• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma ne yapmalıyım ?

Femyrella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
25
2
1
32
Merhabalar. 4 aylık nişanlıyım ve haziean gibi de evlenicez. Nişanlım çok fazla para elinde tutamıyor çünkü kaynanam genelde para istiyor fakat bizim de düşünmemiz gereken bi geleceğimiz var. Daha beyaz eşyalardan 1parçası bile alınmadı .oturcağımız ev kira olcağı için düğüne yakın her parçayı bi kardeşi alır diye konuşuyolarmış (10 kardeşler). Ama tam düğün zamanı taksitle alıpta taksidide bize yıkarlar diye korkuyorum. Bu durumda ben ne yapmalıyım yani nişanlımdan para isteyipte onu benmi çekip çevirmeliyim. Lütfen yardım edinn?
 
Açık açık nişanlına endişelerini anlat, fakat bunu ailesine değdirmeden yapmalısın. Para konularını ben halledeyim, ayarlamaları ben yapayım sen zaten yeterince yoruluyorsun gibi onun yükünü hafifletici konusmakta fayda var
 
Back