Nişanlımdan ayrıldım.

summer23

kar tanelerimm...
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
80
0
86
Diyarbakır
o kadar kötü günler geçiriyorum ki anlatamam.lütfen bana yardım edin çaresizim.ve çok yalnızım.5 yıldır görüştüğüm bir insan vardı.çok iyi anlaşıyoduk ve birbirimizi çok seviyoduk.ve nişanlanmaya karar verdik.tabi nişanlanmadan ailesiyle birtakım problemler yaşamıştım.neyse nişanlımın ailesi geldi herşeyi unuttuklarını söyleyip istemeye geleceklerini bildirdiler.tabi ben bu süreçte nişanlanmak için çok çaba vermiştim keza nişanlımda öyle.zor bela ikimizin zoruyla geldiler.yüzükleri haziranda taktık beni o kadar çok seviyoduki hareketleriyle yaptıklarıyla ben anlıyodum zaten.sonra bu şekilde 4 ayımız çok güzel geçti 9 ekim bizim tanışma yıldönümümüzdü fakat ben hatırlattım eskiden olsa daha geceden cep tlfma msj atardı ve o günü rüya gibi geçiriridik.artık nişan takıldıktan sonra bişiler hatırlanmaz oldu.keşke bunlar olsaydı bütün sebep.ne olduysa aralık ayında oldu.birgün uyandım annnem dediki sana bişi dicem söyle dedim anne dediki senin nişanlın bak yavrum akrabalarımızdan birinden para borç almış ve vermemiş.hallderim dedim anne sen üzülme BU 1.HATTAAAAAA sonra aradan 1 hafta geçti ailem bi yere ödeme yapacaktı ve parayı nişanlıma teslim ettiler yatırmasını istediler ailem yatırılan şeyin makbuzunu isteyince yok unuttum yok bilmem ne oldu diyerek hafta sonunu getirdi ve sonunda p.tesi oldu ben söyledim bak kızıyolar dedim neden getirmiyosun makbuzu ardından makbuzu alıp aileme teslim ediyor ailemde makbuzda ne görsün cuma değilde yani paranın yatırılacağı gün değilde p.tesi yatırılmış saati de 10:00 ailem bunu gördü şok oldu bu da 2.HATAAAAAAAAAAAA.ve ayrıldığım gün bi duydum ki arkadaşlarımdan bile para istemiş borç e tabi onlarda vermiş aradan 2 ay geçmiş sırf ayrılmayayaım diye ağızlarına bile almamışlar:2:ve bi haber daha geliyoki inanılmaz bi borcun altınada girmiş olduğunu da öğrendim. derken hatalar ard arda gelmeye başladı beni herkese küçük düşürdü.arkadaşlar ailesi şehirdışına gittiğinde ben bunun ütüsünden yemeğinden kendi evinin temizliğinden tatlısına kadar yapardım ki canım çıkardı daha ney ki gelsin temiz bir evde otursun ailesi yok eksiklik hisstemesin canı tatlı mbile istese dolaptan çıkarıp rahatça yesin derdim.çamaşırlarına kadar ben yıkardım.işe girmesini ben sağladım.annesinin çekmediği şeyleri ben çektim hasta olurdu evimizin arası 7 8 km arabaya atlar bebek gibi iğne yaptırmaya yada hastaneye götürürüdüm.annesi sürekli şehirdışındaydı 4 5 ay boyunca anne şefkati bile verdim keza ailemde öyle ama o naptı yanlış üstüne yanlış.bayram geldi bana hiçbir hediye gelmediği gibi erkek ev ailemi bile aramadı.5 gün önce bi gece tlf konuşuyoduk dedimi tlf da neden ailen benim ailemin bir bayramını kutlamadı diyince söylemez olaydım köpürdüüü küfür sevyesine kadar bile geldi.bende bana küfür edince babama verdim tlfnu olayı sakince halletti ardından tlf kapattılar ve ben açınca tekrar bana dedi seni istemiyor git hayatımdan diyince şok oldum ailesini toplayıp tlf hoperlöre aldı dediki ailemden özür dile çabukk terbiyesizce sözler artık neler neler.sonra yine ailem tekrar arayıp nişanın bitmesini istedi ardından ertesi gün hiç zaman kaybetmeden yüzükleri bile ailemin yanında bozdurmuşlar ve bana bir cep telefonu almıştı onun garanti belgesine kadar herşeyi istedi.bana hep derdiki ailem yok sen varsın onların yanında inanılmaz değerimi bilirdi önce allah sonra sensin derdi bana ailede bir yere kadar derdi ben ise ailesiyle hep iyi olmayı isterdim ama o izin vermezdi.hep derdi ki "benim ailem yok" benim yanımdada bana öyle davranırdı ki yani gerçekten öncelik sende bilirdin gerçekten herşeyin üstünde tuttuğuna emin olurdun.önceden ayrıldığımda 2 3 gün duramazdı bile ama şimdi 1 hafta geçti ses bile yok.açtığı yaraları kapatamıyorum çok biyik bir sıkıntıdayım mahvolmuş bir haldeyim.2 güne kadar içim parçalanıp çok özlerdim ama şimdi ağlama nöbetlerim bile günde 5 ise 2 ye düştü.kaldıramıyorum bu acıyı yardımınıza ihtiyacım var lütfennnnnnnn yalvarırım:(:43::43:

