nisanlima karsi nasil davranmaliyim:((

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
merhabalar oncelikle.. severek nisanlandigim biri var ama asirii takintili ve kiskanc surekli eskileri merak eden kurcalayan sonra canini sikan biri.. gecmisimde ciktigm konustgum falan oldu o dahada ilerisini oldugunu dusunerekten kendini huzursuz ediyo (beni daha cok) ve gecmiste neler yasadigimida merak ediyo ona durust olmak isterdim ama soyleyemiyorum. inkar ettigimdede yalan oldugunu anliyo bn yinede bisy yokmus gibi davraniyorum ama bu durumdan sklmaya basladim cok uzatiyo

napmaliyim sizce? lutfen yardim edin....

İliskilerin sağlamligi acisindan durust olmaniz yarariniza olacaktır...

canım dürüst olmak isterdim ama söyleyemiyorum diyosun söyleyemeyecek bişeymi yaşadın eskiden

Dahada ileri gittiğimi düşünüyor dediğine göre gitmemişsin.. Öylemi? Normal flörtün olduysa , canını sıkacak birşey yaşamadım sen fazla kurcalama, çünkü ben seninkini kurcalarsam çok canımız sıkılır, geleceğimize bakalım de

canım dürüst olmak isterdim ama söyleyemiyorum diyosun söyleyemeyecek bişeymi yaşadın eskiden
bi erkeğe anlatılamıcak kadar ozel yasantılarım oldu cunkı basımdan bı nişan daha gecmstı ve bu onu blıyo belkıde ondan dolayı huzursuz bılemıyorum en cokta benı optukten sonra bu takıntı duyguları ortaya cıkıyo

ben gecmıste yasamayı sevmedıgımı defalarca soyledım hatta bana sakın yaşanmıslıklarını anlatma sogukluk gırer dememe ragmen ben sormadan herseyını doker ve bnde bozulurum, gecmıs gecmıste kaldı anlatma dıyorum. o da kurcalıyo ama nafıle ben anlatmyorum

bu şekilde geçmişe takıntılı olursa ilişkiniz düzgün yürümez ki. Gerçeği söyleseniz de takılacaktır eminim, yine husursuz olacaktır.

bu şekilde geçmişe takıntılı olursa ilişkiniz düzgün yürümez ki. Gerçeği söyleseniz de takılacaktır eminim, yine husursuz olacaktır.
evet çok dogru soyledınız o zaman daha kotu olucak cok takıntılı cunku napcagmı bılemıyorum bana guvenmesı ıcın elımden ne gelıyosa yaptm aslında guvendıgınıde soyler ama lafta kalıyo gıbı gelıyo bana

onun geçmişinde hiç kimse yokmu?
böyle erkekleri de anlamıyorum madem rahatsızsın bitir ilişkini ne diye kıza eziyet çektiriyorsun.

olmus tabıkı sevdıgı deıl ama ılıskılerınden bahseder ben kızıncada şunu der: bı erkekle bı kız hıcbızaman aynı deıldır

aman klasik erkek bahanesi işte hiç takılma o laf ederse sen de laf edersin eskilerine.. hatta yerinde olsam önüme gelenle birlikte oldum varmı itirazın benim hayatım bu istemiyorsan kapı orda deyip rest çekerdim. sert gelebilir ama bu tipler başka türlü anlamaz ne yazık ki.. her gün 100 kere üzüleceğine 1 kere üzül daha iyi.

bırbırımızı cok sevıyoruz ustelık dugunumuzede az kaldı bırakmak kolay deılkı sadece onun bu takıntılarını duzeltmek ıcın yardmcı olmayuı ısterdm

bırbırımızı cok sevıyoruz ustelık dugunumuzede az kaldı bırakmak kolay deılkı sadece onun bu takıntılarını duzeltmek ıcın yardmcı olmayuı ısterdm

farkettim canım da bu adamın düzeleceği yok üstelik erkek yapar zihniyetindeyse yarn evlenince seni aldatır sonra da erkek yapar öyle der şimdiden bu zihniyetteyse yarın yapmayacağının garantisi yok ki.. üstelik sana saygısı yok yaşamına saygısı yok saygı olmadan yürümez bu işler..

ınsallah evlılıgımde sorun yaratmaz bende ona soyluyorum sakın bunları yapma ıkımızıde mutsuz edersın ama sımdı bıkac gundur bu konulara gırmıyo susuyo kendı kabuguna cekılıyo sımdılık sabredıyorum..yıkıcı olmamak ıcın..

kendi kendine düşünüp doldurmasın dikkat et bana hiç umutlu gelmedi sizin birlikteliğiniz senin kararın tabii de bu takıntılı tipler kolay düzelmiyor. iyi düşünmelisin.

kendi kendine düşünüp doldurmasın dikkat et bana hiç umutlu gelmedi sizin birlikteliğiniz senin kararın tabii de bu takıntılı tipler kolay düzelmiyor. iyi düşünmelisin.
yok nekadar doldurursa doldursun o benı bırakamaz hem aılesıde benı cok sever oda aklından gecırmıyo hayatımda hıcbı kıza guvenmedım ıstanbul cok kotu dıyo bıtek bana guvenmıs guya

yok nekadar doldurursa doldursun o benı bırakamaz hem aılesıde benı cok sever oda aklından gecırmıyo hayatımda hıcbı kıza guvenmedım ıstanbul cok kotu dıyo bıtek bana guvenmıs guya

erkekler çok güvenilirde sanki kızlara laf atıyor bir de. umarım üzülmezsin verdiğin karardan :)

empati kurması lazım,güzel bi dille bunu konuştunmu onunla? bu şekilde eskiyi kurcalarsa ilişkiniz zedelenir onu uyarabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…