dediğim gibi çok takıntılı bıraz rahat biri olsaydı coktan konusmustumİliskilerin sağlamligi acisindan durust olmaniz yarariniza olacaktır...
bi erkeğe anlatılamıcak kadar ozel yasantılarım oldu cunkı basımdan bı nişan daha gecmstı ve bu onu blıyo belkıde ondan dolayı huzursuz bılemıyorum en cokta benı optukten sonra bu takıntı duyguları ortaya cıkıyocanım dürüst olmak isterdim ama söyleyemiyorum diyosun söyleyemeyecek bişeymi yaşadın eskiden
ben gecmıste yasamayı sevmedıgımı defalarca soyledım hatta bana sakın yaşanmıslıklarını anlatma sogukluk gırer dememe ragmen ben sormadan herseyını doker ve bnde bozulurum, gecmıs gecmıste kaldı anlatma dıyorum. o da kurcalıyo ama nafıle ben anlatmyorumDahada ileri gittiğimi düşünüyor dediğine göre gitmemişsin.. Öylemi? Normal flörtün olduysa , canını sıkacak birşey yaşamadım sen fazla kurcalama, çünkü ben seninkini kurcalarsam çok canımız sıkılır, geleceğimize bakalım de
evet çok dogru soyledınız o zaman daha kotu olucak cok takıntılı cunku napcagmı bılemıyorum bana guvenmesı ıcın elımden ne gelıyosa yaptm aslında guvendıgınıde soyler ama lafta kalıyo gıbı gelıyo banabu şekilde geçmişe takıntılı olursa ilişkiniz düzgün yürümez ki. Gerçeği söyleseniz de takılacaktır eminim, yine husursuz olacaktır.
olmus tabıkı sevdıgı deıl ama ılıskılerınden bahseder ben kızıncada şunu der: bı erkekle bı kız hıcbızaman aynı deıldıronun geçmişinde hiç kimse yokmu?
böyle erkekleri de anlamıyorum madem rahatsızsın bitir ilişkini ne diye kıza eziyet çektiriyorsun.
olmus tabıkı sevdıgı deıl ama ılıskılerınden bahseder ben kızıncada şunu der: bı erkekle bı kız hıcbızaman aynı deıldır
bırbırımızı cok sevıyoruz ustelık dugunumuzede az kaldı bırakmak kolay deılkı sadece onun bu takıntılarını duzeltmek ıcın yardmcı olmayuı ısterdmaman klasik erkek bahanesi işte hiç takılma o laf ederse sen de laf edersin eskilerine.. hatta yerinde olsam önüme gelenle birlikte oldum varmı itirazın benim hayatım bu istemiyorsan kapı orda deyip rest çekerdim. sert gelebilir ama bu tipler başka türlü anlamaz ne yazık ki.. her gün 100 kere üzüleceğine 1 kere üzül daha iyi.
bırbırımızı cok sevıyoruz ustelık dugunumuzede az kaldı bırakmak kolay deılkı sadece onun bu takıntılarını duzeltmek ıcın yardmcı olmayuı ısterdm
ınsallah evlılıgımde sorun yaratmaz bende ona soyluyorum sakın bunları yapma ıkımızıde mutsuz edersın ama sımdı bıkac gundur bu konulara gırmıyo susuyo kendı kabuguna cekılıyo sımdılık sabredıyorum..yıkıcı olmamak ıcın..farkettim canım da bu adamın düzeleceği yok üstelik erkek yapar zihniyetindeyse yarn evlenince seni aldatır sonra da erkek yapar öyle der şimdiden bu zihniyetteyse yarın yapmayacağının garantisi yok ki.. üstelik sana saygısı yok yaşamına saygısı yok saygı olmadan yürümez bu işler..
ınsallah evlılıgımde sorun yaratmaz bende ona soyluyorum sakın bunları yapma ıkımızıde mutsuz edersın ama sımdı bıkac gundur bu konulara gırmıyo susuyo kendı kabuguna cekılıyo sımdılık sabredıyorum..yıkıcı olmamak ıcın..
yok nekadar doldurursa doldursun o benı bırakamaz hem aılesıde benı cok sever oda aklından gecırmıyo hayatımda hıcbı kıza guvenmedım ıstanbul cok kotu dıyo bıtek bana guvenmıs guyakendi kendine düşünüp doldurmasın dikkat et bana hiç umutlu gelmedi sizin birlikteliğiniz senin kararın tabii de bu takıntılı tipler kolay düzelmiyor. iyi düşünmelisin.
yok nekadar doldurursa doldursun o benı bırakamaz hem aılesıde benı cok sever oda aklından gecırmıyo hayatımda hıcbı kıza guvenmedım ıstanbul cok kotu dıyo bıtek bana guvenmıs guya
aynen oyke ınsallah canımerkekler çok güvenilirde sanki kızlara laf atıyor bir de. umarım üzülmezsin verdiğin karardan :)
empati kurması lazım,güzel bi dille bunu konuştunmu onunla? bu şekilde eskiyi kurcalarsa ilişkiniz zedelenir onu uyarabilirsin.bi erkeğe anlatılamıcak kadar ozel yasantılarım oldu cunkı basımdan bı nişan daha gecmstı ve bu onu blıyo belkıde ondan dolayı huzursuz bılemıyorum en cokta benı optukten sonra bu takıntı duyguları ortaya cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?