• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıma söylemeli miyim?

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
kızlar biraz uzun ve olayın şokuyla yazıyorum. yanlışım olabilir. ben öğretmenim ve 1ay sonra düğünüm var. bizim okulda başka bi öğretmen evli 3çocuk babası bi adam sorunum. çocuklara peygamber efendimizin hayat ile ilgili yarışma yaptırılıyo bu adam ilgileniyo ve her öğretmenden soru çıkarılması istendi. tabi kitabı almamız gerekiyodu. kitap 10tlymiş. bana bişe demedi. bi arkadaş verirken öğrendim paralı olduğunu vermek istedim. size hediyem olsun dedi. bende tamam dedim. çünkü adam namazında niyazında Allah rızası için yapıyodur dedim. bu şahıs başka bi okula müdür yardımcısı olarak gitcek diye dün öğrenciler bunun için ağlıyodu. bu hocada beni çağırdı. çocuklarla konuşmam için. neyse sınıfı susturdum ben dersim bitti eve geldim. aklıma da geldi niye beni çağrıyo diye rehber öğretmen dururken sonrada kendime kızdım niye art niyetli düşünüyorum diye. olay burdan başlıyo. az önce aradı beni söyledikleri aynen şöyle: hocam rahatsız ettim sizi dün dersten sonra göremedim sizi dersten çağırdım hakkınızı helal edin dedi. bende dedim önemli değil hocam dedim. o arada gitceğinden faalan bahsetti. size söylediklerim aramızda kalsın dedi. yüz yüze konuşmak isterdim ama okul ortamını biliyosunuz dedi. bende sandım idareyle ilgili konuşcak diye. tabi hocam aramızda dedim. o arada lafı uzattı. yanımda kim olduğunu sordu. bende dedim kimse yok. beni nasıl tanıyosunuz dedi. bende kişilik olarak tanımıyorum ama işinizi seven bi öğretmen olarak gördüm dedim. sonra ben sizi şefkat duygusuyla sevdim falan dedi. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi. hiç bişe diyemedim sadece sizi iş arkadaşım olarak gördüm başka bişe düşünmedim. nişanlı 1ay sonra düğünü olacak biri olarakta farklı düşünemezdim dedim. keşke fazlasını söyleseymişim içimde kaldı . sorun şu ki bu adam nişanlımın okuluna gidiyo müdür yardımcısı olarak. söylesem kesin adamı öldürür. söylemesem içim rahat değil her gün o pisliğin yüzüne bakacak. ne yapacağımı şaşırdım kaldım. gitmese ben yüz yüze gelecem adamla. üstelik oğlunun dersine de giriyorum off ya napacam ben?

edit: Merhaba kızlar dün nişanlıma anlattım çünkü haddini aştı. O olaydan sonra ben bahçe nöbetçisiyken yanıma geldi. Özür diledi yanlış anladığımı söyledi. Bende dedim bunun yanlış anlaşılması olmaz sizin evlilik anlayışınız neyse beni ilgilendirmez ama ben nişanlıyım ve bu bana ters dedim. Utanmadan diyo ki siz selam verdiniz o yüzden düşündüm dedi. Bende dedim ki siz size selam verilince böyle sapıkca düşüneceğinizi bilseydim yüzünüze bile bakmazdım dedim. Şimdi gidin yoksa çocukların önünde hiç hoş olmayan şeyler yapabilirim dedim. O günden sonra gelmedi yanıma. Dün gelmiş diyo ki hocam ben yeni gitceğim okulda ki kadroyu sordum nişanlınız da ordaymış dedi. Nasıl biri olduğunu sordum dinden uzak dediler dedi. Bide siyası görüşünü söyledi. Bende dedim ee siz bunu bana niye söylüyosunuz dedim. Müslüman bi bayanın böyle bi insanla evlenmesi hoş değilmiş. Bende dedim ki müslüman evli bi adamın bi bayanla böyle konuşması hoş mu dedim. Ben evlenme kararı alırken onun düşüncesini biliyodum ve onun için evlenme kararı aldım dedim. Dinden uzak olup olmadığını da Rabbim bilir siz bilemezsiniz dedim. Ben bu saatten sonra nişanlımı 1dk durdurmam sizi rezil ederim dedim. Dünde nişanlıma anlattım. Memlekete gidiyoduk. Bana dedi niye önce anlatmadın dedi. Dedim tepkinden korktum dedim. Dünde böyle konuşunca sana anlattım. Gerekeni söyledim ama aynı okuldasınız bunları bil dedim

