kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var...2 senelik ciddi bir ilişkinin ardından bu ilişkiyi ciddiye dökmeye karar verdik aslında herşey çok güzel gidiyor birbirimizi sevdiğimizide düşünüyorum..fakat dün tartıştık.. ablam nişanlım ve biz hepimiz aynı mahallede oturuoz. nişanlım dün mahalle fırınının önünde fırıncı ve kızlarıyla otururken ablam görmüş işten eve geldiğimde bunu bana söyleyince çıldırdım.aslında öyle bişe olmayacağını biliyorum ama ablamın bana bunu söylemesi beni utandırdı.. asıl işin acıtan tarafı ablama hakaretler anneme hakartler etmesı aile problemlerımızı yuzume vurması oldu sizce ne yapmalıyım.. sanırım ayrılıyoruz ve ayrılık benım ıcın cok zor olucak cunku nısanlım aynı zamanda karsı komsumuz ve dugunumze 2 ay kaldı çıldırmak üzereyim bunaldım yardım lütfen..
cnmm taviz verme hatasını anlayacaktır. daha şimdiden ne bu hakaret falan
ayrıca evli dahi olsan aile sırlarını söylememelisin
kızlarla oturuyor diye ablanız size söyledi.
sizde gazı aldınız ve kavga ettiniz.
sırf bu yüzden ailenize hakaretler etti.
ve başka sebep yokken düğüne 2ay kala ayrılmaya kadar geldiniz...
başka problemlerinizin olmadığına emin misin kuzum ?
sanırım her tartışma sonunda onu ben aradığım için kendisine fazlasıyla güvenmeye başladı.. hayatta yaptıgım en buyuk yanlıs bu olsa gerek heralde demekkı yasamımızın her evresınde ailevi sorunlarımızı yuzume vuracak çok karmaşık kafam
aslında başka bir problem var çalıştığım iş yerindeki sorunlar yuzunden iyice bunalmaya başladım herseyı alttan alamaya çalışıyorum fakat olmuyor. düğün stresi iş stresi eksik stresi herşey bi stres istiyorumki hep yanımda destk olsun maalesef hersey ıstedıgımız gıbı olmuyor ıste
Yanında fırıncı varsa pek sıkıntı yoktur, bence kızları ile tek oturması sıkıntıdır.
Bence büyütülecek bişey yokmuş, yanlarında babaları varken.. Keşke fevri davranmasaydın.
aslında başka bir problem var çalıştığım iş yerindeki sorunlar yuzunden iyice bunalmaya başladım herseyı alttan alamaya çalışıyorum fakat olmuyor. düğün stresi iş stresi eksik stresi herşey bi stres istiyorumki hep yanımda destk olsun maalesef hersey ıstedıgımız gıbı olmuyor ıste
bence fevri davranmışsın aşırı tepki vermişsin ama onun da senin ailene hakaret etmeye hakkı yok.umarım özür diler ve barışırsınız sen de daha sakin ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?