- 29 Mayıs 2021
- 14.901
- 96.998
- 548
- 37
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
Erkek arkadaşınız sizin daha önce söylediğiniz şeye annesinin yanında tepki göstererek yanlış yapmış ve siz bununla ilgili rahat rahat kendisiyle konuşamıyorsunuz. Bu ciddi bir problem. Bu süreçte genel olarak makul bir tavırdaysanız istediğiniz bir sete de laf etmemesi lazım. Gerçekten alamayacak durumdaysa da bunu sizin bilmeniz lazım. Yani zaten çok borcun içine girerse gelen gider o borçlara. Ayrı, gayrınız olmuyor evlilik sonrası.Ben öyle kuralları olan bir insan değilim her şey makul olsun istiyorum, nişanlımı maddi manevi yorsun istemiyorum ama bu kez ihmal ediliyormuş gibi hissettim. İnanın en ucuz en uygun 14 ayar setlere bakıyorum önce fiyatına bakıp öyle ürüne bakıyorum. Bu durumda canımı çok sıkıyor. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum Yanlış bir tutum da takınmamak için sitede sordum. Erkek arkdaşım ailesine benim için o takmayı takıyı sevmez demiş. Doğru da minimalist biriyim ama şıkır şıkır gezmeyecğeim diye yapılmaması da üzdü biraz
Daha açık bir iletişime ihtiyacınız var. Ayrıca sizin bu süreçte içinizde kalanlar ben ne fedakarlık yaptım diye hep içiniz kalacak. Bazı şeyleri istemekten, dile getirmekten bu kadar imtina etmeyin. Dediğim gibi şartları çok zorlanıyorum, kendinizle ilgili şeylerde net olun.