Nişanlımdan ayrıldım.

çok zor bir durum Allah doğru yolu göstersin,bende nişanlıyım bende sorunlar yaşıyorum bitirme noktasındayım ama seninki çok farklı bir durum ,ben olsam şans bile vermezdim onca olandan sonra,zaten nişan falan atılmış bitmiş niye bir daha şans veresin ki niye kafanı karıştırmasına izin veriyorsun yol ver gitsin,pişman olmuşmuş e....k gibi sürünsün boşver ,verdiği sözlerin hiçbirini tutmamış şans verirsen yine atacak tutacak yine aynısı boşver canım yaaa senin değerini bilen birisi elbet çıkacaktır karşına

canım akıl vericek halmi bırakmamışsınki ortada..ahh şu alışkanlıklarr..bağlılıklarr..sigar tiryakiliği gibi bir durum... zarar verdıgını kanser olacagını biliyosun...yokk artık bırakıcam dıyosunn..ama bir günn onsuzz zor dayanıyosunn...çıkmaz aşklarıı hep buna benzetiyorumm..valla acık acık soyluyorum..kendine yüreğine bedenine aklına güveniyosann kaççç derim...bu adamla evlenirsen hayatın boyunca hep boynu bükükleri oynıycaksın..aile içndeki saygı çok önemlidir..işin içinde para almak borç takmakk..paraya tamahkarı olmasaydıı ..yemin ederim affett kısmet bu olacagınaa varır derdim...ama bu para meselesii sen belki farkındasın belki farkında deilsin ama miğde bulandırıcı duruyor...ben senin annen olsaydımm ölürüm yinede o adama vermezdim...

hayır sen onaa adi bişey yapmıs olsaydın onu cok kızdırsaydınn sınırden almıs telefonu inad olsun dıyee kırmıss atmıs olsaydıı yada muhım degıl satmıs yemiş olsaydıı neyse ..ama bu adamın parayla ilgili bir sorunu var..ve bence sen bu adama yakışmıyorsun..bu zamana kadar nasıl soğumadın bu adamdan şaştım kaldım..nişanlanmadan evvel yokmuydu boyle naneleri?

hadi bütün yazdıklarımı at bi kenaraa...yaa bir psikologa git guzel guzel onun durumunu objektıf olarakk anlatt durum bu bu bu sızce bu adam normalmi de ... yada ...
5 yıl boyunca yasadıklarınızı bir bir düşünn...eskisiylee artısıylaaa...ama cok ıyı dusun bu adamlaa bır ömür gecermı tam 30 yılş onun karısı namusu olucam o beni ben onu taşırmıyım...namuslumu..sadıkmı.. nasıll cıddı cıddı bır dusun ona gore karar ver..kimsenin yalvarmalarına aldanmaa canımm kelimeleri kurmak kolayy yapmak zordur...

Bütün yorumları okudum ablacığım senin büyüğün olarak sadece diyorumki asla bir şans verme, böyle insanlar asla değişmez, sen Allah'ın sevgili kuluymuşsunki yolun başında görmüşsün herşeyi zaman herşeyin ilacı en azından unutmasan bile acıların azalacak. Daha nişanlıyken borçlar takan biri evliyken neler yapmaz. Kalbinin değil mantığının sesini dinle telefonlarına bile çıkıp dinleme. Allah hakkında hayırlısını versin.

çok haklısınız evet bende bazen kendime şaşıyorum nasıl soğumadım diye.bendeki sanırım aşk sevgi değil haklısınız alışkanlık tiraykilik.ama çekecem ağlicam üzülücem ama asla dönmem ben ne saçmalıyorum geri dönmek falan diye.aradan bir kaç ay geçince şükür edicem sevinecem bile hatta bunların bütün soruların karşılığını cvplarını biliyorum ama tiryakilik alışkanlık var ya hani...annem zaten çok sinirli depresyona girdi kadın asla vermem diyo allaha çok şükür maddi durumu yerinde olan insanlarız herkes gibi ama ayrıldığım nişanlımın ailesi boçlar batağında yüzüyolar zaten barışsam bile velilik asla olmaz ki barışmak ta zor çok zor.hepinize teşekkür ediyorum fikirleriniz için saolun allah hiçbir genç kıza benim yaşadığım şeyleri yaşatmasın

her şeyde bir hayır var sözü.hayatımın felsefesi oldu.rabbim erkenden göstermiş onun gerçek yüzünü.tabiki üzülüceksin ama geçer eminim.yıllar sonra iiki bile diyeceksin.Allah hakkında hayırlısını versin.

Barışmak mı?aklının ucundan bile geçirme,kafanda ki acabaları sil gitsin.

peki sen istsen bile,anne ve babanın razı geleceğine inanıyor musun?

onlara rağmen bu evliliği yaparsan,mutlu olacağına inanıyor musun?

Barışmak mı?aklının ucundan bile geçirme,kafanda ki acabaları sil gitsin.

peki sen istsen bile,anne ve babanın razı geleceğine inanıyor musun?

onlara rağmen bu evliliği yaparsan,mutlu olacağına inanıyor musun?

hayır asla annemler razı değil.babam tansiyon hastası zaten asla onu üzemem bu olay için ailem herşeyden önde gelir.peki ben şu an içimi boşaltacak bi msj yazayımmı yoksa msj atsa bile okumadan cvp vermeden sileyimmi?son bişi yapmıyayım değilmi?boşver ayıp onların ayıbı değip geçeyimmi?:43:

