Nişanlımdan ayrıldım çok mutsuzum

Violen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
148
0
46
Sinop
aslında nerden başlamalı bilmiyorum bir buçuk senedir nişanlıyım yazın düğünümün olacagını düşünrken aslında birsürü boş hayal kuruyormuşum evt birsürü sorunumuz vardı ailesine olan düşkünşüğü beni hep ikinci plana atması sevgisini gösterememesi belki yoktu bilmiyorum ama ben hep içine atıyor içinden seviyor die üşünüyordum ama ne düğün lafı geçiyordu nede evliliğe dair bi istek ben hep hayal kurup gelinlik bakıyordum nasıl olsa yaza olacak die o ma o beni hep kullanmış maddi anlamda dahil olmaz üüzere yani ben ayrılmamızın bizim için daha hayırlı oldugunu düşünsemde ilerde daha büyük sorunlar yaşacagımı bilsemde şimdi düşünüce hep geçmişi özlüyorumve kurdugum hayallerin baştan aşağı yıkıldığını düşündükçe kahroluyorum gerçekten sevmişim doğru olanı yapsak da kalime söz geçiremiyorum el,mde değil aslında oda beni seviyordu desem bile insan sediğinden vaz geçer mi sorunları çözmeye aşmaya çalışmazmı ben bu erkekleri yanlış mı tanımışm neden hep süründüren kızlar daha ıymetli oluyo biz sevgimizi sonuna kaar sundugumuz için mi
kaybediyoruz tamam bene sakin bi insan değilim hemen parlarım ama o da beni hiç kazanmaya çalışmadı ki boşa gien zamana mı yanayım yoksa sil başytan toparlamay çalışmaya mı ee bu arada yaşımda geldi yani 26 yaş şimdi yıkılanları toplayıp yeni bişeyler yaşayacak gücüm yok neyse çok uzattım :2:

canım güçlü olmalısın bak zaten sende demişsin ayrılmamız en iyisi oldu diye demkki hayırlısı buymuş zaten seni ailesine karşı savunmayan ezdiren bir insanla evlilik yürütemezdin evlenip boşanmış olmaktansa böylesi en hayırlısı olmuş zaten o yapıda ki insanlar kimseyle mutlu olamaz pişman olur ama iş işten geçmiş olur değmicek insanmış üzme kendini Allah iyi birini çıkarır inşallah karşına dua etki yol yakınken göstermiş gerçek yüzünü

sagol canım bunların mantıklı oldugunu biliyorum ama bi hafta oldu ayrılalı sanırım henüz kendime gelemdim meger ne kadar sevmişim ve işin kötüsü aynı işyerindeyiz ve malesef her an yüzyüzeyiz ortak arkadaşlarımız mutlu rolünü oynamaktan yoruluyorum eve kendimi zor atıyorum hep ailesi değerli oldu monların maddi ihtiyaçalrı bizim evliliğimiz benim beklentilerimin önüne geçti hep ya düşünün yaza düğün yapacagız diyoruz adam fellik fellik araba arıyor neymiş araba alacakmış beni sevmemiş demi ama bi arkadaşımla konuştum nişanlısınan ayrılmış ve başkasıyla 3 yıllık evli olan dedi ki benim içimde hep bi uhde kaldı acaba nasıl olurdu die kavga etsek aldatsa yada nefret etsem bu kadar koymazdı ben hayatımın geri kalanında bu acaba nasıl olurdularla mı yaşayacagım offf ya:2:

kendi dusuncelerine bu hareketi cek
kendini kendin bile dinleme bu aralar, sana verilmeyen degeri sen kendine ver

basarilar

canım geçmiş olsun. madem geçmişe sünger çekip ilişkini bitirme kararı almışsın ve lütfen bunun arkasında dur ne kadar üzüldüğünü yazıyı okuyunca hissetim. ama sadece kendine yaparsın bunu sakın unutma. sen de diyorsun işte onunlayken her ne kadar onu sevsen de mutlu olamamışsın pek o seni senin onu önemsediğinden daha az önemsemiş. O halde bir de şöyle düşün: evlenince de aynı şeyleri yaşayında çok daha mutsuz olurdun geri dönülmesi çok daha zor olurdu.. üstelik şimdi mutlu olamıyorsan ilerde hiç de değişik olmazdı durum emin ol... o yüzden karşına doğru insan çıkana kadar hiç düünme bile artık eskiyi evet çok zor evet hergün yüzyüze bakmak çok zor ama ileride yaşayacağın üzüntüyü hayal kırıklıklarını şimdi bu şekilde yaşaman daha hafif bence... HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN VE KENDİNİ DİNLEME ARTIK

canım hiç üzülme iyiki bunları nişanlıyken anlamışsın.evlendikten sonra anlasaydın daha kötü olurdu.zararın neresinden dönersen o kadar iyi.daha çok gençsin takma bu kadar evliliği kafana.

