• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımı kıskandırmak iiçin ne yapabilirim? :(

hytr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
89
0
6
35
İstanbul
merbaha arkadaşlar
sevgilim eskiden çok kıskanç biriydi,hala bı erkek arkadasımla görüşmemi istemez ama öyle söyle diyim,giyiniyim süsleniyim yada ne biliyim bi yere gidiyim,aklı bende kalsın 40 kere arasın faln yok.böyle bı umursamıyorum gibi havalarda.bişey söylüyorum kıskanması anlamında (bana o söylese kavga bıle ederım) eee ne güzel işte diye cevap veriyo.
rahatlığı ve kıskanmaması benı delirtiyo.bende oda deli olsun istiyorum.ama nasıl?
şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar,umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
sizde biliyorsunuz ki kadınlar kıskanılmaktan hoşlanır ve bende bu duygu mevcut değil,eksikliğini hissediyorum

umursamamak başka, kıskanmak başka...

kıskanmak sağlıklı bir duygu hali değil bunu istemen çok doğru değil, ama umursamıyorsa bunu konuşabilirsin sebebini sorabilirsin...
ya da o dısarıdayken sende hiç arayıp sormayıp empati kurmasını sağlayabilirsin..

neden benı kıskanmıyorsun sorusu yanlıs soru, beni umursamadığını düşünüyorum doğru soru olur bu konu için..

sevgilinin bir erkekle buluştugunda seni kıskanacağıı biliyorsun....

eğer kıskandırmak istiyorsan işin sonu yüzde 90 kavga olacaktır.. huzurunu kaçırma derim boş yere...

Sanırım kıskançlığı sevgiyle bağdaştırmışsın. O yüzden seni kıskansın istiyorsun.

Belkide sen gerçekten nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bir insansın ve bu yüzden seni uyarma ihtiyacı duymuyor.

Beni kıskanmıyor diye üzülmketense bana güveniyor diye sevinebilirsin :34:...

umursamamak başka, kıskanmak başka...

kıskanmak sağlıklı bir duygu hali değil bunu istemen çok doğru değil, ama umursamıyorsa bunu konuşabilirsin sebebini sorabilirsin...
ya da o dısarıdayken sende hiç arayıp sormayıp empati kurmasını sağlayabilirsin..

neden benı kıskanmıyorsun sorusu yanlıs soru, beni umursamadığını düşünüyorum doğru soru olur bu konu için..

sevgilinin bir erkekle buluştugunda seni kıskanacağıı biliyorsun....

eğer kıskandırmak istiyorsan işin sonu yüzde 90 kavga olacaktır.. huzurunu kaçırma derim boş yere...

çok haklısında insan bişey olduğunda ufakta olsa kıskanılmayı hissetmek ister.hadi tebbessüm ettiren cinsten olanlar..

Sanırım kıskançlığı sevgiyle bağdaştırmışsın. O yüzden seni kıskansın istiyorsun.

Belkide sen gerçekten nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bir insansın ve bu yüzden seni uyarma ihtiyacı duymuyor.

Beni kıskanmıyor diye üzülmketense bana güveniyor diye sevinebilirsin :34:...

evett oda var,cok dıkkat cekmeyı seven bırı değilim,nasıl giyinmem gerektiğinide bilirim,cok acık giyinmeyide sevmem oda biliyo bunları..
ama dediğim gibi insan istiyo işte:26:

