Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy kuzene noluyorr acabaaaa!!!!! bızımde evlenmeden once oyle bır kuzen vardı kı esımle kardes gıbıydıler yedıklerı ıctıklerı ayrı gıtmezdı dedıklerıne laf sokmalarına 1 sustum 2 sustum 3 cusunde esıme dedım o senın kuzenın ama ben ınunla ne gorusmek ıstıyorum nede sen gorusebılırsın buna katlanıcaksan eyvallah hıı yok ben gorusurum dıyosanda bana eyvallah (bızım baska olaylarda olmustu dayanamadım artık) saolsun ogunden sonra ne adını andı nede adını andırdı kaynanam sırf o kız yuzunden dugun gunumu zehrettı ama olsun kurtuldum o müsibettenYeni üye oldum . Umarim dogru şekilde yazmışımdir. İçimi buraya dökmek yorum almak istedim. 5 aydir sozluyum. Önümüzdeki ay nişan var. 6 aya dugunum. Ama çok mutsuzum. Sozlumu çok seviyodum. Yaşımız 21 23. Ben daha okuyorum. Sözlüm evlenmeyi cok istediginden okulun bitnesini beklemedik hersey halledilir ceyiz falan önemli değil dedi. Bizim adetlerimiz daha degisiktir. Kinamizda özel kiyafetler giyeriz. O da halledilir yeterki kızınızı verin diye esti en başta. Sözlendik hersey degisti yapılanlar sürekli yüzüme vurulmaya baslandi. Sözlüm cok mutsuz masraf yapıyormuş ki ben herseyin ucuzuna bakıyorum. Ailem durumlari cok iyi olmamasina rağmen calismadan evlenme istegime hiç ses cikarmadi. Ceyizimi yaptilar beyaz esyami alicakklar. Ama bizde yatak odasi almak ayiptir. Ben sozlumu bunu soylemistim yuzu asildi falan. Ama babam olsun kizim damadim zorlanmasin borca girer yaparim dedi ama surpriz olsun istedim soylemedim. Neyse dün kuzeni durup dururken bizde yatak odasi alinir yapılır yapilmazsa ayip hep sizin adete degil bizimde adete uyulcak diye bir terslesti. Bende uc yaş küçük. Neyse sozlume kizdim o sinirle senmi soyledin diye. Evde telefonda bagirdi demedigini birakmadi kaynim gorumcem kayinvalidem duymus. Kaymimda nisanli ,istenmeyen gelin eltim ,hemde ona bile gitmis durum benim yatak odasi olayim. Oda cok agrima gitti o istenmemesine ragmen hepsi o gelinin karisisnda el pence cunku kaynim oyle istiyor agizlarini actirmiyor.Sonra kayinvalidem beni aradi benim oglumu uzemezsin hemen gonlunu al ara dedi aradim bide . Kendi annemde cok kizdi sen misin erkek pesinden kosuyosun diye . Neyse bugun yine kayinvalidrm aradi oglunu zorladigimi maddi acidan onun cok mutsuz oldugunu elbiseler istedigimi ona bile bos konustugumu ogluna bole konusmamam gerektigini soyledi. Yinede yapamiyosan canin saolsun kizim demedi. Annemlede konustu ayni sekilde onunlada konusmus . Nisanlim benim parttime bile calismama izin vermezken yatak odasi beyaz esya halilar perdeler ceyiz alyanslar istiyor bana aldigi diktirdigi iki elbise olay oluyor artik yoruldum. Bu saate kadar sozlumle hic konusmadik agrima gidiyor. Ben kiz tarafiyim ama hissetmiyorum yasca kucuk biri yuzunden sozlum bana demedigini birakmadi ezdirdi. Cok soğudum. Adam olarak goremiyorum onu. Anneminde agzini arıyorum nisani atsam ne olur diye. Birkac kez bizde kaldi evi uzak diye. Ama tabiki aramizda bisey olmadi ailemle oturduk hep. Babam atsam kizarmi diye korkuyorum. Annem senin mutlulugun onemli diyor ama üzülüyor. arada kaldim kayinvalidemin karismasi onun beni ezdirmesi alinanlarin bu kadar goze batırılmasi ceyiz konusundaki baskilari ailedende nisanlimdanda soguttu . Napicam bilsem.. beni rezil etnesine tepedeyken ayak algina aldirmasini afedemiyorum seviyorum ama inu istemiyorum kayinvalidem iyi olun cilveli konusun diyor ama aradiginda nasil konuscagim bile bilmezken .ararsa tabi. Sıcak davranamam
