• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Arkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi 🌸
Cok sevindim adınıza rabbim daha mutlu mesut etsin inşallah 🤲🏻😍 nice insana ders olur umarım kimse kimseyi cekmek zorunda deil

Veee sen hala onu seviyosun.
Bile bile ladesss.Devam et nasilsa daha siddet uygulamamis sirada o var.Anladigim kadariyla mazosistsiniz

Emin ol evlenirsen bin beterini yasarsın
Bi kere sana bunları yapıyor ki kaybetme korkusu yok evlenince iyice senin sahibin zannedecek kendini
Asla mutlu olamayacaksın huzursuz bir evliliğin olacak sürekli düzeltmeye çalışacaksın kesinlikle düzelmeyecek zamanla o yüzünü görünce sarılma isteğinde bitecek nefret edeceksin belki görünce
Yol yakınken kaç kurtul emin ol değerini bilen ve seveceğini birisi çıkacak bile bile uçurumdan atlamak gibi bu iliskiyi sürdürmek
Yazık etme kendine evlendikten sonra kolay kolay ayrilamiyorsun da
Son yazdığımı okumamışsınız☺️

Arkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi 🌸
Pardon yaa ben okumadan direk yorum yaptim.Okadar.kizmistimki sana direk okuyup yazdim ne guzel Allah mutlulugunu daim etsin

Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
Özünde cok iyi biridir, iyiyken cok iyidir kesin..:işsiz:
Dulmuşum gibi hicbi istedigimi yapmiyo demissin, dul olsaydin isteklerinin olmamasi reva idi yani, oyle mi?
Kusura bakma ama dul diye beğenmediğin çoğu kadin senden daha cok deger görüyor..
Not: bosanmis biriyim, bosanmasaydim da bu itici zihniyetini elestirirdim..

Küfür ediyor dediğinizden sonrasını okuma gereksiniminde bulunmadim ya siz buna nasıl katlanıyorsunuz ki evli değilsiniz nasıl küfür eder bununla bir ömür mü geçer be Allah'ına canına yazık bugün sana eder küfür yarın sülalene düz çeker dayanamazsın anladın mı kendine yazık etme bi zamandan sonra bayar yüzüne bakasin gelmez size yazık olur 💜

Back
X