Nisanlimdan ayrilali 1 sene oldu, terkedildim kabullenemiyorum

MELL23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
20
0
86
Fransa
Merhaba arkadaslar,

Nisanlimla ayrildigimdan bahsetmistim size, yurt disinda yasiyorum ve nisanlim beni terketti dugun tarihinden sebep! Sanirim bunu hazmedemiyorum, kabul edemiyorum, onun için elimden gelen herseyi yaptim hatta fazlasini yaptim, çok fazla deger verdim. Ahh kafam ahh!!
Aradan 1 sene geçti ona karsi kin ve nefret var içimde.. Cok tuhaf bi duygu, hala seviyorum ama bir o kadarda nefret ediyorum ondan! Elimde olmayan bir duygu anlatamayacagim bir his, onca seye ragmen neden hala onu dusunuyorum bende çozemedim.
Gece yatiyorum yaptiklari, yasadiklarimiz aklima geliyor. Uyuyorum uyaniyrm, gozlerimi açar açmaz o uykulu halimde bile yine yaptiklari geliyor aklima. Yani bunaldim artik bu durumdan, dusunmek istemiyorum ama elimde degil ve bu beni gun geçtikce daha da yipratiyor. Unutmaya çalisiyorum olmuyor. Gun içinde aklima gelmiyor çalistigim için birseylerle oyalaniyorum ama yanliz kaldigimda, dusuncelerimle basbasa kaliyorum ve yine ayni hikaye, ayni senaryo aklima geliyor.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, yardimci olursaniz yada bu konuda tecrubesi olanlar bir yol gosterirseniz çok sevinirim.
Simdiden tsk ediyorum.

Anlıyorum kolay değil...
Yalnız kaldığınız dönemlerde Allaha sığının...
Bol bol dua edin,ferahlarsınız..

Bıkere boyle bı sebepten ayrılmıssa ve gerı donmemısse kesınlıkle uzulme ufacık sevgısı olan ınsan bunu yapmaz ne olursa olsun ayrılamaz kı iş dugun noktasına kadar gelmıs. Canım bence sen senı okadarda sevmeyen bı adamdan kurtulmussun evlenıp mutsuzda olabılırdın bunları dusun kendını motıve et demekkı hayırlısı boyle degılmıs de demekkkı sen onun ıcın ozel degıldın ve sennın yerıne baskasınıda koyabılırmış kendını gez dolaş fln bunlar hıkaye hiç bişey hıc kımse yuce rabbım kadar yardımcı olamaz ben her turlu sıkıntm ıcın mutlaka bı dua bulur okurum rHatlarım bence sende allaha sıgın ondan yardım iste emınım yar ve yardımcın olacaktır ...:)

hayırlı değilmiş diyebilsek her şey o kadar kolaylaşacak, içimiz o kadar huzurla dolacak ki.. hayırsız demek daha fazla mutsuzluk, daha büyük kötülük demek

Boşanmaktan iyidir nişandan ayrılmak..Biliyorum duygusu aynı ama,sosyal olarak daha şanslı olduğunu düşün..Sana bir zararı dokunduysa Allah'a havale edersin,ahın kalmaz..Başka taliplerini değerlendir,çivi çiviyi söker,ama onda yaptığın hataları yapmazsın.Çok güvenmezsin,daha az seversin böylelikle daha az hayal kırıklığı yaşarsın..slow müzik dinleme..aşk filmleri izleme..
Neden terketmişti seni?Biraz açsan belki daha çok yardımcı oluruz..