Son düzenleme:
kızlar biraz uzun ve olayın şokuyla yazıyorum. yanlışım olabilir. ben öğretmenim ve 1ay sonra düğünüm var. bizim okulda başka bi öğretmen evli 3çocuk babası bi adam sorunum. çocuklara peygamber efendimizin hayat ile ilgili yarışma yaptırılıyo bu adam ilgileniyo ve her öğretmenden soru çıkarılması istendi. tabi kitabı almamız gerekiyodu. kitap 10tlymiş. bana bişe demedi. bi arkadaş verirken öğrendim paralı olduğunu vermek istedim. size hediyem olsun dedi. bende tamam dedim. çünkü adam namazında niyazında Allah rızası için yapıyodur dedim. bu şahıs başka bi okula müdür yardımcısı olarak gitcek diye dün öğrenciler bunun için ağlıyodu. bu hocada beni çağırdı. çocuklarla konuşmam için. neyse sınıfı susturdum ben dersim bitti eve geldim. aklıma da geldi niye beni çağrıyo diye rehber öğretmen dururken sonrada kendime kızdım niye art niyetli düşünüyorum diye. olay burdan başlıyo. az önce aradı beni söyledikleri aynen şöyle: hocam rahatsız ettim sizi dün dersten sonra göremedim sizi dersten çağırdım hakkınızı helal edin dedi. bende dedim önemli değil hocam dedim. o arada gitceğinden faalan bahsetti. size söylediklerim aramızda kalsın dedi. yüz yüze konuşmak isterdim ama okul ortamını biliyosunuz dedi. bende sandım idareyle ilgili konuşcak diye. tabi hocam aramızda dedim. o arada lafı uzattı. yanımda kim olduğunu sordu. bende dedim kimse yok. beni nasıl tanıyosunuz dedi. bende kişilik olarak tanımıyorum ama işinizi seven bi öğretmen olarak gördüm dedim. sonra ben sizi şefkat duygusuyla sevdim falan dedi. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi. hiç bişe diyemedim sadece sizi iş arkadaşım olarak gördüm başka bişe düşünmedim. nişanlı 1ay sonra düğünü olacak biri olarakta farklı düşünemezdim dedim. keşke fazlasını söyleseymişim içimde kaldı . sorun şu ki bu adam nişanlımın okuluna gidiyo müdür yardımcısı olarak. söylesem kesin adamı öldürür. söylemesem içim rahat değil her gün o pisliğin yüzüne bakacak. ne yapacağımı şaşırdım kaldım. gitmese ben yüz yüze gelecem adamla. üstelik oğlunun dersine de giriyorum off ya napacam ben?
ay pisliğe bak. söyle nişanlına bilsin. muhatap olmasın adamla. sen yumuşak davranmışsın. benzetmeliysin

ayy çok karışık şimdi söylesen dert söylemesen dert ama nişanlını en iyi sen bilirsin ki bu adam biliyomuydu kuzum senin düğünü falan?

Yuh ya! Şefkatle sevmismis mis mis mis. Adam olmayi bi ogrenseler. Gerçi pat diye kolayca soyleyivermeside çok tuhaf. Sizin yumuşak yuzlulugunuzden farklı anlamlar cikarmis herhalde. Bence haddini bildirmissiniz ben olsam eğer bir daha boyle birseye yeltenirse şikayet ederdim. Ne hali varsa görsün. Haya kalmamis

Ya ortada bişey yokki neyi söyleyeceksin. Adam seni bekar sanmış bir teklifte bulunmuş sende red etmişsin konu kapanmış. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır demiş atalarımız.

ay pisliğe bak. söyle nişanlına bilsin. muhatap olmasın adamla. sen yumuşak davranmışsın. benzetmeliysin
ben ne olduğunu anlayamadım zaten. pişmanım ağzıma geleni saymadığım için. hemen okulda yakın bi ablayı aradımm güvendiğim. ona sordum doğru mu anlamışım diye. yoksa ağzıma geleni sayardım.
ayy çok karışık şimdi söylesen dert söylemesen dert ama nişanlını en iyi sen bilirsin ki bu adam biliyomuydu kuzum senin düğünü falan?
bilmez olur mu biliyo düğünü de soru hatta ne zaman diye. yüzsüz adam.
Nişanlım öldürür diyosun. Nişanlınızı katil edip etmemek senin elinde :KK14:
zaten aynı okula gitmese demem ama o okula giders ve nişanlım onun yüzüne bakacak sorun o :(

