• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan soğudum

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımdan soğudum. Bir nedeni yok sanırım. Belki de var. Çözemiyorum. Sadece kimseyi sevmediğimi hissediyorum. Biraz zaman vereyim ayrı kalayım konuşmayayım diyorum,nişanlım rahat vermiyor. Yanıma gelsin istemiyorum sanki rahatım bozuluyor gibi hissediyorum. Konuşulan konular sarmıyor. Açtığı muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Onu değiştirmek de istemiyorum. İyi biri aslında, bu sorun belki de benlik bir şeydir. Böyle hissetmiş olan var mı? Bu durum normal mi? (Not:Evlilikten de korkuyorum,ailemden ayrılmaktan da korkuyorum)

Haklısınız ama nişanlım beni bırakma vb şeyler söylediği için kendimi kötü hissediyorum. Düşünmem için zaman vermiyor.

İnanki şimdiden böyleyse,evlendikten sonra soğuyacak çok nedenin olacak. Nişanlı iken tüketmişsin bu krediyi anlaşilan.

Evlenince 100 ile çarp bu soğukluğu.
Mutsuz olursun.
Nişanlın da azcık gururlu olsun.

Hayır madem konuşulan konular sarmıyor, sıkılıyorsunuz, yanınıza gelmesini istemiyorsunuz neden nisanlandiniz ? Herneyse. Bence olay şu. İnsanlar biraz delidir. Şöyle ki; mutsuz olduğumuzda aslında pozitifizdir mutluyuzdur yani mutsuzluk bize iyi gelir, ne zaman ki çok mutluyuz herşey çok yolunda biri bizi çok seviyor ve hiç kavga yok o zaman bi cinslesiriz. Mutsuzluğu özleriz. Kendimizi aptal gibi hissederiz mutluyken. Özgürlüğümüz de kısıtlanmış gibi hissederiz. Kesinlikle nişanlında problem yok bence sadece siz geçmişi özlüyorsunuz.

bu duyguyu cok iyi biliyorum:( saplantili bir asik...terkedememk kirmaktan korkmak bambsska cok kotu bir duygu...seeni kotu yonlendirmek istemiyorum ama evlenince kotu oluyor bu duyguyla savasmak

Hayır madem konuşulan konular sarmıyor, sıkılıyorsunuz, yanınıza gelmesini istemiyorsunuz neden nisanlandiniz ? Herneyse. Bence olay şu. İnsanlar biraz delidir. Şöyle ki; mutsuz olduğumuzda aslında pozitifizdir mutluyuzdur yani mutsuzluk bize iyi gelir, ne zaman ki çok mutluyuz herşey çok yolunda biri bizi çok seviyor ve hiç kavga yok o zaman bi cinslesiriz. Mutsuzluğu özleriz. Kendimizi aptal gibi hissederiz mutluyken. Özgürlüğümüz de kısıtlanmış gibi hissederiz. Kesinlikle nişanlında problem yok bence sadece siz geçmişi özlüyorsunuz.

Evet o da olabilir geçmişi özlüyorum. Özgürlüğümü geri istiyorum. Nisanlanırken her şey aynı kalacak sanıyordum.

bu duyguyu cok iyi biliyorum:KK43: saplantili bir asik...terkedememk kirmaktan korkmak bambsska cok kotu bir duygu...seeni kotu yonlendirmek istemiyorum ama evlenince kotu oluyor bu duyguyla savasmak

Yav arkadaş madem saplantılı aşık neden nişanlanmış o zaman o adamın günahı ne bende bunu anlamıyorum ya

Ne diyim. Evlenince daha kötü olur o zaman soğudum lafını kullanabiliyorsanız sıkılmışsnzdr ve sonradan sonraya yine baaglanamazsiniz bi şekilde bitirmeye bakın

Ozaman evlenme cnm seni zorlayan yok birak ozaman adami herkes kendi yoluna baksin oynama kmsenin gelecegiyle....

Görücü usulu mu ?
Bence sen daha evlilige hazır degilsin. Evlenme.

Demekki tam anlamıyla nişanlına güvenmiyorsun evlenme korkusunun getirdiği tepkiler bunlar sen güvenini tazelemedikçee günlük duygu değişimlerin devam edicek başkalarının dediklerine ve korkutucu hikayelere kulak asma ben bu adamla aynı evde yaşarım ömür sürdürebilirim kavramı bitmiş sende onu tazelersen herşey yoluna girecektir

Back
X