Son düzenleme:
Bizim ayrılmamızı ben dahil kimse çözemedi. Ben yurt dışında yaşadığım için biraz mesafeli bir ilişki yaşıyorduk, ben alışmıştım bu duruma ama nişanlım için çok zor geçiyordu sürekli beni yanında istiyordu. 1 sene çıktık, senede 3 kere gidip geliyrdm Tr'ye 2 hafta boyunca görüşüyorduk. Sonra nisanlanmaya karar verdik yazın nişan yaptık Temmuz ayında. O en kısa zamanda düğün istiyordu, bense bidahaki yaza olsun dedim sonuçta benim ailem yurt dışında bizim izinlerimiz yazdan yaza olduğu için daha mantıklıydı. Hem ben Avrupa'daki haklrımı kaybetmemem için bir süre daha çalışmam gerekiyordu artı işsizlik maaşımı vs alabilmem için biraz daha beklemem gerekiyordu. Ben bunları kendisine anlattım, çünkü Tr de yaşıcaktık yani burdaki rahat hayatımı bırakıp bilmediğim bambaşka bir hayat yaşıcaktım. Kndimi garantiye almak istedim, olurda Tr de yapamazsak en azından yurt dışında yaşarız demiştim oda haklısın demişti. Ama yinede uzaklıktan çok sıkılmıştı. Neyse uzatmıcan en son düğün Nisan'da olsun istedi ki biz Temmuz diye kart vermiştik. Olmaz dedim ailemden kimse düğünüme gelemez en doğrusu Temmuz dedim, öyle başladı tartışma, büyükler konuşsun dedim tamam dedi, iki gün sonra mail attı işte ben sensizliğe dayanmıyrm uzaklık beni çok yıprattı vs... Knt yoktu o yüzden mail atmış, aradım ne diyorsun sen dedim işte kalbim seni sevmedi, senin yanındyken kalbim atmıyor heycanlamıyorum gibi birçok ağır sözler söyledi... Söyledikleri unutulacak seyler değil gururuma yediremiyrm. Ben onu Allah'a havale ettim canımı çok yaktı. Birde Tr ye gittim yüz yüze konuştuk hâli çok perişandı , yerlerdeyim dedi bana, iste biliyrn senin gibisi birdaha karşıma çıkmaz, benim evlenmem için daha bir fırın ekmek yemem lazım ... İste birçok seyler söyledi onu gördüğümde çok kötüydü bilmiyrm bana numara mı yaptı Allah bilir. Anneside beni çok severdi ben oğlumu tanıyamıyrn dedi bana. Uzaklık çok zor, ne oluyor ne bitiyor anlıyamıyrsun..

Birde tartışmadan bir 2 hafta evel istifani ver demişti. Fransa'da istifani 2 ay evel veriyorsun yani yasal olarak öyle. Bizde karar verdik birlikte ocağın 31 ne kadr çalişacaktım. Aralık'ta istifanı ver gel yanıma hem iş ararız sana hem düğüne kadar alıştırsın demişti. Banada mantıklı geldi ama bir yandan da para biriktiremicektim düğüne kadar. Neyse istifami verdim aradan 2 hafta gecti, acaba ben mi gelsem dedi, yani hiç istemezdi yurt dışında yaşamayı. İ

canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni....
bende nişanlımdan ayrılalı 8 ay oldu... aynı senin gibi gözümü açtığımda, gece yattığımda her an aklıma geliyor..
sana boşver evlenmeden görmüşsün yüzünü şükret gibi laflar etmicem çünkü bana bunları diyenlerin beni anlamdığını biliyorum...
ben şunu anladım hazmedemiyorum!!! kandırılmayı, yaşadıklarımı, yalanları vb...
sanırım senin içinde öyle...
bide boşver evlenirsin demiyolar mı? ben evlnemediğime ona üzüldüğüme değilki yaşadıklarımı hazmedemiyorum...
Allaha hep dua ediyorum kurtar beni bu düşüncelerden diye hep.. rabbim bigün tamamen unutturur inşallah..