hakkinda hayirlisi olsun canim üzülme burda nice arkdaslar var nisanlisindan ayrilan ben dahil
sen fazla simartmissin sevdiginden iyi niyetinden ama erkeklere yaramiyor bu özen ve deger ters tepiyo :37: ve degerini bilmiyorlar aileler de sicak bakmamis orda daha tadsizlik cikmis o yüzden bu kadar üzülmeye degmez hayat devam ediyor bir süre sonra bu kadar aci cekmiceksin sen üstünde durup ondan haber bekledigin icin daha cok üzüyorsun kendini gün gelicek üzüldügün icin üzülüceksin ;)

o kadar kötü günler geçiriyorum ki anlatamam.lütfen bana yardım edin çaresizim.ve çok yalnızım.5 yıldır görüştüğüm bir insan vardı.çok iyi anlaşıyoduk ve birbirimizi çok seviyoduk.ve nişanlanmaya karar verdik.tabi nişanlanmadan ailesiyle birtakım problemler yaşamıştım.neyse nişanlımın ailesi geldi herşeyi unuttuklarını söyleyip istemeye geleceklerini bildirdiler.tabi ben bu süreçte nişanlanmak için çok çaba vermiştim keza nişanlımda öyle.zor bela ikimizin zoruyla geldiler.yüzükleri haziranda taktık beni o kadar çok seviyoduki hareketleriyle yaptıklarıyla ben anlıyodum zaten.sonra bu şekilde 4 ayımız çok güzel geçti 9 ekim bizim tanışma yıldönümümüzdü fakat ben hatırlattım eskiden olsa daha geceden cep tlfma msj atardı ve o günü rüya gibi geçiriridik.artık nişan takıldıktan sonra bişiler hatırlanmaz oldu.keşke bunlar olsaydı bütün sebep.ne olduysa aralık ayında oldu.birgün uyandım annnem dediki sana bişi dicem söyle dedim anne dediki senin nişanlın bak yavrum akrabalarımızdan birinden para borç almış ve vermemiş.hallderim dedim anne sen üzülme BU 1.HATTAAAAAA sonra aradan 1 hafta geçti ailem bi yere ödeme yapacaktı ve parayı nişanlıma teslim ettiler yatırmasını istediler ailem yatırılan şeyin makbuzunu isteyince yok unuttum yok bilmem ne oldu diyerek hafta sonunu getirdi ve sonunda p.tesi oldu ben söyledim bak kızıyolar dedim neden getirmiyosun makbuzu ardından makbuzu alıp aileme teslim ediyor ailemde makbuzda ne görsün cuma değilde yani paranın yatırılacağı gün değilde p.tesi yatırılmış saati de 10:00 ailem bunu gördü şok oldu bu da 2.HATAAAAAAAAAAAA.ve ayrıldığım gün bi duydum ki arkadaşlarımdan bile para istemiş borç e tabi onlarda vermiş aradan 2 ay geçmiş sırf ayrılmayayaım diye ağızlarına bile almamışlar:2:ve bi haber daha geliyoki inanılmaz bi borcun altınada girmiş olduğunu da öğrendim. derken hatalar ard arda gelmeye başladı beni herkese küçük düşürdü.arkadaşlar ailesi şehirdışına gittiğinde ben bunun ütüsünden yemeğinden kendi evinin temizliğinden tatlısına kadar yapardım ki canım çıkardı daha ney ki gelsin temiz bir evde otursun ailesi yok eksiklik hisstemesin canı tatlı mbile istese dolaptan çıkarıp rahatça yesin derdim.çamaşırlarına kadar ben yıkardım.işe girmesini ben sağladım.annesinin çekmediği şeyleri ben çektim hasta olurdu evimizin arası 7 8 km arabaya atlar bebek gibi iğne yaptırmaya yada hastaneye götürürüdüm.annesi sürekli şehirdışındaydı 4 5 ay boyunca anne şefkati bile verdim keza ailemde öyle ama o naptı yanlış üstüne yanlış.bayram geldi bana hiçbir hediye gelmediği gibi erkek ev ailemi bile aramadı.5 gün önce bi gece tlf konuşuyoduk dedimi tlf da neden ailen benim ailemin bir bayramını kutlamadı diyince söylemez olaydım köpürdüüü küfür sevyesine kadar bile geldi.bende bana küfür edince babama verdim tlfnu olayı sakince halletti ardından tlf kapattılar ve ben açınca tekrar bana dedi seni istemiyor git hayatımdan diyince şok oldum ailesini toplayıp tlf hoperlöre aldı dediki ailemden özür dile çabukk terbiyesizce sözler artık neler neler.sonra yine ailem tekrar arayıp nişanın bitmesini istedi ardından ertesi gün hiç zaman kaybetmeden yüzükleri bile ailemin yanında bozdurmuşlar ve bana bir cep telefonu almıştı onun garanti belgesine kadar herşeyi istedi.bana hep derdiki ailem yok sen varsın onların yanında inanılmaz değerimi bilirdi önce allah sonra sensin derdi bana ailede bir yere kadar derdi ben ise ailesiyle hep iyi olmayı isterdim ama o izin vermezdi.hep derdi ki "benim ailem yok" benim yanımdada bana öyle davranırdı ki yani gerçekten öncelik sende bilirdin gerçekten herşeyin üstünde tuttuğuna emin olurdun.önceden ayrıldığımda 2 3 gün duramazdı bile ama şimdi 1 hafta geçti ses bile yok.açtığı yaraları kapatamıyorum çok biyik bir sıkıntıdayım mahvolmuş bir haldeyim.2 güne kadar içim parçalanıp çok özlerdim ama şimdi ağlama nöbetlerim bile günde 5 ise 2 ye düştü.kaldıramıyorum bu acıyı yardımınıza ihtiyacım var lütfennnnnnnn yalvarırım:(:43::43:

