- 28 Haziran 2015
- 103
- 54
- 37
- Konu Sahibi desperatezynp
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişan evresi bu yüzden var. Artık geri dönüşü yok deme. Ailene şimdiden bu kadar tavır alan birinin evlenince değişmesini bekleme ki daha fazlası olacak.Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. 7 yıllık bir birliktelikten sonra sevgilimle nişanlandık. Ancak nişanlım nişanlanmadan önce ailesiyle arasında mesafeler varken şuan annesinin babasının sözünden çıkamıyor. Birde ağzı boş laf yapan bir kayınbabam var. Benim ailemse fesat düşünmeyen içten pazarlıklı olmayan insanlar. Açıkçası nişanlımın ailesiyle baş edemiyoruz. Ve benim ailem o aileye uygun olmadığımızı düşünüyorlar. Artık evlilik olayına sıcak bakmıyorlar ama beni kırmamak için seslerini çıkarmıyorlar. Ayrıca annem ve nişanlım arasında soğuk savaş var. Ben tek kızım, zaman zaman anneme fikir sormak istiyorum, nişanlım bunu annem herşeye karışıyor olarak algılıyor ve aramız açılıyor. Artık hiçbirseye ailemi katmak istemiyor, 7 yıllık sevgilimi tanıyamıyorum. Yüzüğü atmayı bile düşündüm çok zor durumdayım (
Bu anne babaları mafetmek için çok uğraşıyoruz değil mi...ama doğuranların ne önem var elin adamlarının peşinde koşturmaktan zevk alıyoruz...aileyle baş edemiyorsanız sözde nişanlın onların lafından çıkmıyorsa hafi kendini rezil ediyorsun neden ailenide o yola sokuyorsun değil mi?diyeceksin sana kolay tabi yok kardeşim şurda 3 sayfa katıştır bir kaç konu oku anlarsınız...Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. 7 yıllık bir birliktelikten sonra sevgilimle nişanlandık. Ancak nişanlım nişanlanmadan önce ailesiyle arasında mesafeler varken şuan annesinin babasının sözünden çıkamıyor. Birde ağzı boş laf yapan bir kayınbabam var. Benim ailemse fesat düşünmeyen içten pazarlıklı olmayan insanlar. Açıkçası nişanlımın ailesiyle baş edemiyoruz. Ve benim ailem o aileye uygun olmadığımızı düşünüyorlar. Artık evlilik olayına sıcak bakmıyorlar ama beni kırmamak için seslerini çıkarmıyorlar. Ayrıca annem ve nişanlım arasında soğuk savaş var. Ben tek kızım, zaman zaman anneme fikir sormak istiyorum, nişanlım bunu annem herşeye karışıyor olarak algılıyor ve aramız açılıyor. Artık hiçbirseye ailemi katmak istemiyor, 7 yıllık sevgilimi tanıyamıyorum. Yüzüğü atmayı bile düşündüm çok zor durumdayım (
Annem tek bir kızı olduğu için bazı şeyleri gidelim beraber seçelim istiyor, birde bende eskiden kalma bir alışkanlık, annemle alışverişe giderdim hep. Evet yuva bizim yuvamız ama kız annesinin birkaç fikir sunması bu kadar batmamalı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim :)Fikir elbette sunulur. Ama ikinizin de isteği olur annenizinki değil. Siz fazla tesirinde kalıyorsunuz.
Sizi anlıyorum ben de tek çocuğum ve babam vefat etti. Annem de ilk zaman her şeyimize karıştı.
Mesela klasik sarı alyanslar güzel oluyor onlardan alın dedi. Ama sevgilim de ben de sarı altın kullanamayız dedik. İçinde bari sarı olsun diye ısrar etti. Ammaan annem kırmayayım desem ömür boyu sevgilim sevmeyerek alyans takacaktı. Yine de gittik bembeyaz alyansımızı aldık.
Bazı konularda sizin fikirleriniz önemli. Annem alyansları uzaktan görecek, sürekli parmağında olmayacak. Ama ben ve sevgilim sürekli o alyansı takacağız. Burada ikimizin fikri zevki önemli.
Aynısını kayınvalideniz yapsa siz de bozulursunuz.
Nişanlınıza da hak verin.
Dengeyi siz kuracaksınız.
Annenizi kırın kötü evlat olun önce nişanlınız demiyorum. Ama bazı konular da aileye danışılır her konuda değil. Mesela beyaz eşya ve mobilyada deneylimliler bizden iyi anlarlar danışılır ama hep takılacak olan alyans da değil.
Annenizi kırmadan incitmeden biraz daha uzak tutabilirsiniz bence. Dengeyi siz kuracaksınız
Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. 7 yıllık bir birliktelikten sonra sevgilimle nişanlandık. Ancak nişanlım nişanlanmadan önce ailesiyle arasında mesafeler varken şuan annesinin babasının sözünden çıkamıyor. Birde ağzı boş laf yapan bir kayınbabam var. Benim ailemse fesat düşünmeyen içten pazarlıklı olmayan insanlar. Açıkçası nişanlımın ailesiyle baş edemiyoruz. Ve benim ailem o aileye uygun olmadığımızı düşünüyorlar. Artık evlilik olayına sıcak bakmıyorlar ama beni kırmamak için seslerini çıkarmıyorlar. Ayrıca annem ve nişanlım arasında soğuk savaş var. Ben tek kızım, zaman zaman anneme fikir sormak istiyorum, nişanlım bunu annem herşeye karışıyor olarak algılıyor ve aramız açılıyor. Artık hiçbirseye ailemi katmak istemiyor, 7 yıllık sevgilimi tanıyamıyorum. Yüzüğü atmayı bile düşündüm çok zor durumdayım (