- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
Görücü usulu mu ?
Bence sen daha evlilige hazır degilsin. Evlenme.
Görücü usulü değil. Demek ki hazır değilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görücü usulu mu ?
Bence sen daha evlilige hazır degilsin. Evlenme.
Demekki tam anlamıyla nişanlına güvenmiyorsun evlenme korkusunun getirdiği tepkiler bunlar sen güvenini tazelemedikçee günlük duygu değişimlerin devam edicek başkalarının dediklerine ve korkutucu hikayelere kulak asma ben bu adamla aynı evde yaşarım ömür sürdürebilirim kavramı bitmiş sende onu tazelersen herşey yoluna girecektir
Aşık degilsin belkide artık sevgin bitti o adam seni heyecanlandırmıyordur. Mesela ben 5 yıldır birlikteyim eşimle hala attıgı bi mesajla heyecanlanıyorum. Aradıginda saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyoruz. Bence sizde aşk bitmiş heyecan bitmiş.Görücü usulü değil. Demek ki hazır değilim.
Aşık degilsin belkide artık sevgin bitti o adam seni heyecanlandırmıyordur. Mesela ben 5 yıldır birlikteyim eşimle hala attıgı bi mesajla heyecanlanıyorum. Aradıginda saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyoruz. Bence sizde aşk bitmiş heyecan bitmiş.
Onu istesende degistiremezsin zaten. Sen her seyin farkindasin bu cok guzel. Kendini kandirmiyorsun. Yapacagin sey nisanlina artik olmadigini istemedigini soylemekArkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımdan soğudum. Bir nedeni yok sanırım. Belki de var. Çözemiyorum. Sadece kimseyi sevmediğimi hissediyorum. Biraz zaman vereyim ayrı kalayım konuşmayayım diyorum,nişanlım rahat vermiyor. Yanıma gelsin istemiyorum sanki rahatım bozuluyor gibi hissediyorum. Konuşulan konular sarmıyor. Açtığı muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Onu değiştirmek de istemiyorum. İyi biri aslında, bu sorun belki de benlik bir şeydir. Böyle hissetmiş olan var mı? Bu durum normal mi? (Not:Evlilikten de korkuyorum,ailemden ayrılmaktan da korkuyorum)
O zaman ayrılmalısın.Olabilir zaten aşk ne pek bilmiyorum. Biraz şıpsevdilik de var bende.
Nişanlınla evlenip aynı evde ömür boyu beraber olma kavramı. (güvenmişsin demekki önceden yapabiliriz diye)O kavram nedir?
Eski konularınıza baktım da, nişanlınız çok cimri olduğu için soğumuş olabilirsiniz. Cimriymiş gibi bir izlenim uyandırmış en azından konularda. Cimri erkeğe de katlanmak öyle zor ki.Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımdan soğudum. Bir nedeni yok sanırım. Belki de var. Çözemiyorum. Sadece kimseyi sevmediğimi hissediyorum. Biraz zaman vereyim ayrı kalayım konuşmayayım diyorum,nişanlım rahat vermiyor. Yanıma gelsin istemiyorum sanki rahatım bozuluyor gibi hissediyorum. Konuşulan konular sarmıyor. Açtığı muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Onu değiştirmek de istemiyorum. İyi biri aslında, bu sorun belki de benlik bir şeydir. Böyle hissetmiş olan var mı? Bu durum normal mi? (Not:Evlilikten de korkuyorum,ailemden ayrılmaktan da korkuyorum)
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımdan soğudum. Bir nedeni yok sanırım. Belki de var. Çözemiyorum. Sadece kimseyi sevmediğimi hissediyorum. Biraz zaman vereyim ayrı kalayım konuşmayayım diyorum,nişanlım rahat vermiyor. Yanıma gelsin istemiyorum sanki rahatım bozuluyor gibi hissediyorum. Konuşulan konular sarmıyor. Açtığı muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Onu değiştirmek de istemiyorum. İyi biri aslında, bu sorun belki de benlik bir şeydir. Böyle hissetmiş olan var mı? Bu durum normal mi? (Not:Evlilikten de korkuyorum,ailemden ayrılmaktan da korkuyorum)