Nişanlımdan ayrıldım.

nişanlımı bugün tlf açtı eve ağladı yalvardı annemlere offf yaaaa:44:durum böyle oyunca çok aklım bulanıyo offff napıcam ben.sen beni bıraktın ama ben seni bırakmam diyo bil napıcam şimdi:18:

Canım bir insanı terk etmenin çeşitli şekilleri vardır. Sence o tüm bu hataları yaparken, seni eşe dosta rezil ederken seni bırakmış olmadı mı? Bu muydu birlikte olmak, yanında olmak, terk etmemek? Tüm bunları yapmış bir insanın ben seni bırakamam demesi saçmalık değil de ne?

allahım bana sabır versin hergün yeni bir sorunla güne başlıyorum.kızlar daha öncede anlatmıştım eski nişanlım annemin maaşından 40 tl çekmişti iznimiz olmadan.bugün annem bankaya gitti kredi çekmişti hani bu maaş kısmınada 600 de avans veriyolar ki sıkışınca 600 ü çekip krediyi ödeyebilesin tabi bu 600 geri ödemeli çektiysen hemen ödemen lazım 600 ü yerine bırakman lazım çünkü faiz işliyor herneyse annem bugün bankaya gittiki kredisini öğrensin bi bakıyoki maaşından avans bölümünden 600 çekilmiş kadının hiç parası kalmamış ve o çektiği para geri ödemeli.tabi maaş kartını değişmesi için ona vermiştik yeni maaş kartları gelicekti binbir fırıldaklarla parayı almış. hemen annem bana söyleyince eski nişanlıma söyledim evet dedi ben çektim ama niye çektim diye sorma çünkü o benle mezara kadar.ayyyyy anlatamam size şok şok şok başımdan kaynar sular süzüldü anlatamam size allah hiçkimseyi benim ve annemin düştüğü duruma düşürmesin.bugün parayı verecen dedik sıkıştırdık adam diyo 27 sinde ödicem ancak o gün ödeyebilirim ay nasıl pişkin nasıl anlatamam.kızlar ben şöyle bişi düşünüyorum 27 sinde vermezse banka ve kredi kartı diye bir ceza tüzüğü var şikayet edicem uğraşamıyorum artık napayım siz bi akıl verin lütfen!!!!!!!!!!:59::59::59::59::59:kurtulamadım gitttiiiiiiiiii of of

düşünce yeteneğimi kaybettim napıcam bilemiyorum şu an durmadan bir yerden borcu çıkacak diye ödüm kopuyor gerçi piyasada benim üstüme bişi yok ama dolandırıcılık bunun ruhunu kaplamış işte:(:43:

düşünce yeteneğimi kaybettim napıcam bilemiyorum şu an durmadan bir yerden borcu çıkacak diye ödüm kopuyor gerçi piyasada benim üstüme bişi yok ama dolandırıcılık bunun ruhunu kaplamış işte:(:43:

hayat bole bos ınsanlarla ugrasacak kadar uzun deıl emın ol... aglama artık... allah sana onun en kotu taraflarını gostermıs daha ne uzuluyorsun kı bu sana allahın bır lütfu degıl mı?? sukret bence kurtuldugun ıcın... sevgıler..

hayat bole bos ınsanlarla ugrasacak kadar uzun deıl emın ol... aglama artık... allah sana onun en kotu taraflarını gostermıs daha ne uzuluyorsun kı bu sana allahın bır lütfu degıl mı?? sukret bence kurtuldugun ıcın... sevgıler..

evet haklısın seviniyorum zaten de borçları kaldı ona takılıyorum zaten adak adadım şu işlerden bi sıyrılayım yeterki saol tşk ederim

:59:bende nişanlıyım ve yüzüğü taktığımız günden beri sürekli kavga ediyoruz. son 1 aydır ağlamadan uyuduğumu bilmiyorum.bütün huyları değişti sanki. en sevdiğim dediğim özellikleri tam tersine dönüştü. nerdeyse her gün ayrılmayı düşünüyorum. çok soğuduğumu hissediyorum aynı şekilde oda benden soğudu farkındayım ama nişanlılık stresi olduğunu umarak sabretmeye çalışıyorum. evlenince düzeleceğini düşünmek istiyorum ama biliyorum ki kumar oynuyorum.

senin yaşadıklarını yaşasam 1 an bile birlikte olmayı düşünmezdim onu söyleyeyim. para meselelerinden nefret ediyorum zaten bizim tartışmalarımız nişandan hemen sonra genelde bu sebepten başladı .

bilemiyorum ya şu an acaba bende ayrılmalımıyım diye düşünüyorum ciddi ciddi.çünkü bir insan kolay kolay değişmez annemle babamın evliliğinden biliyorum. 23 yıllık evlilikleri boyunca hep annem değişeceğini umdu hem çabaladı ama sonunda sağlığından oldu. kanserle savaşırken bitti evlilikleri.

keşke çok önceden bitirseymiş diyorum şimdi. oda öyle düşünüyor biliyorum..

bu yüzden zararın neresinden dönülse kardır.

sana kalan borçları eğer çok büyük meblağ değilse hiç yüz göz olma bence. başının gözünün sadakası olsun hiç muhattap olma . eğer seni zorlayacak paraysa hukuki yollara başvur tabii.

ama ASLA GERİ DÖNME
benim fikrim tabii ki..

sana bu kadar net konuşuyorum ya keşke bende ne yapacağımı bilebilsem !!

inanmiyorum!! nisani attiktan sonra daha yenimi cekmis o parayi?
hangi hakla? nasil ceker?
iyi bir dayak istiyor bence
ne yapin edin alin o parayi ondan
ya yok ben yanlis anladim demi?
daha yeni olmadi bu olay?

