• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrıldıldım bir bucuk ay önce ailesine 380 milyara ev almıstı

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
bankadan kredı cekecektı 200 milyar 10 yılda 380 milyar para yapıyor kız kardesıyle odeyecekmıs ben 1 aydır yalvardım sakın yapma evlenemeyiz dıye dugun ıcın para biriktirecekti 8 aydır sözlüyüm nişan ıcın bıle 2 bılezık alamadı dıye erteledik.. şimdi ise aıleler olayı ögrendı ben cok seven nısanlım beni bıraktı ayrıldı bazen kafam karışık dıyo sevıyorum dıyo ama anlaşamıyoruz dıyo aılesının lafına cok gelıyo o 33 ben 28 yasındayım bende cok sevıyorum evı aldılar yıne dedımkı evlenelim senı sevıyorum bana senden asla vazgeçmem derdi 2 ay pesinden kostum aılesıyle konusucaktı aılesı istemedi cok mutsuzum aramaktan usandım çokta güzel bır bayanım onu sevıyorum gerı ıstıyorum ne yapmalıyım? duzelemedı bır turlu bu iş bittimi?

o kadar borcun altına giren adam sizi ne diye bıraktı onu anlamadım..

belki de evlenmekten vazgeçti siz onu bırakın diye o borcun altına girdi :KK14:

çok da güzel bir bayansanız sizinle anlaşamadığını söyleyen, üstelik ailesinin lafına gelen bir adamı geri almaya neden çalışıyorsunuz ki?

evlendikten sonra ailesinin lafına gelse daha mı iyi :KK59:

ayrıca konuyu kozmetik bölümüne değil de bdv bölümüne açsaydınız daha çok ve çabuk cevap alabilirdiniz..

bankadan kredı cekecektı 200 milyar 10 yılda 380 milyar para yapıyor kız kardesıyle odeyecekmıs ben 1 aydır yalvardım sakın yapma evlenemeyiz dıye dugun ıcın para biriktirecekti 8 aydır sözlüyüm nişan ıcın bıle 2 bılezık alamadı dıye erteledik.. şimdi ise aıleler olayı ögrendı ben cok seven nısanlım beni bıraktı ayrıldı bazen kafam karışık dıyo sevıyorum dıyo ama anlaşamıyoruz dıyo aılesının lafına cok gelıyo o 33 ben 28 yasındayım bende cok sevıyorum evı aldılar yıne dedımkı evlenelim senı sevıyorum bana senden asla vazgeçmem derdi 2 ay pesinden kostum aılesıyle konusucaktı aılesı istemedi cok mutsuzum aramaktan usandım çokta güzel bır bayanım onu sevıyorum gerı ıstıyorum ne yapmalıyım? duzelemedı bır turlu bu iş bittimi?

Boşuna Allah çirkin şansı versin diye dua etmezler demek ki..

Seni istemeyen adamın peşinden koşma..

Simdiden boyle ikilemde kalan insandan hayir gelmez arkadasim aci ama gercek 2 bilezik alamiyor okadar borcun altina giriyor celiskili bir durum gencligini yakma...

Anlaşılan kalbine anlatamıyorsun o vakit zamanla duyguların körelecek sanırım herşey daha taze ondan acı çekiyorsun , erkek kararını vermiş o aşkı seçmemiş ve gitmiş

İstemiyorsa yapabileceğiniz bir şey yok, unutup yolunuza devam edeceksiniz. Madem çok güzel bir bayansınız daha iyileri de çıkar karşınıza:KK66:

Başlıkta nişanlımdan ayrıldım yazıyor ama içerik farklı meğer nişanlın senden ayrılmış:KK53:
iyide olmuş kusura bakmada o kadar borcun altına başkası için giren adamla evlensen ne kadar mutlu olabileceksin ki?

Seni düsünmeyeni sen hiç düsünme. Ucuz kurtulmssun cnm. Dua et yakınacağına.

Tamam Ailesine ev aldi okadar borcun altina girdi , Buraya kadar hersey normal..

Ama senden neden ayrildi ?
Borcun altina girip dügün icin birikim yapamadi diyemi aileler araya girdi..

Herneyse..... Arama sorma kacan kovalanir bosver evlendikten sonrada ailesinin dibinden ayrilmasa ozamanda seni birakirsa daha kotu olur..
Sevmek hersey degildir bazen , sahiplenmek saygi anlasmak bunlar daha onemli evlilikte...

Size nisan icin iki bilezik alamayip ailesi ici binlerce lira borca giren ve onlarin sozunden cikmayan,

Sizinle anlasamadigini soyleyen,

Ailesiyle konusmasini iki ay sureyle beklediginiz,

Sizden ayrilmasina cevap olarak senden vazgecmem dediginiz bir adam var.

Siz cok guzel bir kadin oldugunuzu soyluyor, bu is bitti mi, geri donmesi icin ne yapabilirim diye soruyorsunuz.

Adam sizinle bir gelecek dusunmedigini anlatmak icin daha ne yapsin?

Siz kendinize saygi duyabilmek adina bunu kabullenmek icin neyi bekliyorsunuz?

Back
X