sagol canım bunların mantıklı oldugunu biliyorum ama bi hafta oldu ayrılalı sanırım henüz kendime gelemdim meger ne kadar sevmişim ve işin kötüsü aynı işyerindeyiz ve malesef her an yüzyüzeyiz ortak arkadaşlarımız mutlu rolünü oynamaktan yoruluyorum eve kendimi zor atıyorum hep ailesi değerli oldu monların maddi ihtiyaçalrı bizim evliliğimiz benim beklentilerimin önüne geçti hep ya düşünün yaza düğün yapacagız diyoruz adam fellik fellik araba arıyor neymiş araba alacakmış beni sevmemiş demi ama bi arkadaşımla konuştum nişanlısınan ayrılmış ve başkasıyla 3 yıllık evli olan dedi ki benim içimde hep bi uhde kaldı acaba nasıl olurdu die kavga etsek aldatsa yada nefret etsem bu kadar koymazdı ben hayatımın geri kalanında bu acaba nasıl olurdularla mı yaşayacagım offf ya:2:
aslında nerden başlamalı bilmiyorum bir buçuk senedir nişanlıyım yazın düğünümün olacagını düşünrken aslında birsürü boş hayal kuruyormuşum evt birsürü sorunumuz vardı ailesine olan düşkünşüğü beni hep ikinci plana atması sevgisini gösterememesi belki yoktu bilmiyorum ama ben hep içine atıyor içinden seviyor die üşünüyordum ama ne düğün lafı geçiyordu nede evliliğe dair bi istek ben hep hayal kurup gelinlik bakıyordum nasıl olsa yaza olacak die o ma o beni hep kullanmış maddi anlamda dahil olmaz üüzere yani ben ayrılmamızın bizim için daha hayırlı oldugunu düşünsemde ilerde daha büyük sorunlar yaşacagımı bilsemde şimdi düşünüce hep geçmişi özlüyorumve kurdugum hayallerin baştan aşağı yıkıldığını düşündükçe kahroluyorum gerçekten sevmişim doğru olanı yapsak da kalime söz geçiremiyorum el,mde değil aslında oda beni seviyordu desem bile insan sediğinden vaz geçer mi sorunları çözmeye aşmaya çalışmazmı ben bu erkekleri yanlış mı tanımışm neden hep süründüren kızlar daha ıymetli oluyo biz sevgimizi sonuna kaar sundugumuz için mi
kaybediyoruz tamam bene sakin bi insan değilim hemen parlarım ama o da beni hiç kazanmaya çalışmadı ki boşa gien zamana mı yanayım yoksa sil başytan toparlamay çalışmaya mı ee bu arada yaşımda geldi yani 26 yaş şimdi yıkılanları toplayıp yeni bişeyler yaşayacak gücüm yok neyse çok uzattım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?