Gercek yüzünü erken görmüssün sanlısın.
Adama ne oldu da böyle 180 derece dönmüs anlayamadım??
Ama bu adamdan ne köy olur ne kasaba nede KOCA iste bunu net anladım..
Bu yüzden sakın dönmesini falan isteme kendine yazık edersin.
Bir gün pisman olur ben ne yaptım diye sızlanır durur ama son pismanlık fayda etmez.
Hakkında hayırlısı olsun.

Yazının başında,nişandan sonra ve ailesinin etkisiyle değişti zannetmiştim.Aslında sen öyle sanıyorsun anladığım kadarıyla.Ama öyle değil,sadece gerçek yüzünü geç görmüşsün ama evlenmeden ortaya çıkması yine de büyük bir şans. Geçmiş olsun diyelim,Allah korumuş gerçekten.Adam resmen dolandırıcı,dolandırıcıyla evlenilir mi,çocuğuna baba olur mu ? Ne şanslıymışsın ki,tam mesajlara gönlün kayarken başka bir vukuatını öğrenmişsin.Bence kesin tavrını koy,açık kapı bırakma.Sen yumuşak ve kararsız davrandıkça her fırsatı değerlendirip duygu sömürüsü yapacaktır.Çalışıyor musun bilmiyorum,belki işe girmen bu dönemi atlatmana yardımcı olabilir.Veya elişi-hobi türü bir uğraşla aklını oyalarsan olanları daha az düşünürsün.

allahım bana sabır versin hergün yeni bir sorunla güne başlıyorum.kızlar daha öncede anlatmıştım eski nişanlım annemin maaşından 40 tl çekmişti iznimiz olmadan.bugün annem bankaya gitti kredi çekmişti hani bu maaş kısmınada 600 de avans veriyolar ki sıkışınca 600 ü çekip krediyi ödeyebilesin tabi bu 600 geri ödemeli çektiysen hemen ödemen lazım 600 ü yerine bırakman lazım çünkü faiz işliyor herneyse annem bugün bankaya gittiki kredisini öğrensin bi bakıyoki maaşından avans bölümünden 600 çekilmiş kadının hiç parası kalmamış ve o çektiği para geri ödemeli.tabi maaş kartını değişmesi için ona vermiştik yeni maaş kartları gelicekti binbir fırıldaklarla parayı almış. hemen annem bana söyleyince eski nişanlıma söyledim evet dedi ben çektim ama niye çektim diye sorma çünkü o benle mezara kadar.ayyyyy anlatamam size şok şok şok başımdan kaynar sular süzüldü anlatamam size allah hiçkimseyi benim ve annemin düştüğü duruma düşürmesin.bugün parayı verecen dedik sıkıştırdık adam diyo 27 sinde ödicem ancak o gün ödeyebilirim ay nasıl pişkin nasıl anlatamam.kızlar ben şöyle bişi düşünüyorum 27 sinde vermezse banka ve kredi kartı diye bir ceza tüzüğü var şikayet edicem uğraşamıyorum artık napayım siz bi akıl verin lütfen!!!!!!!!!!:59::59::59::59::59:kurtulamadım gitttiiiiiiiiii of of

canım sen ne dediğini birdaha oku istersen. bu adam senn annenin parasını kimseye söylemeden almış. yani buna ne deniyo halk arasında biliyosundur umarım. bu adam senn annenin parasınıÇALMIŞ.
ne demek benmle ölene kadar sır, ne demek ya, benm paramımı benden habersiz alacak? bu nasıl bir ilişki, sen de hala 27sinde bilmem ne diye bekliyosun. yerinde olmayı asla istemem ve olsaydm anında polise giderdim. bu nasıl bir cesaret hala aklım almıyo.
canım ben bu konularda biraz sert konuşurum kusura bakma ama yani bu adamla hala duygusal bişeyler hissedebiliyor olman bir acayip. senn de psikolojin bozulmuş.
ben evleneli 6 ay olcak, ben çalışmadığım halde eşim maaşını aldığında benden habersiz oraya buraya harcamaz parayı. bu nasıl bir saygısızlık ki senn annenin parasını çalıyo. annen gitmeseydi bankaya ne olacaktı. kapıya gelen ihbarnameden anlayacaktınız paranın olmadığını. yapma güzel arkadaşım, önce sana yapılan b u saygısızlık, seni ne emeklerle büyüten ailene küfür gibi gelir. onlar da isterki evlatları iyi yerde olsun, adam gibi adamla hayatını sürdürsün.
hala içim acıyo demişsin. bastır duygularını!