üzülme demek kolay olan..yaşamayan bilemiyor..benim tavsiyemde acını dibine kadar yaşa.ağla,bağır çağır,en önemlisi Allaha sığın..bi bakmışsın tüm acıların bir gün dinmiş..sabır bu işin anahtarı..güçlü ol..

Şimdi böyle düşünüyorsun ama karşına istediğin gibi biri çıktığında aradaki farkı görüp iyi ki bitirmişim diyeceksin

Emin ol buna..

Ne var bende 26 yaşındayım bırak nişanı sözlü bile değilim Yaşın çok normal takılma yaşına..

Acını hafifletmek istiyorsan daha önce yapmadığın aktiviteleri yap, sosyal hayatını genişlet..Gerçekten işe yarıyor..

Unutma evlendikten sonra ayrılmak çok daha zor, hele bir de çocuk olursa..

Allah yardımcın olsun canım

herkese çok tşk ederim
beni tanımadan onu tanımadan beni teslli etmeniz beni çok rahatlattı gerçekten evt doğru kararı verdik ve zamnla üstesinden gelecegime daha çok inanıyorum ama zamn şu beynime reset çekmemi saglayana kadr biraz acı çekecege benziyorum mükemmel bi insan ama demekki evlilik çok başka bişeymiş hepinize çok tşk ederim

hayırlısı olsun. henüz aşın cok genç. gücün yokmuş gibi gözüksede, kendini yorgun ve yeniden bir şeylere hazır hissetmesende herşey rayına giricek.

erkek arkadaşımı severdim yani sevdiğimi sanmışım demek daha dogru. evlenicektik ve ben beni aldattıgını ögrendim. dünyam başıma yıkıldı. çok ilgili, anlayışlı ve benim kahrımı kaprisimi lafımı sözümü çekerdi ama bunu affedemezdim. af diledi, herşey istediğin gibi olucak dedi ama grururum agır bastı. bir daha kiseyi sevemem, güvenemem derken karşıma eşim cıktı. ilk gördüğümden andan itibaren onunla evlenecegimi hissediyordum. oda mutsuz bir ilişkiden cıkmıştı bende. herşey öyle ani geliştiki, meger benim için eski erkek arkadaşım alışkanlıkmış. ben eşimde gerçek aşkı tutkuyu sevgiyi yaşadım. kötü huyu yok mu var elbette ama ben allahımıa şükrediyorum eşimle evlenmişim diye. ölene kadarda bu düşüncem değişmez işallahh.. bu kadar özelimi neden paylaştım bilmiyorum:) belki sana bir nebzede olsa umut verir. herşeyin bittiğini düşündüğüm anda, aslında hayatın yeni başladıgını gördüm. sendede böyle olucak. sana söz veriyorum.... gelen gideni aratır derler ama ben bu lafa pek inanmıyorum. düşünsene sevgisini sana göstermeyen, evlilik heyecanını senle paylaşmayan biriyle bitirmen en doğru karar olmuş.

anlattıklarına bakarak yorum yapacağım;bence bunda da bir hayır ara...

ailesine düşkün olan erkek genelde (istisnalar elbette vardır) mutlu edemiyorlar eşlerini,

arada dengeyi sağlayamıyorlar ve bu da en çok kadını üzüyor,huzursuzlar çıkıyor vs vs....

zamana bırakın,zaten olacağı varsa kimse engel olamaz....

Son düzenleme:
canım günlerini dolu dolu geçirmeye bak..arkadaşlarınla sinemaya git,biyerlerde oturup bişeyler iç..yazada güzel bir tatil yap..yaşın daha 26..unutma hayat bu ne olcağı belli değil kalan günlerimizin..1günde herşey değişebiliyo..ileride ah neden evlendim deyip dert yancağına şimdi evlenceğin bambaşka bir insan karşına çıktığında daha akıllıca ve mantıklı davranıcaksın ve seni mutlu etcek biriyle evlenceksin bunları düşün..yaşın 26...62 değil..