üstelik hala daha borclarını ödemekteyiz güne girmişti gün parasını bile annem cebinden verdi.eniştemden para almıştı onu bile ben verdim çok şükür allahtan büyük bi borc bırakmadı napardım yoksa

bence kurtulduğuna şükretmelisin.ne ara ne sor nede mesaj at.hiç bir şey yapma hattını falanda değiştir.onunla bir hayat kuramayacağınız kesinleşmiş artık.unutmaktan başka çare yok.ah şu beyninde bitirsenn olay bitecek ama beyninde bitirememişsin artıkk.Allah yardımcın olsunnn

bence kurtulduğuna şükretmelisin.ne ara ne sor nede mesaj at.hiç bir şey yapma hattını falanda değiştir.onunla bir hayat kuramayacağınız kesinleşmiş artık.unutmaktan başka çare yok.ah şu beyninde bitirsenn olay bitecek ama beyninde bitirememişsin artıkk.Allah yardımcın olsunnn

beynimde bitti ama yüreğim yanıyo.onada söz geçiricem.çünki olmicağını hem beynim hemde kalbim biliyo ama alışkanlıklar var allah hepimizin yardımcısı olsun:59:

canım allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama bencede dönme..yorumlarıda senin yazılarınıda okudum huylu huyundan vazgeçmez..ayrılan,terkeden erkek mutlaka pişman oluyor,hatasını anlıyor,ama iş burda sana düşüyor sen onu herkesten daha iyi bilirsin ama 5 yıl görüşüp böyle sahtekarlık huyunun olduğunu sana çaktırmamış olmasıda büyük bi becerimi diyim ne diyim bilemedim.arkana bakmadan kaç :31: bu adamdan hiçbişey olmaz allah esirgesin evlensen kimbilir çevreye ne yalanlar atarda para alır evlerden ırak :30:

canım allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama bencede dönme..yorumlarıda senin yazılarınıda okudum huylu huyundan vazgeçmez..ayrılan,terkeden erkek mutlaka pişman oluyor,hatasını anlıyor,ama iş burda sana düşüyor sen onu herkesten daha iyi bilirsin ama 5 yıl görüşüp böyle sahtekarlık huyunun olduğunu sana çaktırmamış olmasıda büyük bi becerimi diyim ne diyim bilemedim.arkana bakmadan kaç :31: bu adamdan hiçbişey olmaz allah esirgesin evlensen kimbilir çevreye ne yalanlar atarda para alır evlerden ırak :30:

şimdi yalvarıyo ne msjlar ama ayrıldığımız o geceki nişanın atıldığı zamanki lafları unutamıorum beynimde uğuluyor.hem affettim diyelim evlensemde mutlu olmam çünkü söylediği lafları yaptığı hareketleri hep başına kalkarım aklımdan çıkmaz evliliğimde rezil olur gider aslaaaaaaaaaaaaa aslaaaaa rabbim korusun:50:

allahım herkesin hakkından hayırlısını versin.zaman herşeyin ilacı yaralarımı sarmaya başladım ama izi kalıcak biliyorum:(:43::43::43:

nişanlımı bugün tlf açtı eve ağladı yalvardı annemlere offf yaaaa:44:durum böyle oyunca çok aklım bulanıyo offff napıcam ben.sen beni bıraktın ama ben seni bırakmam diyo bil napıcam şimdi:18:

canım kusura bakma da tabiri caizse arkadaş kaz bulmuş ondan bırakmıyor.yolacak çünkü.bu adamdan sana hayır gelmez canım.bir erkek para yüzünden sana bunları yaşatıyorsa ileride düşün neler olacak.evine getireceği ekmek parasını nelere götürebilme ihtimali olduğunu düşün.
tamam arada 5 yıllık bir sevgi var ama.insanlar 30 yıllık kocalarından boşanıyorlar.sonunda mutsuz olacaksan o 5 yılı aldığın bir ders olarak gör ve ondan mümkün olduğunca uzağa kaç.sen bu adamla barışsan bile ailenin içine hiçbir zaman sinmeyecek.bu seni huzursuz edecek.eşinde onlar beni istemiyor diye gidip gelmeyecek sen hep arada kalan taraf olacaksın.ve kimbilir daha ileride ne borçlarını ödeyeceksin.yani çok açık konuştum ama böyle adamlara asla güvenilmez tatlım.bence sen kurtulduklarını kar say.hayatına bak.

nişanlın çalışmıyo mu ki ondan bundan borç istiyo? insan sadece çok zorda kaldığında 7 kat yabancısından borç ister benim bildiğim.

bunları biliyorum herşeyin farkındayım ama neden bi tlf açtığında garip oluyorum.babmlarda öyle söylüyo millet 20 yıllık eşlerinden boşanıyo senin gibi yapmıyolar diyo.çok alıştım hergün birlikteydik bi farlı gözümde büyütmüştüm aniden böyle şeyler olunca toparlanmak zor oluyo gerçekten. yoksa şu an evlenelim hadi herşey hazır hatalarımı affet dese asla gitmem çok güvenenmem çünki çok kırıldım onurumu hiçe saydı:(:43: yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar zaman ayırdığınız için saolun

canım elbette sesini duyduğunda bir garip olacaksın,elbette kendini garip hissedeceksin.çünkü sen ona 5 yılını vermişsin ve sevmişsin.
bu durumda senin verdiğin tepki tabiki doğal.tamamen bittikten sonrada üzüleceksin çünkü kalbini çıkarsızca ona vermişsin.yeniden toparlanmanda çok zaman alacak.bunlar doğal şeyler.ama bu duygulardan yola çıkarak bu ilişki demekki bitemez diye düşünme.içindekiler zamanla küllenecek ateşler.
ama bunu devam ettirirsen ben daha çok üzüleceğini düşünüyorum.bundan ilerisini de görmüyorum.umarım en hayırlı kararı alırsın.hakkında hayırlısı olsun canım :58:

Back
X