı nısanlım üvey evlat

Canım var öyle anneler
Benim kayınvalidem düğünüme 2 ay kala tum beyaz esyalarını yeniledi+mutfak dolabı yaptırdı
Bana gelincede para yok dediler bende hiçbişeylerini istemedim herseyimizi ailem ve nişanlımla yaptık.

Bu arada durum okadar vahımki bir keresınde ev alalım hemen dedım çalışalım odeyelım bana verdıgı cevap aılemın evı yok !!! onların evı yokken bız nasıl alırız olmaz dedı

Şu lafın üzerine evlenirsen safın önde gidenisindir.

Ailesinin eteğinden çıkamamış adamları çıkarmaya kalkmayın. Dadı mısın sen ömür boyu bu zihniyeti eğitmeyi mi planlıyosun?

Şu lafın üzerine evlenirsen safın önde gidenisindir.

Ailesinin eteğinden çıkamamış adamları çıkarmaya kalkmayın. Dadı mısın sen ömür boyu bu zihniyeti eğitmeyi mi planlıyosun?

Bende farkındayım artık bu adam düzelmeyecek boşuna ugrasıyorum

evlenince nerede oturacaginiz onemli bence. hele ailesine yakin hafatda uc bes goreseceginiz bi yerse hic bosuna ugrasma bence.
kredi karti dedigin nisanlinin kartimi, oyleyse onlarda ne isi varki? evlebdikten sonrada boyle kartlari etrafta gezecekse bir guzel borc odersiniz.
ev alis verisi yapmaya basladiysaniz, bir guzrl istedignizi alin taksite baglayin nisanlinla odemeye baslayin. mecbur odemesi gereken bisey olunda etrafa sacmaz belki.
ve evt ciddi ciddi oturup konusun, istediklerinizi bir bir soyleyin. acikca soylemedikten sonra anlamiyolar cunku.
sonrasindada tavrina gore dusunursunuz artik.

Ohoooo evlenince ailem ona sahip olmadi şuydu buydu ddiye sana gün yuzu göstermez bu. Zihniyete bak. Bile bile ateşe atıyorsun kendini

Bence bu adam değişmez. Öyle olsa sinyaller verirdi evlenince zaten vermem hesabımız ayrı olurdu gibi. Ama o hep zıttını sölemiş.. Nişanlıyken ayrılmazsan boşanma davaları daha daha yıpratıcı ve zor bunu bil..

Çoğu aile oğlumuz evlenecek parasını giyemeyeceğiz paniği ile nişanlı oğullarına para harcatıyor

Ama önemli olan Evlenince vermem diyebilecek karakter o da nişanlında yok gibi

Siz ev demişsiniz o gücümüz yok dememiş ailemin yok demiş siz de ona biz de alıp sıkmazsak kendimizi bizim de olmaz diyebilmelisiniz

Nişanlınız ama ailem deyince susmayın düşüncenizi söyleyin ona göre de değerlendirin ilişkinizin yönünü

X