ben de dün ayrıldım. seni anlayabbiliyorum. bu acıyı geçirmenin tek yolu dua.. dua kitabını al eline ve sürekli oku.. acılarının nasıl çabuk geçtiğni görünce şaşıracaksın
bir de yaptığı kötülükleri düşün..

kızlar benim sevgim artık yok o msj ı yazdığımda sadece bir buhrandaydım heleki bu olayda çıkınca inanılmaz koptum ve nefrete döndü.nasıl birlikte olmuşum bu adamla diyorum.asla aslaa allah o o adamın yüzünü bana çevirmesin benden uzak olsun.hepinize tşk ediyorum tavsiyeleriniz için teker teker sevgilerr:54:

ben de dün ayrıldım. seni anlayabbiliyorum. bu acıyı geçirmenin tek yolu dua.. dua kitabını al eline ve sürekli oku.. acılarının nasıl çabuk geçtiğni görünce şaşıracaksın
bir de yaptığı kötülükleri düşün..

hep dualara sığınıyorum zaten ay bide onumu düşünecem resmen bizi dolandırdı böyle insanların adı farklı oluyo cnm üzülme ama inan ağladığın günlere üzüleceksin nasıl ağlamışım diceksin aradan 3 hafta geçtikten sonra acının nasıl hafiflediğini görecen boşveeerrr hayatını yaşaaaa:70:

baştan sona okudum tüm sayfaları.

artık sen de bir çoğumuz gibi düşünüyorsun.

bir kızla gezip tozmak kolay ve eğlendirici.

bir kaç süslü laf,yalan dolan oyalamış onca sene.

iş ciddiye binince köşeye sıkışmış bir çoğu gibi.

böyle ciddi bir olay ortaya konmuşken yeni tanıştığı insanları dolandırmaya çalışmış olması kişiliği hakkında epey fikir veriyor.

insan zor durumda kalabilir ama bunu meşru yollardan halletmeye çalışır.

ailesi de kendisi de bir muamma.

iş yerinde birisi vardı,işe girer girmez herkesten borç almıştı.
tabi ödeme gibi bir niyeti yok.

2 yıl oldu işten çıkalı,çalıştığını pek görmedim ama tüm ihtiyaçları devam ediyor.

eşi de onun gibiymiş,samimi olanlar söylemişti.

yani ne olursa olsun bir insanda yalan varsa her şey olabilir.

bir söz vardır ne kadar doğru:

''yalancıda ne vefa olur ne de ar
ne semtine uğra,ne yanına var''

boşa geçmiş yıllarını tüm hayatının mutluluğunun bedeli olarak gör ve önüne bak tatlım.......:34:

baştan sona okudum tüm sayfaları.

artık sen de bir çoğumuz gibi düşünüyorsun.

bir kızla gezip tozmak kolay ve eğlendirici.

bir kaç süslü laf,yalan dolan oyalamış onca sene.

iş ciddiye binince köşeye sıkışmış bir çoğu gibi.

böyle ciddi bir olay ortaya konmuşken yeni tanıştığı insanları dolandırmaya çalışmış olması kişiliği hakkında epey fikir veriyor.

insan zor durumda kalabilir ama bunu meşru yollardan halletmeye çalışır.

ailesi de kendisi de bir muamma.

iş yerinde birisi vardı,işe girer girmez herkesten borç almıştı.
tabi ödeme gibi bir niyeti yok.

2 yıl oldu işten çıkalı,çalıştığını pek görmedim ama tüm ihtiyaçları devam ediyor.

eşi de onun gibiymiş,samimi olanlar söylemişti.

yani ne olursa olsun bir insanda yalan varsa her şey olabilir.

bir söz vardır ne kadar doğru:

''yalancıda ne vefa olur ne de ar
ne semtine uğra,ne yanına var''

boşa geçmiş yıllarını tüm hayatının mutluluğunun bedeli olarak gör ve önüne bak tatlım.......:34:

ah ah ben ne diyeyim cnm artık dicek lafım bile kalmadı allah korudu beni kan akıtıcam en erken zamanda ama öyle kurnazdı ki ayakta uyutuyodu seni hani diyeyim ben çok saf bi kızım yada ailemde çok saf ayakta resmen uyutuyodu anlamıyodun offf kurtuldum allahıma şükür

kızlar benim sevgim artık yok o msj ı yazdığımda sadece bir buhrandaydım heleki bu olayda çıkınca inanılmaz koptum ve nefrete döndü.nasıl birlikte olmuşum bu adamla diyorum.asla aslaa allah o o adamın yüzünü bana çevirmesin benden uzak olsun.hepinize tşk ediyorum tavsiyeleriniz için teker teker sevgilerr:54:

ilk ayrıldıgında bukadar sevinecegini düşünmemiştin dmi?oysaki okadar üstüne basa basa sölendi ki bunlar sana neyseki görme şansın oldu gerçekleri..
olan 5 yıla oldu ama bir ömür heba olmadı ya giden 5 yıl olsun..

Back
X