Nisanlimdan uzaklaşıyorum...

Melos199197

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
609
478
23
34
Iyi akşamlar..
Uzun zamandır aktif olarAk siteyi takip ediyordum ama bugün kayıt oldum...
Hemen konuma başlamak istiyorum ..
Nisanliyim ..
Nişanlımla çok badireler atlattik..
Hala devam eden olaylarımiz mevcut..
Ailesi ile ilgili sıkıntılarımız var ..
Bütün bunlara rağmen elinden geldiği kadar laf soyletmemeye çalışan, gerçekleri gördüğü halde yok saymaya çalışan Nisanlim var...
Her sorunda yanında oldum..
Bugün anlar yarın anlar diyerek..
Anladi ama hala bir laf soyletmeme çabası beni artık kendisinden uzaklaştırmaya başladı..
En başından beri ailesi bana karşı uzak durdu .
Şimdi bende mesafeliyim.
Bayramdan bayrama görüşüyoruz.
Onun için yapmadığım şey kalmadı.
Çok ama çok severek bu yola girdik.
Fakat geçen gün yapmış olduğu tuhaf hareketleri beni artık kendisinden uzaklaştırmaya başladı..
Issizliginde,sıkıntısında,hastalıkta hatta ailesinin dislamasinda hep yanında oldum ama artık dayanamaz hale geldim.
Buz gibi oldu içim..
Kimseye anlatamaz oldum..
Bana akıl verin lütfen.

Ailesi uzak durmakla iyi yapmış, mesafeyi korumak bence önemli.. Sen de keşke en başından mesafe koysaydın şimdi böyle olmazdı. Nişanlın elbette ailesine laf ettirmez, sen kendi ailene haksız olduklarını bilsen bile laf ettirir misin? Yalnız daha nişanlıyken bunca olay oluyorsa evlenince işiniz zor..

Yaptığınız iyilikleri , yardımları "fedakarlık" olarak isimlendiriyorsanız ilişkinizi ayrıntılı değerlendirin.

İnsan sevdiğine karşılıksız verir siz feda etmişsiniz karşılık beklemişsiniz olmamış .

Demek ki karşılıklı sevginizde eksiklikler var

O zaman buz gibi davranın, ailesi yokmuş gibi yaşayın, asla ailesi hakkında konuşmayın.
Eğer geri vites yapar ve sizin için mücadele ederse zaten bir miktar ılımlı olma yoluna girecektir. Mücadele etmezse de hayırlısı der yolunuza bakarsınız.
Ve bunu yaparken de kendi hayatınızı keyifli yaşadığınızı göstere göstere bireysellesin. Bir olamayacaksanız zaten bu ilişki gereksiz

Ailesi uzak durmakla iyi yapmış, mesafeyi korumak bence önemli.. Sen de keşke en başından mesafe koysaydın şimdi böyle olmazdı. Nişanlın elbette ailesine laf ettirmez, sen kendi ailene haksız olduklarını bilsen bile laf ettirir misin? Yalnız daha nişanlıyken bunca olay oluyorsa evlenince işiniz zor..
O şekilde bir uzak durmak değil..
Ayrıca kimse hakaret etmiyor.
Yaptıklarını söylemek dahi rahatsız ediyor .

Birakin artik birazda o sizin yaninizda olsun. Sizi anlamayan biriyle evlilik yolunda devam etmek ve sonrasi cok sikintili olacaktir.

Yaptığınız iyilikleri , yardımları "fedakarlık" olarak isimlendiriyorsanız ilişkinizi ayrıntılı değerlendirin.

İnsan sevdiğine karşılıksız verir siz feda etmişsiniz karşılık beklemişsiniz olmamış .

Demek ki karşılıklı sevginizde eksiklikler var
Ben fedakarlık olarak nitelendirmedim.
Oturup nerde yanlış yaptım diye düşündüm...
Verdiklerimi aldıklarımi yaptıklarımi yapmadiklarimi düşündüm..
Konu anlaşılması için de buraya yazdım.

O şekilde bir uzak durmak değil..
Ayrıca kimse hakaret etmiyor.
Yaptıklarını söylemek dahi rahatsız ediyor .
Eşe bile her şey söylenmezken sen daha nişanlıyken adamın ana babasını eleştiriyorsun. Onlar da eminim nişanlını senin hakkında sıkıştırıyorlardır. Erkeklere üzülüyorum bu konuda.. Nişanlım sürekli "annen şöyle yaptı, baban şöyle dedi" dese ben de bir yerden sonra eh be derim heralde..

Eşe bile her şey söylenmezken sen daha nişanlıyken adamın ana babasını eleştiriyorsun. Onlar da eminim nişanlını senin hakkında sıkıştırıyorlardır. Erkeklere üzülüyorum bu konuda.. Nişanlım sürekli "annen şöyle yaptı, baban şöyle dedi" dese ben de bir yerden sonra eh be derim heralde..
Ben kendisine durup durup anne babasını anlatmıyorum ...
Anne babası kardeşleri yüzlerce şey yaptılar..
Onlardan bahsederken hiç birşey olmamış gibi bahsetmesi beni rahatsız ediyor..
Eminim sizi de ederdi ..
Konusu açıldığında bir olay olduğunda fikir beyan ediyorum ..
En doğal hakkım..
Herşeye susup oturmak mi evlilik?
Yeri geliyor soyluyoruz.
Yeri geliyor susuyoruz ama taraf tutması canımı acitiyor.

Bence olay buradan başlıyor. İlk olarak bunu öğrenmeniz gerek.acaba yalan yanlış bir şeyler mi var ortada.
Çok defa sordum.
Çok düşüncesiz insanlar.
Hayatta kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen umursamayan insanlar.
Nisan olduk umursamadilar bile.

Ben kendisine durup durup anne babasını anlatmıyorum ...
Anne babası kardeşleri yüzlerce şey yaptılar..
Onlardan bahsederken hiç birşey olmamış gibi bahsetmesi beni rahatsız ediyor..
Eminim sizi de ederdi ..
Konusu açıldığında bir olay olduğunda fikir beyan ediyorum ..
En doğal hakkım..
Herşeye susup oturmak mi evlilik?
Yeri geliyor soyluyoruz.
Yeri geliyor susuyoruz ama taraf tutması canımı acitiyor.
Hayır her şeye susup oturmak değil evlilik.. Sadece eşler birbirlerinin aileleri hakkında yerli yersiz eleştiri yapmamalılar. Hatta mümkünse hiç eleştirmesinler. İnan o zaman değerleniyorsun. Senin ailen de o zaman değerleniyor. Yani ne yapıyorsan onu yaşıyorsun bir yerde..

İlişkinizin tüketim ömrü dolmuş,
soğumuşken bırakıverin
yoksa evlilikte daha çok batar bu dedikleriniz..

Back
X