cnım benim 2 ay önce nişanlısından ayrılmış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki bir an yazını okuyunca acaba ben yazdım da unuttum mu diye düşündüm çünkü o kadar benim yaşadığımın aynısını yaşamışsın ve yaşamaktasın ki inanamadım. seninkinin bu davranışlarının sebebi de ailesi miydi bilmiyorum ama benim nişanlım ailesi tarafından dolduruldu 1.5 senedir 2 saat kavga etsek bana yalvar yakan olan sevgisini her fırsatta gösteren benim senden başka kimim var diyen insan nişanlandığında evimizden çıkmayan insan ailesi işin içine girince o kadar değişti ki anlatamam. ben tek başıma gider mobilya mağazalrına bakardım özene bezene 5 ay içinde nerdeyse tüm çeyizimi dizdim ama ona söylediğim zaman tamam bakarız acelesi yok eşya alıp nereye koyacaz demeye başladı oysaki çıkarken evimizle ilgili nasıl hayallerimiz varken birkaç ay içinde aman bakarız acelesi yok diyen ben ailemi borca sokamam diyen bi insan haline geldi kaldı ki bu insan ailesinin tek çocuğu ailesi de güya okumuş etmiş iyi yerlerden emekli olmuş görgülü diye geçinen insanlar fakat meğer en ufak açığımı beklermiş annesi ki sırf düğün istedim diye oğlunu bana düşman etti. biz çıkarken annesinin nemrutluğundan şikayet eden oğlunu işten çıkardılar diye evden kovmaya kalkan bu insanı sevgilim bana şikayet ettiğinde o senin annen üzülmüştür kadın senin iyiliğin için yapmıştır diye avuturken o kadın en ufak kavgamızda beni sildi oğluna da sildirdi. çok iyi anlıyorum yaşadıklarını. bu acı hiç geçmicek gibi. 2 ay önce gelinlik hayaleri kuran ben şimdi koskoca boşluktayım psikiyatrlık duruma geldim sürekli ağlama krizlerine giriyorum. sabah akşam o var aklımda . kolay değil arkadaşım geçecek diyen insanlar belki haklı ama bunu da bizim gibi yaşayanlar bilir ancak.insanlar ye iç gez toz diyorlar ama tüm şehir onunla olan anılarımla dolu. hangi köşeye baksam bizi görüyorum otobüsle önünden geçsem dahi kafamı kaldırıp bakamıyorken o yerlere onsuz gitme düşüncesi nasıl acı vreriyor bunu ancak yaşayan bilir. ayrılmadan önce derdim ki ayrılmayıp hergün ölceğime ayrılıp bir kez ölürüm ama anladım ki severken ayrılınca hergün ölünüyormuş keşke sana ümit verecek derdine çare olacak bişeyler söyleyebilseydim ama buna kendim dahi inanmazken sana nasıl geçecek derim bilmiyorum. ama yalnız olmadığını bil. umarım sizinki geri dönüşü olmayan bir durum değildir umarım hala umut vardır .biraz uzun oldu ama aynı şeyleri yaşamandan dolayı içimi dökmek istedim dertleşmek istersen özelden de mesaj atabilirsin. kendine çok iyi bak canım. Allah yardımcın olsun ((

Son düzenleme:
ya arkadaşım yalnız olmadıgımı bilmek çok ii geldi ama dediğin gibi herkesin bi fikri var bu durumla ilgili ama ben hergün biraz daha ii oluyorum yada kendimi kandırıyorum bilmiyorum ve dediğin gibi yazını okuyunca aynı şeyleri yaşamışız düğün yapmak neden sorun oluyo insan nie nişanlanırki bu hayalleri kurmak beraber plan yapmak yanlış mı ama bizim aramızda birde kıskançlık var kim mi ben kıskanıyordum çünkü görüşmesinden rahtsız oldugum bi kadınla çok samimi oluyordu ve uyarılarımı hiç dikkate almadı ayrıa benim nişanlım dinine düşkün mutahasıp bi insan olmasıyla bilinirdi ama megerse hepsi gösterişmiş bugün duyduguma göre o sorun olan kadında yatıya kalmış birde bunu duyunca şok oldum utanmadan yapılan haerektlere bak umut şurda dursun kurtulduguma seviniyorum artık inan sonunda pişman olmaktansa burdan dönmek daha ii dediğin gibi insan beraberken ayrılırım gider hep üzülecegime diyor ama ayrılınca mazi gözünün önünden gitmiyor ama ben çok az bi kırıntı kaldı onu atlatıp hemen tekrar evlilik hayalleri kurmak istiyorum bu sefer daha doğru ve beni her anlamda mutlu edecek kişi ile bundan sonra ezilmek yok

