Düğün günü sonuçta aksesuar gerekir diye düşündüm. Bijuteriden kolye mi alıp takmalıydım. Abartı bir istek mi olduğunu düşünüyorsunuz
niye bijuteriden kolye alasin?
gidip kuyumcudan kendine guzel bir kolye secip takamayacak bir ekonomideysen bunu senle ayni ekonomiye sahip erkekten beklemek ve hevesle kabul etmesini istemek de ilginc.
Nişan elbisemi ben aldım kuaföre bile gitmedim, fotoğrafçı tutmadım. Mekanı ve organizasyoncuyu ben karşıladım. Herhangi bir masrafa sokmadım onları düğün günüm için uygun fiyatlı bir seti rica etmek bence ayıp değil
nişan mekani, organizasyonu zaten kadinin karsilayacagi seyler degil mi? fotografci isine birsey diyemeyeceğim gercekten insanlar nisan gunu de dış cekim yapiyor mu da yapmamis olmayi saydiniz? bir de siz kendi kiyafefinizi almissiniz erkek kendi kiyafetini almis . artik eskisi gibi degil erkek kiyafetleri de cok pahali. sizinkini o onunkini siz alsaydınız muhtemelen ayni para çıkacakti cebinizden
annesi sen söyle diyor ama ben söylemeye çekiniyorum.
ayrica "ailesi ekonomik destek olmuyor" demissiniz birkac kere.simdi de bunu yazmissiniz. hem maddi destek olmayip hem "sen iste, sen söyle" diye gaz mi veriyorlar? e soylesen istesen ne olacak adamin durumu yoksa?
ne ilginc bir aile. kendi cebinden cikmayan seyin bonkörü. hic sevmem böyle insanlari. keske kendi yapacagi seyde "kizim ne istersen söyle" deseydi.
Evet o da rahat hissettirmedi hiç yol yordam da bilmiyor nişanlım bilgisi 0
yol yordam bilmeyen adami niye koca diye sectin ki? bilmiyorsa ogrensin.
benim sectigim adam da yol yordam bilmiyor, söz nedir isteme nedir hic duymadigi bir kulturden gelmis. youtubedan video izleye izleye, cevresindekilere ve chatgptye sora sora ogrendi, cebinde para bile taşidi ya makas kesmiyor derlerse diye.
zor bir şey mi yani böyle seyler, bilinmeyecek öğrenilemeyecek seyler mi?
yarin evlenince "ben bilmiyorum" der mutfaga girmez, cocuk dogunca "ben bilmiyorum" der agu gugu yapmak dışında ilgilenmez.
su an goremiyorsun ama "ben bilmem, anlamam" diye isin icinden cikmaya calismak cok büyük bir redflag.
Bana çok gibi geliyor nişanlım da bugün istemiyorum bir şey dedin şimdi bir şeyler istiyorsun ben bu işten bir şey anlamadım dedi.
ne kadar kirici cumlesi.
acaba cebinde olmadigi icin mi bu tepkiyi verdi yoksa ayi mi?
keske sorsaydiniz kac gram bilezik yapacaklar diye. soyledigi rakamdan 70se "70 gram bilezik olmasin, elli gram olsun. bir de heves ettigim kolyeyi alalim" deseydiniz. sonycta ayni paraya gelirdi, mesele kalmazdi
Konusunu ilk açtığımda doğrudan tamam nasıl istersen dedi ailesinin yanında bu şekilde konuştu ben de anlamdım o yüzden bozuldum. Sonrasında konuyu tekrar konuşabilecek müsaitliğimiz olmadı
aaaa bu cumleyi size ailesinin yaninda mi soyledi??? o zaman 30x daha fena. ailesinin yaninda neyin artistligini yapiyor?