Nişanlıma ne oldu ? :(

aysql_06

www.renklikurabiyem.com
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
42
0
36
İstanbul
kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var...2 senelik ciddi bir ilişkinin ardından bu ilişkiyi ciddiye dökmeye karar verdik aslında herşey çok güzel gidiyor birbirimizi sevdiğimizide düşünüyorum..fakat dün tartıştık.. ablam nişanlım ve biz hepimiz aynı mahallede oturuoz. nişanlım dün mahalle fırınının önünde fırıncı ve kızlarıyla otururken ablam görmüş işten eve geldiğimde bunu bana söyleyince çıldırdım.aslında öyle bişe olmayacağını biliyorum ama ablamın bana bunu söylemesi beni utandırdı.. asıl işin acıtan tarafı ablama hakaretler anneme hakartler etmesı aile problemlerımızı yuzume vurması oldu sizce ne yapmalıyım.. sanırım ayrılıyoruz ve ayrılık benım ıcın cok zor olucak cunku nısanlım aynı zamanda karsı komsumuz ve dugunumze 2 ay kaldı çıldırmak üzereyim bunaldım yardım lütfen.. :(:43::43:

cnmm taviz verme hatasını anlayacaktır. daha şimdiden ne bu hakaret falan :19:
ayrıca evli dahi olsan aile sırlarını söylememelisin :20::20::20::20:

kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var...2 senelik ciddi bir ilişkinin ardından bu ilişkiyi ciddiye dökmeye karar verdik aslında herşey çok güzel gidiyor birbirimizi sevdiğimizide düşünüyorum..fakat dün tartıştık.. ablam nişanlım ve biz hepimiz aynı mahallede oturuoz. nişanlım dün mahalle fırınının önünde fırıncı ve kızlarıyla otururken ablam görmüş işten eve geldiğimde bunu bana söyleyince çıldırdım.aslında öyle bişe olmayacağını biliyorum ama ablamın bana bunu söylemesi beni utandırdı.. asıl işin acıtan tarafı ablama hakaretler anneme hakartler etmesı aile problemlerımızı yuzume vurması oldu sizce ne yapmalıyım.. sanırım ayrılıyoruz ve ayrılık benım ıcın cok zor olucak cunku nısanlım aynı zamanda karsı komsumuz ve dugunumze 2 ay kaldı çıldırmak üzereyim bunaldım yardım lütfen.. :(:43::43:

kızlarla oturuyor diye ablanız size söyledi.
sizde gazı aldınız ve kavga ettiniz.
sırf bu yüzden ailenize hakaretler etti.
ve başka sebep yokken düğüne 2ay kala ayrılmaya kadar geldiniz...

başka problemlerinizin olmadığına emin misin kuzum ?

cnmm taviz verme hatasını anlayacaktır. daha şimdiden ne bu hakaret falan :19:
ayrıca evli dahi olsan aile sırlarını söylememelisin :20::20::20::20:

sanırım her tartışma sonunda onu ben aradığım için kendisine fazlasıyla güvenmeye başladı.. hayatta yaptıgım en buyuk yanlıs bu olsa gerek heralde demekkı yasamımızın her evresınde ailevi sorunlarımızı yuzume vuracak çok karmaşık kafam:25:

mahallede herkesin görebileceği bi yerde kızlarla oturuyorsa demek ki gizlisi saklısı yok

ne var bunda

sanki eksik birşeyler var konuda

kızlarla oturuyor diye ablanız size söyledi.
sizde gazı aldınız ve kavga ettiniz.
sırf bu yüzden ailenize hakaretler etti.
ve başka sebep yokken düğüne 2ay kala ayrılmaya kadar geldiniz...

başka problemlerinizin olmadığına emin misin kuzum ?

aslında başka bir problem var çalıştığım iş yerindeki sorunlar yuzunden iyice bunalmaya başladım herseyı alttan alamaya çalışıyorum fakat olmuyor. düğün stresi iş stresi eksik stresi herşey bi stres istiyorumki hep yanımda destk olsun maalesef hersey ıstedıgımız gıbı olmuyor ıste

sanırım her tartışma sonunda onu ben aradığım için kendisine fazlasıyla güvenmeye başladı.. hayatta yaptıgım en buyuk yanlıs bu olsa gerek heralde demekkı yasamımızın her evresınde ailevi sorunlarımızı yuzume vuracak çok karmaşık kafam:25:

aslında genelde erkekler kızların ailelerine daha saygılıdır.
ne yazıkki bizim beynimizde ne kadar iyi olsalarda kaynanalar kaynanadır.
ama onlar için öyle değil.
bir problem olmadığı sürece, ailemizden tavır almadıkları veyaaaaa biz onların ailelerine dil uzatmadikça onlar bizim ailelerimize hakaret etmezler diye düşünüyorum.

en azından bizimkisi öyle...