cnm inan seni o kadar iyi anlıyorumki,bende neredeyse seninle aynı durumdayım ve nişanlımla arama annesi girdi şu an uzaklaştı benden bunu hissediyorum..aynen senin gibi içm o kadar acıyorki,artık tepkide gösteremiyorsun,narkoz yemiş gibi oluyorsun belli bir zaman sonra..ama şunu unutma cnm her ne kadar için,canın,kalbin tüm bedenin acısada,vicdanının rahat olması çok önemli..sana üzülme diyemiyorum üzüleceksin,ağlayacaksın acını sonuna kadar yaşayacaksınki,tüketesin.biliyorum keşke buraya yazılan kelimeler kadar kolay olabilseydi ama anladığım kadarı ile nişanlın evlilik sorumluluğunu alabilecek yapıda değilmiş.

''bir iş çok istediğiniz halde olmuyorsa, ya vakti değildir, ya da hayırlısı değildir.....'' demişler.
nişanlılık illa ki evlilikle sonuçlanacak diye bir durum olmadığına göre,zararın neresinden dönersen kardır misali siz geçmişteki yaşadıklarınıza, yaptıklarınıza değil geleceğinize bakın....hakkınızda hayırlısı olsun....

caramelim ve sevgim yorumlarınız için tşkler çok saolun biraz olsun rahatlıyorum haklısınız ah içim yanıyo içim.sanki hiç ayrılmayacakmışız sanki hiç bana yanlış yapamicakmış gibi görürüdüm onunla hayat dönüyodu sanki offfff:43:Allahım hepimizin içine bi huzur rahatlık versin

