• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma yalan söyledim:(

Sanırım onu kayıp edeceksin halen bekaret önemli
maden öyle sende diktir ,neden hep kadın mağdur oluyor? erkekte bu yalanı hak ediyor

eğer birini gerçekten seviyosan ve onunla ileri dönük şeyler düşünüyosan saklamaman gerektiğini düşünüyorum. şimdi değilde ilerde öğrenirse daha büyük sorunlarla karşılaşırsın. ileride çok büyük sorunlar çıkmasını istemiyorsan sonradan üzüleceğine şimdiden üzül daha iyi bence

Yalanın olduğu bir ilişkiyi nasıl sürdüreceksiniz ? O kişiyi kandırma hakkınız yok. Herkes dürüstlüğü hak eder. İnsan her zaman hata yapabilir. Doğamızda var insanız biz. Çok severiz, aşık oluyoruz cinsel ilişkiye de girebiliriz. Ama ardından hayatımıza başkası girdiğinde, o kişiye her şeyi açıklamalıyız. Fakat şu duruma da ayrıca kıl oluyorum, cinsellik bizde öyle bir tabu haline gelmiş ki; cinsellik kötü cinsellik böyle şöyle. İhtiyaç olarak ne yazık ki göremiyoruz. Ama bu da bizim ülkemizin gelenekleri yapacak bir şey yok. Ben şahsen evlendiğin gün, eşine kendini ilk sunduğun geceyi çok özel ve kutsal buluyorum. O saflık,dokunulmamışlık hissi erkeğe ayrı bir özgüven veriyor. Erkek, evleneceği kadına "kadınım" demek istiyor; bu da onun en doğal hakkı. Valla bu konular dilemmalarla dolu bir konu olsa da, tek emin olduğum kaybedeceğin şey ne olursa olsun, dürüstlükten ödün vermeyeceksin.

Back
X