Bana bunları dedi demek yerine bu adam sanki bana asılıyor gibi
Çok yaklaşma yüz göz olma, ama adama bişey deme sonra adam yok öyle bişey derse kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi görünür de.
Bu adamın tavrını sevmedim deyip uzak tutabilirsin nişanlını.

Adama bak yaa :KK57::KK57:
Bence de bilmeli, ayni yerde çalisacaklar felan... Ama zor durum :KK51:

İkilemde kalınacak bir durum..
Nişanlını tanıyor mu adam? sonra nişanlına takmasın müdür yardımcısı olarak gidecekse bir de :/
Adamın kim olduğunu söylemeden anlatabilirsin nişanlına belki?

ben ne olduğunu anlayamadım zaten. pişmanım ağzıma geleni saymadığım için. hemen okulda yakın bi ablayı aradımm güvendiğim. ona sordum doğru mu anlamışım diye. yoksa ağzıma geleni sayardım.

bilmez olur mu biliyo düğünü de soru hatta ne zaman diye. yüzsüz adam.

zaten aynı okula gitmese demem ama o okula giders ve nişanlım onun yüzüne bakacak sorun o :KK43:

Anlat nişanlına sen gerekeni söyelmişsin zaten daha sonra başkasından duyarsa başın agırır çok..

Yuh ya! Şefkatle sevmismis mis mis mis. Adam olmayi bi ogrenseler. Gerçi pat diye kolayca soyleyivermeside çok tuhaf. Sizin yumuşak yuzlulugunuzden farklı anlamlar cikarmis herhalde. Bence haddini bildirmissiniz ben olsam eğer bir daha boyle birseye yeltenirse şikayet ederdim. Ne hali varsa görsün. Haya kalmamis
ya toplasam 5 kere konuşmuşumdur. 3ü oğlunun durumunu sordu. 2si okulla ilgilidir. sert davranacağım ters konuşacam bi durum olmadı ki.
Ya ortada bişey yokki neyi söyleyeceksin. Adam seni bekar sanmış bir teklifte bulunmuş sende red etmişsin konu kapanmış. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır demiş atalarımız.
nasıl yok ya. adam nişanlı olduğumu düğünümün olacağını biliyo. üstelik evli bi adam yani normal mi bu ?

Pislik herif ..
Bence söylemen daha doğru olur, sonra bir şekilde duyarsa sakladığın için sen kötü duruma düşebilirsin.

Bence söylemeyin, adam piskopat,ısrarcı vs olsa söyleyin derdim ama siz konuşmuşsunuz konu kapanmış gibi görünüyor.

Not: Diğer yorumunuzu şimdi okudum,adam evliymiş ve sinin nişanlı olduğunuzu biliyormuş. Anlatın nişanlınıza,psikopat pislik herif. :KK62:

Bence nişanlınızın bir yakını ile konuyu paylaşın ve beraber söyleyin.Bu okuldan bir öğretmen arkadaşı yada bir aile büyüğü olabilir.Bilmeli durumu.
Sonradan ortaya çıkarsa hoş olmaz.

En önce onu "adam" bilenlere söylemek lazım ya.
Karısı, çoluk çocuğu var, hadi sana platonik olsa gene neyse, gönül bu diyip geçicem iyi niyeti abartarak. Ama baya sana "sen de benden etkilendin mi" diye sormuş eşşekoğlu. Yani, sanki senin nişanlının olması tek sorun. Karısı falan neci?
Sen kendi açından yumuşak davranmışsın da, karısı açısından kim sert davranacak, ona takıldım ben.

utanma denen bişey kalmamış insanlarda bu ne arsızlık..
tövbe Allahım daha neler göreceğiz.
Nişanlınızın karakterine göre hareket edin bence eğer tepkisinin çok ağır olacağını düşünüyorsanız direkt kapatın konuyu

Back
X