nişanlıma doğum günü hediyesi lütfen yardım :(((

_ilknurum_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
81
5
48
Ankara
Nişanlımin bir ay sonra doğum günü sizce onu şaşırtacak farklı ne alabilirim . . . Simdilik lg g2 telefon aldım bi de Parfum aldım . . . Aklıma başka birşey gelmiyo:26:

Hediyenin farklı olmasına odaklanırsanız iyice zorlanırsın : )
Onu neyin mutlu edeceğini düşün.Belki özel ilgisi olan bir şey vardır;
Eski plak/plak çalar,Saat,Ayakkabı...Bir şeye muhakkak ilgisi ve zaafı vardır.Onun üzerinden gidin bence.

Telefona çok ihtiyacı vardı konuşurken filan pat diye kapanıyordu bu onu merak konuda rahatlatacak ama ben daha böyle duygusal bir hediye yapmak istiyorum manevi anlamda etkileneceği :) romantik kendi ellerimle yapacağım bi hediye fikir bekliyorum lütfen yardımcı olun bi tanesi bi sayfada paylaşmis onun doğduğu gün neler olduğu ile ilgili bi defter yapabilirsin mesela o galatasarayli doğduğu gün daha önceki yıllarda galatasaray o gün yaptığı şeyleri yazcam . . . Bizimle ilgili olan romantik birşey değil yapmak istiyorum ama ne ???????????????

Canim ben gecenlerde ask kutusu yapmistim paylasmistim burda resimli olarak actigim konular uzerinden gidersen o konu sana yardimci olabilir. Bulamazsan anlatayim hediyemi her yerde satilan renkli kalpli karton kutular varya onlardan almistim icine renkli kucuk kagitlara seni seviyorum cunku ile baslayan sebeplerimi yazip 70 tane falan kucuk kagit yazip kurdele ile baglayip kutiya atmistim sonra sekerlemeciden renkli cakil cikolatalardan alip koymustum iki tanede kalpli nikah cikolatasi koymustum bide elinde nikah sekeri hazirlayan bi yerden gelin damat bal kabaginda gelin arabali oyuncak gibi bisey almistm nikah sekerciden onuda koymustum kutunun ic kapaginada resmimizi yapistirmistim kutuyu kapatip tulle sarmistim guzel bi hediye olmustu sende yapabilirsin

Teşekkür ederim canım ben bunu aşk kavanozu olarak yapmıştım :) çok güzel oldu ama tamamını okudu mu bilmiyorum hatta 100 dilde seni seviyorum yazdım kalpli kartonlara :)

Back
X