canım takma kafana hiç bir şey için değmezmiş özelden mesaj attım canım okudunmu

canım üzme kendini herşeyde vardır bi hayır

Canım benim, bak sana biraz kendi durumumdan bahsedeyim. Bende 25 Eylül 2010'da evlenicektim. Nikaha 23 gün kala ayrıldık. Ailesi yüzünden, ama kendide sebep oldu tabi ki. O da bana derdi ki, ben seni ailemden daha çok seviyorum. Yalan da değildi. Ama nişanlandıklarında mı, artık evlilikten korktuklarından mı bilemiyorum, nişanlılık evresinde değişti benimde eski nişanlım. Ailesinin sözünü dinler oldu, onlar yanlış yapsa bile onları savundu. Ayrılmadan 2 gün önce ben ailesinin hakkımdaki sözlerini duyunca ayrılmak istedim diye, ayaklarıma kapanıp yalvardı. Bir daha sana söz getirmem, bi daha seni üzmem vs. Ama ne oldu, gitti ablasında kaldı, onun sözlerini hafızasına kazımış olacak ki davranışları tekrar değişti. Ve biz ayrılık kararı aldık, düşünebiliyo musun nikaha 23 gün kala. Her gün ağladım, konuşmadım kimseyle, yemek bile yemedim. 13 kilo verdim, hala da kilo veriyorum elimde olmadan.

Gel gör ki bu gibi insanlar için değer mi? Değmez... Ama elimizde değil. Ne senin, ne benim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Şurda ne duyarsan duy derdine deva olmayacak, ama gördüğün destekle ayakta kalmayı başarabilirsin. Ben öyle yaptım. Ailem her zaman yanımda oldu. Gittim ehliyete yazıldım, yeni insanlar tanıdım, kendime bişeyler kattım. Şimdi biz ayrılalı 3 ay oldu ve bu adam her zaman yaptığını yaptı. Çok pişmanmış şimdi, görüşmek istedi benimle, buluştum bir kere. Çok vicdan azabı çekiyorum dedi, bi şansımız yok mu dedi. Bizim ayrılığımız ilk değildi. Daha önce söz atmıştık. Ben bu konuşmayı beklemediğim için tepki vermedim. Çünkü yapılan yanlışlar ortada ve bu insanlar değişemez kolay kolay. Şimdi bana ne diyo biliyo musun? Ailemi hiçbişeye karıştırmam artık. Onlar hayır veya evet deseler bile umrumda değil.

Sana söyleyeceğim biraz dışarı açıl ve herşeyin zamanının gelmesini bekle. Umarım biraz olsun içine umut olmuşumdur. :)

Son düzenleme:
gecer canim cok düsünme kendine meskuliyet bul arkdaslarin ile bulus vakit gecir onlarla konus acini hüznünü yasa ama hayata tutun ve canin istmesede insanlarin icine gir bolbol

soulmate84 az çekmemişiz valla.peki şimdi nasılsın ilk günki gibimisin yoksa için acısı birazda olsa dindimi

İlk gün ki gibi değilim. Ama tamamen atlattımda diyemem. Ama daha rahatım, pişman olmasından dolayı. :) Zaten belliydi de böyle olacağı. Biz çok tartışır ederdik, sonra barışırdık. Bir gün benim ailem sebep olmamıştır tartışmalarımıza, ama sebeplerin çoğu onun ailesiydi. Gelinliğimle beni baş başa bırakan bi insan, öyle bir şeye sebep olan bir aile. Çok ah aldılar benden, geçer mi? Geçmez benim içimdekiler. Ama zaman herşeyin ilacı inanki. 6. yılımızı bitirip 7. yılımıza girmiştik. 4 sene önce yüzük takmıştık ve ailesi hala erken diyodu evliliğimiz için. İkimizde 26 yaşındayız, 15 gün sonra ben 27 olucam gerçi. :P

Geçmiyo diye düşünme, ben geçti dediğim zamanlarda ufacık bişeyin gözümün önüne gelmesiyle eski günlerime geri döner oluyodum. Sonra yine atlattığımı hissediyodum. Zamanla herşey atlatılıyo, ne acılara alışıyoruz değil mi? :) Ama şimdi huzurluyum, en azından pişman olan biri var. Herşeyin hayırlısı demek gerekli. Çünkü hayırlı değilse bi şekilde tekrar bozulacaktır.

canım benim ya üzme kendine bak allahın sevgili kuluymuşsun ki
o adamla evlenmeden ayrıldın bence üzülme yazdıklarını okurken şok oldum yaptığı şeylere seni küçük düşürmesine bile göz yummuşsum çoğu şeyi ilişkide hep biz alttan alıyoruz zaten :50::50:
aileyle ilgili bi sorun varsa bile aranızda halletmeliydiniz ben de nişanlıyım ve inanki seni çok iyi anlıyorum ama allaha şükür nişanlımla aramızda hallediyoruz herşeyi tarafsız bir şekilde çözer herdurumu senin nişanlın şımarıklık yapmış senin ilgin karşısında bence kendini üzme ve kurtulduğuna devam et
ama bayramda arama konusuna gelince ise ben bayramda ararım onları önce hep oda benim ailemi arar sonra biz kız tarafı olduğumuz için kayınvalidemler ararlar bence sen aramalıydın...
allah yardımcın olsun canım

