Nişanlımdan ayrıldım...

Sonra çocukla bitecegine bastan olmasın daha iyi, baştan kokmuş işte, kurtuldum de bak yoluna, verilmiş sadakan varmış demek ki.

Ölüm dışında herşeye çare var bu dünyada.Yeterki vazgeçme.Olabilir bazen herşey üstüste gelir.Gece olmadan güneş doğmuyor dünyanın kanunu bu.Bugün olmadi diye üzüldüğüne yarın iyi ki olmamış dersin.Defalarca tecrübe ettim Allah beni nelerden korumuşta o an bilmeden boşa üzülmüşüm dedim.Tecrübedir bunlar yaş ilerledikçe daha iyi anlarsın.Toparlan ve hala birseyler hissedebilecek duygulara bunu anlayacak zekaya sahip olduğun icin şükret.

Sizin ayrılmanız hayırlı olmuş. Birbirinize göre değildiniz. Siz yalnız kalmayı seven evden çıkmayan kalabalık sevmeyen psikolojik sıkıntıları olan birisiniz. Nişanlınız ve sülalesi kabile halinde yaşayan tipler. Çat kapı gidilsin gelinsin kafasındalar. Keşke önce kendi sorunlarınızı çözmeye odaklansaydınız. Hayatımıza giren flört, sevgili nişanlı vs bize iyi gelecek düzeltecek diye bir şey yok. Para olayını ben de çözemedim ama adamla görüşmek gezmek bile istemiyormuşsunuz. Yani kim istenmediği biriyle beraber kalmak ister?

Muhtemelen atanamama olaylarıdır. Bir ara o kadar duyuyordum ki atanamadığı için terkedilen. Olmayanda bin hayır ara. Gerçekten maddiyatın iyi olsaydı mesela, bir anda varlığını kaybetsen o zaman gerçek yüzünü görsen daha mı iyiydi? Sadaka falan ver.

Kalabalık ailesi varmış zaten.Sen de rahatsızdın bu durumdan.Niye bitti diye üzülüyorsun şimdi

herkesin senaryo üretmesi hoşuna gidiyor belli. Neden konuyu anlat diyenlere üstünkörü genel bir ifade kullanıyorsunuz?
Para işte anlayın siz de...

herkesin senaryo üretmesi hoşuna gidiyor belli. Neden konuyu anlat diyenlere üstünkörü genel bir ifade kullanıyorsunuz?
Para işte anlayın siz de...
Ne ilgisi var yazmaya fırsat olmadı bir türlü.
Benim borcum vardı ödemeye çalışıyordum. Sırf bu yüzden bitirdi. Evlenemem seninle dedi. Ödüyordum halbuki. Meblağ soracaksınız 250 civarı.
Saçma dimi?

Bana iyi gelsin diye onunla değildim ve ona ruh halimi asla yansıtmadim

Sadece para değil, isteksizliğinizi görmüş hissetmiş olabilir. Kaç konu açmışsınız ama o 250 bin den hiç bahsetmemişsiniz ya da ben görmedim. Siz o aileyle yapamazdınız, sizin nişanı bozmanız gerekirdi. Sosyal anksiyetesi olan biri 9 kardeş tüm sülale bir arada biriyle yapamazdı. Çat kapı herkes birbirine gidip gelen ortam sizi daha çok depresif yapardı. Bitmesi hayırlı olmuş ama hatanın hepsini karşı tarafa yükleyerek kendinizi kandırmayın. Nişan atmak dünyanın sonu değil, bu ruh halinden çıkmanız lazım.

Adamın aile yapısı size uymuyordu zaten. Niye onun sizi terk etmesini beklediniz siz etseydiniz ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…