• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıma söylemeli miyim?

Kesinlikle söylemelisin Math.

Ben olsam anlatırdım. Yarın öbür gün kulağına giderse, nişanlın çok kızar. Yerinde olsam, kitabın parasını da bir şekilde ulaştırırım. Sonra hediye aldım, kabul etti durumları olmasın.
parayı ulaştırırım zaten bırakmam bende. utanmadan analatabilir mi başkasına bilmiyorum
adam evli mi bosanmis mi ?
evli hala boşanmamış. mutlu bi evliliği varmış (!)

nasıl normal çocuklu evki bir adam nişanlı olan bir öğretmen arkadaşına hislerini söylüyor. bundamı bir şey yok
ben konunun sonuna gelinceye kadar baştaki evli çocuklu bölümünü unutmuşum ama sonra düzeltme yaptım.

Bana bunları dedi demek yerine bu adam sanki bana asılıyor gibi
Çok yaklaşma yüz göz olma, ama adama bişey deme sonra adam yok öyle bişey derse kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi görünür de.
Bu adamın tavrını sevmedim deyip uzak tutabilirsin nişanlını.
aslında bunu diyebilirm

Ben derdim. Gider ileride bilmeden dengesizle arkadaş olur ortam iyice karışır.

parayı ulaştırırım zaten bırakmam bende. utanmadan analatabilir mi başkasına bilmiyorum

evli hala boşanmamış. mutlu bi evliliği varmış (!)
Sapık işte sapık doyumsuz herif karınl mutluysan daha ne istıyon sen Allahtan belanımı istiyon! ki mutsuzsan bile boşan bekar insana talip ol cesarete bak adamdakı!

soylemessen nısanlınla samımıyet kurup ewe ev ortamında aılecek gorusmek ısterse durum daha vahım olur bence soyleyın maalesef boyle seyler oluyor öğretmenmiş bırde örnek alınacak bırı olmalı ayrıca bu zamanda mud yardmcısı olarak atandıysa sendıkası da dusuncesı de bellı adamın uzak dursun nısanlınız soyleyın bence

. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi
lafa bak lafa. bu cesareti nerden buluyor bu salatalık
adamla konuştuklarım akılımda. yüz verdim faln desem yok yani. aramdaki mesafeyi hep korudum. benden büyük bi öğretmen gözüyle baktım. aklımda da namazında efendi bi adam olarak gördüm terbiyesizi.

zor isler.. nisanlim katil olur diyosun, soylemezsen de sknti olabilir, bilemedim.. bu adamin sizin okulda birine asildigini soyleyip hoslanmadigini soylesen? sonucta evli diye nisanlin da tavir alabilir.. bi de adam bsy yapamaz bence, kendi rezil olur cunku..

Bu durumu butun acikligi ile nisanlinizla paylasin. O adam ileride nisanliniza ayni okulda gorev yaparken biseyler soyler, iftira atar suclu siz olursunuz. Alin karsiniza nabza gore serbet vererek anlatin durumu. Baskalari yuzunden huzurunuz kacmasin. Her daim acik olun sadece bunun icin degil. Mutluluklar dilerim ayrica :KK73::KK73:

Nişanlının katil olup olmaması senin elinde hocam :) daha farklı bir dille bu durumu dile getir sakin şekilde o zaman o da yani nişanlınız da mantıklı olur diye düşünüyorum, ama haberi olsun yarın bir gün haberi olur farklı şekilde o zaman daha zor olur her şey tabi bu benim fikrim ama doğrusu bu gibi gözüküyor.. :KK52::KK52:

soylemessen nısanlınla samımıyet kurup ewe ev ortamında aılecek gorusmek ısterse durum daha vahım olur bence soyleyın maalesef boyle seyler oluyor öğretmenmiş bırde örnek alınacak bırı olmalı ayrıca bu zamanda mud yardmcısı olarak atandıysa sendıkası da dusuncesı de bellı adamın uzak dursun nısanlınız soyleyın bence
nişanlımla arkadaş olmayacak kadar zıtlar zaten. ben de nişanlıma sevmediğimi anlatmıştım dha önce başka bi koundan

Bu durumu butun acikligi ile nisanlinizla paylasin. O adam ileride nisanliniza ayni okulda gorev yaparken biseyler soyler, iftira atar suclu siz olursunuz. Alin karsiniza nabza gore serbet vererek anlatin durumu. Baskalari yuzunden huzurunuz kacmasin. Her daim acik olun sadece bunun icin degil. Mutluluklar dilerim ayrica :KK73::KK73:
ben zatn herşeyi olduğu gibi anlatırım. hatta dünkü olayı da anlattım çocuklar ağlayınca susturamamış falan diye. ama bu farklı bi durum hangi erkek kabul eder ki bunu?

filmlerdeki gibi ...şimdi adam sizin nişanlınızı tanıyor ve ona sorunlar çıkarmaya başlar ise ,gelsin sorunlar gitsin sorunlar

Nişanlının katil olup olmaması senin elinde hocam :) daha farklı bir dille bu durumu dile getir sakin şekilde o zaman o da yani nişanlınız da mantıklı olur diye düşünüyorum, ama haberi olsun yarın bir gün haberi olur farklı şekilde o zaman daha zor olur her şey tabi bu benim fikrim ama doğrusu bu gibi gözüküyor.. :KK52::KK52:
çok yakın bi arkadaşımız var. nişanlımla aynı okulda. o arkadaşa sorsam oranın diğer idarcilerini falan daha iyi bilir aklıma bu geldi benimde.

düşündüklerimi yazmak istiyorm oky ama konuya kilit vururmusun bilemiyorum:D

ben sadece konu sahibi istediği için,konu dine gittiğinde siyasi olduğunda kısacası bdv kuralları dışında olunca kapatabiliyorum. geri kalan kiliti adminler yapıyor :)

çok yakın bi arkadaşımız var. nişanlımla aynı okulda. o arkadaşa sorsam oranın diğer idarcilerini falan daha iyi bilir aklıma bu geldi benimde.

Kimseyi karıştırma.

Kabul edilmeyecek bir durum yok. Bu yaşananları nişanlının okulundan kimseye yansıtma, haberleri olmasın. Sen nişanlına açık yüreklilikle anlat, böyle bir durum oldu, adamı azarladım kapattım teli, ama rahatsız oldum. Senin okuluna atanacak. Haberin olsun, ortada büyütecek bir şey yok ama mesafe koy, tayine kadar da sakin ol de. Bu kadar.

Back
X