İlk gün ki gibi değilim. Ama tamamen atlattımda diyemem. Ama daha rahatım, pişman olmasından dolayı. :) Zaten belliydi de böyle olacağı. Biz çok tartışır ederdik, sonra barışırdık. Bir gün benim ailem sebep olmamıştır tartışmalarımıza, ama sebeplerin çoğu onun ailesiydi. Gelinliğimle beni baş başa bırakan bi insan, öyle bir şeye sebep olan bir aile. Çok ah aldılar benden, geçer mi? Geçmez benim içimdekiler. Ama zaman herşeyin ilacı inanki. 6. yılımızı bitirip 7. yılımıza girmiştik. 4 sene önce yüzük takmıştık ve ailesi hala erken diyodu evliliğimiz için. İkimizde 26 yaşındayız, 15 gün sonra ben 27 olucam gerçi. :P

Geçmiyo diye düşünme, ben geçti dediğim zamanlarda ufacık bişeyin gözümün önüne gelmesiyle eski günlerime geri döner oluyodum. Sonra yine atlattığımı hissediyodum. Zamanla herşey atlatılıyo, ne acılara alışıyoruz değil mi? :) Ama şimdi huzurluyum, en azından pişman olan biri var. Herşeyin hayırlısı demek gerekli. Çünkü hayırlı değilse bi şekilde tekrar bozulacaktır.

canım üzüldüm şu an çok acı çekiyorsun hayallerin, emeklerin ve sabrın var ortada ama şunu düşün yani ne cesaretle senin çevrenden para istiyor erkek dediğin onurlu olur daha nişanlılık döneminde böle şeyler olmaz evliyken bile çok zor durumda olursanız şayet sen isteyebilirdin kendi akrabalarından ama o ne oluyor ben bunu bir türlü anlamadım.lütfen yaralarını sarmaya bak ve uzak dur.Hakkında hayırlısını versin ALLAH İNŞALLAH.

arkadaşlar paylaşımlarınız için saolun:59:inanın burayı okuduğumda içime sular serpiliyo az da olsa bugün şehirdışına çıkıcam belki iyi gelir diye düşündüm.iyiyim dediğim günlerde gelecek inşallah.en sevdiğim babannemi kaybettim hayatta o geçiyosa eğer bunuda allahın izniyle atlatırım.bazen boğazımda bir düğüm oluşuyo dışarı çıkıp haykırmak istiyorum gezdiğimiz oturduğumuz yerleri görünce o kadar çok kendimi kasıyorum ki çıldıracakmış gibi oluyorum.arkadaşlar bu sizeinle paylaştığım sadece 1 aay içinde olanlar yoksa ben yazsam varya destan olur.annemin yanında ailesine tlfda ne küfürler sonra benden gizli alkol alıp gisip gecenin 3 de kaza yapması,tlf hatları hep benim üstümeydi,bir yerden mağazadan hesap açsam hemen benim adıma açmayı istiyodu,hep yalan konuşurdu hangi sözü doğru hangi sözü yalan bilemezdim güvenim kalmamıştı artık.bir gün kendi evlerine gittim kayınvalide olacak kişi yk gelinliği yeğenimden alalım,ev tutmayın gelin bu evde oturun o kadar çok borçtalarki şu an hep söylerdi "sizi evlendirecez ne olursa olsun eşyaların alıcağız" derdi bana sonra ailem eşyaları vermeye gittiklerinde kayınvalide olacak şahıs aileme demişki "söylemiyodum ama şimdi söylüyorum çocuğumun şu kadar borcu var bizimde çok var evlendiremeyiz artık" demiş.hangi birini anlatayım ah içim yanıyo

ayzm ben ve ailem önce onların bayramını kutladık zaten ama hani buralarda adettir erkek evi önce gelir tatlısıyla altınıyla ama babama bir tlf bile açılmadı hiçkimse.yoksa her bayram ben tl açarım ellerine giderim:(:43:

ayzm ben ve ailem önce onların bayramını kutladık zaten ama hani buralarda adettir erkek evi önce gelir tatlısıyla altınıyla ama babama bir tlf bile açılmadı hiçkimse.yoksa her bayram ben tl açarım ellerine giderim:(:43:

boşver ya unut gitsin artık hayırlısı böyleymiş de ve yoluna devam et.

Back
X