ya arkadaşım yalnız olmadıgımı bilmek çok ii geldi ama dediğin gibi herkesin bi fikri var bu durumla ilgili ama ben hergün biraz daha ii oluyorum yada kendimi kandırıyorum bilmiyorum ve dediğin gibi yazını okuyunca aynı şeyleri yaşamışız düğün yapmak neden sorun oluyo insan nie nişanlanırki bu hayalleri kurmak beraber plan yapmak yanlış mı ama bizim aramızda birde kıskançlık var kim mi ben kıskanıyordum çünkü görüşmesinden rahtsız oldugum bi kadınla çok samimi oluyordu ve uyarılarımı hiç dikkate almadı ayrıa benim nişanlım dinine düşkün mutahasıp bi insan olmasıyla bilinirdi ama megerse hepsi gösterişmiş bugün duyduguma göre o sorun olan kadında yatıya kalmış birde bunu duyunca şok oldum utanmadan yapılan haerektlere bak umut şurda dursun kurtulduguma seviniyorum artık inan sonunda pişman olmaktansa burdan dönmek daha ii dediğin gibi insan beraberken ayrılırım gider hep üzülecegime diyor ama ayrılınca mazi gözünün önünden gitmiyor ama ben çok az bi kırıntı kaldı onu atlatıp hemen tekrar evlilik hayalleri kurmak istiyorum bu sefer daha doğru ve beni her anlamda mutlu edecek kişi ile bundan sonra ezilmek yok

dilekçim benim bu forumla tanışmam nasıl oldu biliyo musun ??
bende nişandan 1 hafta önce sözlümden ayrıldım bütün alışverişlerimiz herşey yapılmıştı..
Konu senin konun benin ayrıntıya girmeme gerek yok..
Çok üzüldüm ve merak ettim tekrar mutlu olabilir miyim ??
karşıma yeni birileri çıkar mı vs diye bunları çok düşündüm..
Bu forumda benim gibi o kadar çok insan varmış ki konu açan..
Herkes mutlu olabilir miyim tekrar diye soruyodu..
O an farkettim işte.. Kimse yalnız değil ve hiç bi acının altından kalkamamazlık diye birşey yok.. Allah kaldıramayacağı yükü kuluna vermezmiş..
Şimdi özliceksin.. Sonra pişman olucaksın .. Sonra nefret ediceksin..
Sonra kabullenip onuda Allaha bırakıp yoluna devam ediceksin..
İçinde yangına izin ver şimdi biraz acını yaşa ama zamanla hepsi geçiyor sanırım..
Hele birde karşımıza daha hayırlı birileri çıkarsa o zamanda İYİKİ demeye başlıyacağız :))
Allah o günleri çok uzak tutmasın bizden :)))

inş canım inş valla cok aptalmışım diyorum geçen zamana yazık ne kısmetlerim çıktı da yok dedim üstelik evin tek çouguyum ve ialemden 6 saat uzak bi memlkette kültürü bize çok uzak bi ailede yaşamayı bile kabul etmiştim ne salakmışım anlattıklarım anlataaklarımın yanında sıfır
ya düşndükçe ben ne körmüşüm diyorum resmen beni kullanmış sevmemiş bunu çok acık görebiliyorum ya benim arabam var onun yok
tabi bu çok basit sorun bile değil ama yemek ısmarlamak için beni dışarıya götürüyor arabsada benzin yok deyine de sen benzini al ben sana yemek ısmarlıcam ya diyor duruma bakın ya allahım çok şükür ii bi insan olması beni en çok çeken şeydi ama yukarda da yazdım adam benden ayrılıp üç gün sonra ayrılmamızın %40 sebebi olan kadına yatıya gidiyo demekki insan da değilmiş sadee ben kendimi kandırmışım dua ediyorum dayansın kapıma da görsün bakalım kimmiş kaybeden nefretimin büyüklüğü sevgimin büyüklüğünü 5 e katladı ergün yazıyorum çünkü yazdıkça kendime geliyorum lütfen sıkılmayın benden

gecmişini düşünen bu günü yasayamaz canım herkesın vardır hayatında hayal kırıklıgı ki sen yolun basında bitirmişsin iyi olmuş senden daha kötü durumdakılerı düşün ve hiç üzülme olacagı varmıs de olmuş de bugününü yasa gelecege umutla bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…