hm...Yani gerçekten evlenmek için bir fırın ekmek yemesi gerekirmiş..Güçlü bir sevgisi olsa bırakamazdı..Bunları ben de yaşadım..Evlenerek yaşadım,sonra flört olarak yaşadım..Her ikisi de zor.Ama evlenip ayrılmış olmak talipler konuusnda resmen elini kolunu bağlıyor..Flört beni sadece duygusal olarak etkiledi..Ama evlilik her iki açıdan...Ben de yaşadım aynısını.İnan boşanmanın üstüne daha ağır oluyor.Kötünün kötüsü var...Benim amca kızı da nişandan ayrıldı..O da çok zorlandı..Bir yarımkalmışlık hissi oluyor,bu insana sıkıntı veriyor.Ben boşandığım eski eşimden nişanlıyken ayrıldığım da da bir yarım kalmışlık hissi yaşayacaktım,ki öyle bir ayrılma sancısı atlattık..Ama keşke...Keşke ozaman ayrılsaymışım...Böyle düşün..İnsanlar bize hatalar yapabiliyor..Ben de zorlandım bu konularda...İmtihanım hep bu konulardan oldu..Hala zorlanıyorum..Biz de kırılan gönlümüzü Allah'a havale edeceğiz...Sabır ya Rab...
Senin daha önüne ne fırsatlar çıkar..Hem de Fransa'dasın...Bak benim çıkmıyor,ben ne yapayım..
Bir uzaman desteği aramayı unutma..

Son düzenleme:
Burdan anlıyorum ki bayanların çoğu aynı dertten müzdarip.
Çevredekilerin söyledikleri beni o an tatmin ediyor ama yanlı kalınca sorunlarına başbaşa kalıyorsun. Seni çok iyi anlıyorum boşver nişandan ayrıldın evlenip ayrılsaydın daha mı iyiydi diyen çoook ama ne değişiyor benim canımın yanmasını hafifletiyor mu? Yok!! İnsallah canım zamanla unutucaz ben hep dua ediyrm, onu Allah'a havale et. Çok zor benim 1 sene oldu artık kabullendim ama hep aklımda! Hep dua ediyrm Allah'ım bana onu unutturacak bir eş nasip et diye. Düşünmemeye çalış dicem ama bu elinde olan birsey değil biliyrn çünkü bende yaşıyorum. Sabret inşallah bu günlerde geçecek.

Yazını okuyunca gerçekten üzüldüm Allah kımseye ayrılık acısını yaşatmasın ki sen eşinden boşandın, bu daha zor bir durum, inşallah Rabbim sana hayırlı bir eş nasip eder. Bir çok evlenmiş ayrılmiş tanıdıklarım var evlendiler. Nasip kısmet, Allah ne yazdıysa o olur. Buda bir imtihan, inşallah bu günlerde geçecek. Fransa'da olmam pek bişey değiştirmiyor ki birini tekrar tanımak o kadar zor ki uzaklık var insan yoruluyor...

Fransa'da türk gençleri var mı etrafında..
Yada Fransa'ya gelmek isteyen türk gençleri..

Fransada turkler çok ama bizim bulundugumuz yerde olanlar da hep tanidik... yani daha dogrusu ben turkiyed yasamak istiyorum ama tabi beni tatmin edecek biri olmasi lazim ekonomik acidan. Calissin bende çalsiirim, siz nasil yasiyorsaniz bende o sekilde yasarim. Tabi nasip, insallah oyle biri çikar karsima ve yasadiklarimi bana unutturur.

Çalışıyor musun şuan?çalışırsan meşguliyetlerini artırırsan aklına gelecek zaman bulamaz..Ordaki tanıdıklardan da düşünebilirsin.Yada Türkiye'deki akrabalardan..

Bende evlilikten dondum basit bir kavga ile bitti sevmiyorum dedi ertesi gun sildim attim dedi yuzukleri elimden cekip aldi yanimda durmamak için yalandan bahaneler uretti ailesi oglumuz barisirsa evden atariz dedi..ne hakaretler duydum söz öncesi gerginlikle kufurle bitti .gerçekten sildi hayatina bakıyor..ailem mutlu. Istemediler benim rizam icin evet dediler. Bende mutluyum beni cok seviyor cok asik saniyordum.Bosmus sozleri arkasinda durmadı.. Siz iyi misiniz simdi

Nergisous takdir ettim ne guzel unutabilmissin buyuk bir basari cogumuz yapiyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…