Nişanlılık ne içincir evlilik öncesi aileleri birbirinizi daha iyi tanıyabilmek içindir.... ve nişan atmak ayıp degıldır... konuşacak ınsanlarda bır ay konusur ıkı ay konusur unuttulur gıder.... sana bastan nasıl olduklarını belli etmişler zaten yaşin cok küççük canım cok daha ıyılerını bulursun.... suan cok sevıyorum falan dıye dusunuyorsundur fakat sevginin yanında bırazda mantık olmalı.... mantıklı düşün bi siz suan aslında en mutlu en heycanlı günlerinizi yasıyor olmalısınız herseyı toz ğembe görmenız gerekırken böyle seyler yasıyorsunuz..... anladıgım kadarıyla nısanlın aılesıyle hersey paylasıyor... o cenesını tutmadıkca onlara konusma fırsatı dogacak.... sız evlenıyorsunuz sızın hayatınız sızın yatak odanız evlenmeye karar verdıgınıze gore yatak odası salon odemeler vs bu gıbı seylerı de kendınız halledebılcek durumda olmalısınız.... kuzenı sana laf sokmus.... hey allahım benım bürsürü kuzenım var bırtanesının esıne kalkıpda laf sokamam gelınlerden cekındıgım ıcın degıl abılerım kuzenlerım buna ızın vermez o agırlıkları var ( kı verselerde sokmam) ... yanı dıycem su senın nısanlın o agırlıgı koymamıs kalkıp kuzenının sana laf sokmasına göz yuman annesının senı arayıp laf saymasına göz yuman bır adam ıllerıde nasıl olur dusunmek bıle ıstemıyorum.... bence hıc taht oyunlarına taht sacaslarına gırme bır aksam annenı babanı al karsına sızı uzmek ıstemıyorum ama denedım olmuyor ılerıde sızı daha cok üzmekten korkuyorum de bıtır....... yazmak ıstedıgım daha cok sey cok ornekler var ama baymak ıstemıyorum.... abla nasıhatı okuyup gecme bıtırmek senın ıcın en dogrusuYeni üye oldum . Umarim dogru şekilde yazmışımdir. İçimi buraya dökmek yorum almak istedim. 5 aydir sozluyum. Önümüzdeki ay nişan var. 6 aya dugunum. Ama çok mutsuzum. Sozlumu çok seviyodum. Yaşımız 21 23. Ben daha okuyorum. Sözlüm evlenmeyi cok istediginden okulun bitnesini beklemedik hersey halledilir ceyiz falan önemli değil dedi. Bizim adetlerimiz daha degisiktir. Kinamizda özel kiyafetler giyeriz. O da halledilir yeterki kızınızı verin diye esti en başta. Sözlendik hersey degisti yapılanlar sürekli yüzüme vurulmaya baslandi. Sözlüm cok mutsuz masraf yapıyormuş ki ben herseyin ucuzuna bakıyorum. Ailem durumlari cok iyi olmamasina rağmen calismadan evlenme istegime hiç ses cikarmadi. Ceyizimi yaptilar beyaz esyami alicakklar. Ama bizde yatak odasi almak ayiptir. Ben sozlumu bunu soylemistim yuzu asildi falan. Ama babam olsun kizim damadim zorlanmasin borca girer yaparim dedi ama surpriz olsun istedim soylemedim. Neyse dün kuzeni durup dururken bizde yatak odasi alinir yapılır yapilmazsa ayip hep sizin adete degil bizimde adete uyulcak diye bir terslesti. Bende uc yaş küçük. Neyse sozlume kizdim o sinirle senmi soyledin diye. Evde telefonda bagirdi demedigini birakmadi kaynim gorumcem kayinvalidem duymus. Kaymimda nisanli ,istenmeyen gelin eltim ,hemde ona bile gitmis durum benim yatak odasi olayim. Oda cok agrima gitti o istenmemesine ragmen hepsi o gelinin karisisnda el pence cunku kaynim oyle istiyor agizlarini actirmiyor.Sonra kayinvalidem beni aradi benim oglumu uzemezsin hemen gonlunu al ara dedi aradim bide . Kendi annemde cok kizdi sen misin erkek pesinden kosuyosun diye . Neyse bugun yine kayinvalidrm aradi oglunu zorladigimi maddi acidan onun cok mutsuz oldugunu elbiseler istedigimi ona bile bos konustugumu ogluna bole konusmamam gerektigini soyledi. Yinede yapamiyosan canin saolsun kizim demedi. Annemlede konustu ayni sekilde onunlada konusmus . Nisanlim benim parttime bile calismama izin vermezken yatak odasi beyaz esya halilar perdeler ceyiz alyanslar istiyor bana aldigi diktirdigi iki elbise olay oluyor artik yoruldum. Bu saate kadar sozlumle hic konusmadik agrima gidiyor. Ben kiz tarafiyim ama hissetmiyorum yasca kucuk biri yuzunden sozlum bana demedigini birakmadi ezdirdi. Cok soğudum. Adam olarak goremiyorum onu. Anneminde agzini arıyorum nisani atsam ne olur diye. Birkac kez bizde kaldi evi uzak diye. Ama tabiki aramizda bisey olmadi ailemle oturduk hep. Babam atsam kizarmi diye korkuyorum. Annem senin mutlulugun onemli diyor ama üzülüyor. arada kaldim kayinvalidemin karismasi onun beni ezdirmesi alinanlarin bu kadar goze batırılmasi ceyiz konusundaki baskilari ailedende nisanlimdanda soguttu . Napicam bilsem.. beni rezil etnesine tepedeyken ayak algina aldirmasini afedemiyorum seviyorum ama inu istemiyorum kayinvalidem iyi olun cilveli konusun diyor ama aradiginda nasil konuscagim bile bilmezken .ararsa tabi. Sıcak davranamam