- 17 Ağustos 2011
- 25.457
- 161.431
- 798
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
- #61
nişanlım laf arasında kv nasıl aile hiçbir şry istemiyorlar biz bu işten bir şey anlamadık demişler. Nişanlım da bunu anlattı gaf yaptığını erkek aklıyla anlamadı tabii.
lhiç yol yordam da bilmiyor nişanlım bilgisi 0
erkek akli dusunemedi, erkek duz mantığı bilemedi, böyle seyleri bilemez vs vsnişanlımın ben sizi anlamıyorum istemiyorum olmayacak diyorsunuz bir şeyler çıkıyor lafı çok incitti. Kötü amaçla söylemedi belki tamamen erkek düz mantığı diye düşünmek istiyorum ama çok incitti
bence tam olarak yaptiginiz sey bu.kendi içimde onu aklamak için gerçeklerden de uzaklaşmak istemiyorum.
altinlardan cok bagimsiz adamin sacma sapan davranislari var "erkektir" diyip yumusatiyorsunuz
erkeklik bir zeka problemi midir?
erkek yol yordam bilmiyorsa cevresinde herkes evli, internet bu bilgilerden gecilmiyor. ogrenemez mi?
isine gelmiyor yapmak cahillige vuruyor. yarin evlenirseniz cocugu uyut dediginde de "bende susmuyor" der salona gider tam bu karakterde insan ozelligi.
sizin normalde dediginiz ve tepki vermedigi bir seyi annesinin yanindayken tekrar dediğinizde "of puf" yapmis atarlanmis. "erkek duz mantigi" diyip gecistirmissiniz. annesinin yaninda erkeklik taslamis işte. boyle başlamış yani nisanliliginiz, nasil goremiyorsunuz?
benim ilk mesajim adama karsi ilimliydi çünkü yoktur yani bu devirde zor herseyi kendi yapan bir insan icin, biliyorum. ama adam bu atari yalnızken değil anneciginin yaninda yapmis- ki normalde atarlanan bir insan da degilmis.
bende bu korkunc birsey. kkda cok kadin var kocasinin anne baba evinde bir anda "errrrkkek" olup kendisine ters davrandigini anlatan. sizinki de onlardan olmasin? emin olmak icin cabalayin bence dugune kadar
kaynanasinin söylediği şeyi gelip sohbet arasinda sizin annenize söylemesi de gaf degil, erkek akli degil.
nerede ne konusacagini bilememis..benim de boyle bir sevgilim vardi benden ailesine, ailesinden bana laf tasir dururdu. evindeki herseye hakimdim, sevdiginden paylasiyor saniyordum. ayrilinca ogrendim ki agzinin ayari yokmus benim her şeyimi de gider onlara anlatirmis.
yani cidden bu anlattıkların "amaaan erkek iste" denecek seyler degil