merbaha arkadaşlar
sevgilim eskiden çok kıskanç biriydi,hala bı erkek arkadasımla görüşmemi istemez ama öyle söyle diyim,giyiniyim süsleniyim yada ne biliyim bi yere gidiyim,aklı bende kalsın 40 kere arasın faln yok.böyle bı umursamıyorum gibi havalarda.bişey söylüyorum kıskanması anlamında (bana o söylese kavga bıle ederım) eee ne güzel işte diye cevap veriyo.
rahatlığı ve kıskanmaması benı delirtiyo.bende oda deli olsun istiyorum.ama nasıl?
şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar,umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
sizde biliyorsunuz ki kadınlar kıskanılmaktan hoşlanır ve bende bu duygu mevcut değil,eksikliğini hissediyorum
sanırım size rahat batıyor.:)
şu bölümde eşinin sevgilisinin kıskançlığı yüzünden yana yana konu açan kişilerin mesajlarına bir baksanız böyle asla düşünmezsiniz.
bir yere gitmenize karışılmasını, giyiminiz ve süslenmenize laf edilmesini istiyorsunuz ha.:53:
ne diyeyim. yaşayın görün o zaman,,, inşallah:)

Son düzenleme:
tarz olarak değişiklik yap, oda bunu farketsin.
giyim, makyaj, davranış falan yani..
dikkat çektiğinde eminim kıskanacaktır...
yada daha fazla ilgilecektir...

sanırım size rahat batıyor.:)
şu bölümde eşinin sevgilisinin kıskançlığı yüzünden yana yana konu açan kişilerin mesajlarına bir baksanız böyle asla düşünmezsiniz.
bir yere gitmenize karışılmasını, giyiminiz ve süslenmenize laf edilmesini istiyorsunuz ha.:53:
ne diyeyim. yaşayın görün o zaman,,, inşallah:)

hayırr,yukardada bi arkadasa söylediğim gibi hani arada olur ya,hafif tebbesüm ettiren kıskançlıklar onlardan bahsedıyorum.
kısıtlamadan bahsetmıyorum ki hiç bi zman böyle bişey yaşamadım,yaşatmadı.sadece eskiden bu kadar rahat bırakıp kıskançlığını belli eden biriydi.şimdi öyle değil.ufak çapta bi kıskançlık istiyorum yani:26:

Arkadaşım erkeklerde genel olan bir özellik senin onu sevdiğinden eminse olay bitmiştir yani kaybetme korkusu ortadan kalmış olup rahatlığa geçmiştir.Bence seni kaybedebileceğini göstermelisin ona o korkuyla yaşamalı herzaman...:46:

niye kıskansın :44::44:

yani sana baskı kurması hayatı zindan etmesi kıskançlık mı :26::44:

bence özgüvensiz kişiler öyle davranır.:ssz:

tarz olarak değişiklik yap, oda bunu farketsin.
giyim, makyaj, davranış falan yani..
dikkat çektiğinde eminim kıskanacaktır...
yada daha fazla ilgilecektir...

bende pek tarzımın dışına çıkmayı seven biri değilim,değişiklik sevmem:26:
aman Alllah bunları yapmak gerekse yandım:26:

merbaha arkadaşlar

nişanlın bence aklı başımda bir adam
adam kıskanılacak durumda seni kıskanıp sakınıyor zaten fazlası manyaklık bence...

merbaha arkadaşlar

başlarda kıskanıyodu çünkü sizi tanımıyodu güven oluşmamıştı.şimdi size güveniyo ve kıskançlık triplerine girmiyo.bence sevinmelisiniz bu duruma.ben sevindim adınıza.sevgi=güvendir bence.

merbaha arkadaşlar

ÖZGÜRLÜĞÜN KEYFİNİ ÇIKARTMAYI DENESEM CANIM
buna sonra çok ihtiyacın olacak çünkü

Ben çok aşırı açık saçık giyinirim ama benim sevgilim kıyafetlerimden asla beni kıskanmaz.
Benimki daha çok benden hoşlanan erkeklerden kıskanır.
Geçmişten bahsetmek onu rahatsız eder.
Sen de erkek konusuna biraz eğilsen.
Bence bir erkeğin giyim kuşamdan değil de insandan kıskanması daha iyi.

kiskanclik bir hastaliktir
kiskanilmayi istemekte bence
sizin kiskanilmaktan kastiniz sevgisini göstermesi olmali sanirim
baska türlü mantigim almiyor bir insanin kiskanilmayi istemesini

Back
X