önceleri böyle değildi bir tartışma olduğu zaman kendisi arar sorardı.. şimdi roller değişti sanırım ben arıyorum kendisi boşluyo çok zor bi durum ilgisizliğe hiç alışık değilim böyle davranınca beni sevmediğini düşünmeye başlıyorum..

aslında başka bir problem var çalıştığım iş yerindeki sorunlar yuzunden iyice bunalmaya başladım herseyı alttan alamaya çalışıyorum fakat olmuyor. düğün stresi iş stresi eksik stresi herşey bi stres istiyorumki hep yanımda destk olsun maalesef hersey ıstedıgımız gıbı olmuyor ıste

ilahi :1:
onda da stres var, çünkü unutma ki birlikte evleniyorsunuz.
onunda stresi olması çok normal.
en iyisi sen yanında destek olacak relax bir nedime bul kendine :34:
adamı da rahat bırak.
ufak tefek problemler nişan bozma.
karşılıklı konuşur ailelerinizi işin içine katmayacağınızı, hakaretleri kesmeniz gerektiği konusunda anlaşırsınız.
birbirinize bile hakaret etmemelisiniz. çok yıpranırsınız :34:

Yanında fırıncı varsa pek sıkıntı yoktur, bence kızları ile tek oturması sıkıntıdır.
Bence büyütülecek bişey yokmuş, yanlarında babaları varken.. Keşke fevri davranmasaydın.

Son düzenleme:
Yanında fırıncı varsa pek sıkıntı yoktur, bence kızları ile tek oturması sıkıntıdır.
Bence büyütülecek bişey yokmuş, yanlarında babaları varken.. Keşke fevri davranmasaydın.

şuanda ne yapmam gerektiğini net olarak kestiremiyorum.. iyi yada kötü bir tartışma çıktı ve ucu benim aileme dokundu belki bu şekilde tepki vermeseydi geri adım atabilirdim ama artık karar ne olursa olsun geri adım atmıcam.. çünkü ailem herşeyden önce gelir..

Fırıncının kızı diye bi film vardı heheheh :) Şaka bir yana da niye aile problemlerini anlatıyorsun ki nişanlına? Gerçi karşı komşunuzmuş ama yine de engel olunabilirdi öğrenmesine ya da yorum yapmasına.. Benim 5 yıllık sevgilim 1 aylık kocam asla bilmez ailemizin içinde olanları. Ben de asla toz kondurmam aileme. Haa biz de insanız tartışıyoruz da kızıyoruz da kırılıyoruz da ama karşı taraftan ailene saygı bekliyorsan önce sen öyle davranacaksın ailene. Sen gidip her kızdıında annem şöyle babam böyle dersen döner dolaşır sana " ananın, babanın kızısın işte" diye geliiiiirrr...

Sen bu devreleri aşmışsın sanırım biraz, hata yapmışsın zamanında. Şimdi ayrılık düşünmek yerine nasıl yoluna koyarım diye düşün. Ailene hakaret etmesi hiç hoş değil. Fırıncının kızlarından çok bu konunun üstüne gitmelisin. Onlar benim ailem ben ne yaşarsam yaşayayım senin onlara hakaret etmeye hakkın yok demelisin. <kavga etmeden düzgünce anlat derdini. Bu böyle devam edemez ben sürekli böle bi durumla karsılasmak, ailemle senin aranda kalmak istemiyorum, ailem için sana kırılmak, seni kırmak istemiyorum falan de..

Ve yukarda da başka bi arkadaşın söylediği gibi unutma o da evleniyor ve stresli. Belki de senden daha fazla. Erkekler hassastır bu tarz konularda. Sen nasıl hep ailemle ilgili şeyler mi karşıma çıkacak bu evlilikte diyorsun ya, o da hep kıskançlık problemleri mi yaşıcam bu evlilikte diyor. Anlayışlı olmaya çalışın ikiniz de biraz.

geçen yıl bu zamanlar ben de eşimle evlilik hazırlıkları tantanasından tartışıp duruyordum ama ne tartışma Allahtan o uzatmıyordu da ben bağırdığımla kalıyordum.

bence fevri davranmışsın aşırı tepki vermişsin ama onun da senin ailene hakaret etmeye hakkı yok.umarım özür diler ve barışırsınız sen de daha sakin ol canım

ablanızın bu tarz birşeyi gelipte sanki çok büyük bir hata yakalamış gibi anlatması hiç doğru değil sizin de nişanlınıza yaptığınız çıkış yanlış,gereksiz olmuş..yine de geri adım atmayın..yaptığı yanlışa şimdiden onay verirseniz arkası kesilmez o yüzden ailenize yaptığı hakaretlerden ötürü özür dilemesini bekleyin..kimseye de nişanlınızla olan küsmenizin sebebinizi anlatmayın ki işler iyice büyümesin..

aile önemlidir fakat dışardan eşiniz yada sevgiliniz bile olsa problemlerden bahsetmemelisiniz ilerde yüzünüze vuracak gerekçe bulamasın; geri adım atmadan bekleyin umarım özür diler ve durum değişir.
üzmeyin kendinizi sabırlı olun düzelecektir.

Kusura bakma ama ablanın sana gelip sanki ortada sorun varmış gibi anlatması seninde ona yansıtman çok saçma olmuş.. Arkadaşlarıdır..

Ama bunun üstüne hakaret ailevi meseleler için yüze vurmak bunlar yanlış çirkin.. Bırak burnu sürtsün biraz.. Sonunda bence brışırsınız..

hakaret etmesi ve sorunları yüzünüze vurması çok ayıp ukala sevgiliniz sanırım nişan için bir şey diyemiyorum başımdan geçmediği için zorluğunu bilemem hakkınızda hayırlısı

Back
X