• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan soğudum

Demekki tam anlamıyla nişanlına güvenmiyorsun evlenme korkusunun getirdiği tepkiler bunlar sen güvenini tazelemedikçee günlük duygu değişimlerin devam edicek başkalarının dediklerine ve korkutucu hikayelere kulak asma ben bu adamla aynı evde yaşarım ömür sürdürebilirim kavramı bitmiş sende onu tazelersen herşey yoluna girecektir

O kavram nedir?

Görücü usulü değil. Demek ki hazır değilim.
Aşık degilsin belkide artık sevgin bitti o adam seni heyecanlandırmıyordur. Mesela ben 5 yıldır birlikteyim eşimle hala attıgı bi mesajla heyecanlanıyorum. Aradıginda saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyoruz. Bence sizde aşk bitmiş heyecan bitmiş.

Aşık degilsin belkide artık sevgin bitti o adam seni heyecanlandırmıyordur. Mesela ben 5 yıldır birlikteyim eşimle hala attıgı bi mesajla heyecanlanıyorum. Aradıginda saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyoruz. Bence sizde aşk bitmiş heyecan bitmiş.

Olabilir zaten aşk ne pek bilmiyorum. Biraz şıpsevdilik de var bende.

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımdan soğudum. Bir nedeni yok sanırım. Belki de var. Çözemiyorum. Sadece kimseyi sevmediğimi hissediyorum. Biraz zaman vereyim ayrı kalayım konuşmayayım diyorum,nişanlım rahat vermiyor. Yanıma gelsin istemiyorum sanki rahatım bozuluyor gibi hissediyorum. Konuşulan konular sarmıyor. Açtığı muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Onu değiştirmek de istemiyorum. İyi biri aslında, bu sorun belki de benlik bir şeydir. Böyle hissetmiş olan var mı? Bu durum normal mi? (Not:Evlilikten de korkuyorum,ailemden ayrılmaktan da korkuyorum)
Onu istesende degistiremezsin zaten. Sen her seyin farkindasin bu cok guzel. Kendini kandirmiyorsun. Yapacagin sey nisanlina artik olmadigini istemedigini soylemek

Canım seni ve konularını hatırlıyorum ama emin olmak için tekrar baktım.

Sana doğru düzgün evlenme teklif etmeyen, imam nikahında 50 tl mehir iste diyen, evlenirken görümcenin gelinliğini giymeni isteyen nişanlından soğumazsan sorun sende demektir. Bide hala çok iyi biri onun suçu yok diyosun ya pess...

En kısa sürede bu duygudan kurtulmadan nişanı boz..

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımdan soğudum. Bir nedeni yok sanırım. Belki de var. Çözemiyorum. Sadece kimseyi sevmediğimi hissediyorum. Biraz zaman vereyim ayrı kalayım konuşmayayım diyorum,nişanlım rahat vermiyor. Yanıma gelsin istemiyorum sanki rahatım bozuluyor gibi hissediyorum. Konuşulan konular sarmıyor. Açtığı muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Onu değiştirmek de istemiyorum. İyi biri aslında, bu sorun belki de benlik bir şeydir. Böyle hissetmiş olan var mı? Bu durum normal mi? (Not:Evlilikten de korkuyorum,ailemden ayrılmaktan da korkuyorum)
Eski konularınıza baktım da, nişanlınız çok cimri olduğu için soğumuş olabilirsiniz. Cimriymiş gibi bir izlenim uyandırmış en azından konularda. Cimri erkeğe de katlanmak öyle zor ki.

Öncelikle sevdiğim için nişanlandım. Yani en azından sevdiğimi düşündüm. Nişanı atmak alınanları vermek çok zor elbet ama ileride onunla bir ömür geçirmek istemiyorum bunu anladım. Önceki konularımdan bahsetmissiniz. Evet cimri olduğunu düşünüyorum. Onun yapısı bu ve değiştirmeye gücüm yetmez. Sınırlanmış bir hayatı kimse istemez. Konuyu açtıktan sonra aileme bahsettim ve ailesini aradı. Nişanlımı ısrarla aradığım halde açmadığı için ailemin aramasını istedim. Sonra nişanlım aradı hemen açtım bir de ona söyledim. Geleceğim yüz yüze konuşalım dedi kabul ettim. Yüzüğü o gün nisanlıma vereceğim çünkü o almıştı.

nişanlılık bunun için var zaten, demekki birbirinize uygun değilsiniz, hisleriniz karşılıklı değil, evlenince çok daha kötü olur, ne yaptım ben dersin o yüzden şimdi fark etmen güzel

Bende de vardi bu hisler.. Hala bitmis degil ama evlilik oncesi cogu gencin bu duygulari yasadigini dusunuyorum.

daha nişanlıyken sıkıldığınız bir insanla bir ömür geçiremezdiniz zaten
doğru karar vermişsiniz
diğer arkadaşların dediği gibi nişanlılık tanıma evresidir, olmuyorsa ayrılırsın, evlenince ayrılmak öyle kolay olmuyor..

nişanlılık tanıma sürecidir ancak durup dururken ben soğudum deyip bitirmek tuhafmış insanlar o kadar masraf yapıyorlar boşa gidecek şimdi hepsi o yüzden iyi düşünüp söz nişan işlerine girilmeli...

Sizin evlilik hayatına uygun biri olduğunuzu düşünmüyorum (konularınızı biliyorum ve aşağılamak amaçlı söylemedim kişiliğinize bakarak yapıyorum bu yorumu gördüğüm kadarıyla) Bana sanki öyle gerekiyormuş gibi hissettiğiniz için istemediğiniz halde deniyorsunuz gibi geliyor. Nişanlılığıda, evlilik sürecini de... Ki bana kalırsa kimse evlenmek zorunda değil. Doğru olduğunu hissetmiyorsanız size ne doğru geliyorsa ona göre yaşayın.

Kuzum siz nisanliyken boyle hissediyosan evlenince nolcak

Yol yakin iyi dusun pisman olma benim gibi

Back
X