İphone 6 artık yavaş kaç yılında kaldı vizyonsuz musun borca giriyosun patlat bi 12 derdim ne dicem böyle çulsuza hala nişanlım demeyin bariMerhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
Ben ne bileyim üstte görünce atladım sazan gibikız evlenmemişler eski konu
nişanda da altınları alıp kaçmış bi de pis dolandırıcılar.
sülalecek çete :)
konu sahibi bırakmış
Iphone 6 ile mi hava atıcak?39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum
Ayrılarak39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum
Çatal kaşık seti heralde3000 tl ile tam olarak hangi ev esyasini almayi düşünüyor nisanliniz merak ettim?
Yok bacım uyumsuzluk içinde uyumsuzluk olmuş sende gözlüğü takmışsın evlenecem de evlenecem moduna girmişsin kısaca oldurmaya çalışmışsın ancak olmayınca olmaz bu işler nasipUyumsuzluk içinde uyumu yakalamışız sanirım
Olumsuz yöndemi değisiyorlar?Güven tabii ki, hemen olmasa da 2. Çocuktan sonra kesin değişiyorlar
tecrübeler oluyor insan kendini iyi yönde değiştirmeli Ben öğrenmeyi doğrusunu yapmayı hatamı kabul etmeyi severim karşımdakide öyle sandım.olduğu gibi değismeden giden insanlarda var maalesefYok bacım uyumsuzluk içinde uyumsuzluk olmuş sende gözlüğü takmışsın evlenecem de evlenecem moduna girmişsin kısaca oldurmaya çalışmışsın ancak olmayınca olmaz bu işler nasip
Sence ?Olumsuz yöndemi değisiyorlar?
Ayrıldıkçok zaman geçti şuan ama sonradan anladığım söylenen kandırmaya çalışıp bir koltuk takımı alarak ailesinin evine yerleşmemişmiş.bunuda söylemiyor banada ev tutucam filan diyor.3000 tl ile tam olarak hangi ev esyasini almayi düşünüyor nisanliniz merak ettim?
Çekinme vs biter normal davranış başlar anlarımda elimin altında diyip abartırsa oda kötü.bazılarıda iyi yönde değişiyor diyorlar ama heralde o aşamaya kadar insanın ömründen ömür gider.Sence ?
Yok ya bukadar cimrilikle onları hiç almak istemezdi aile yanina götürüp bir koltuk takimiyla oldu bittiye getirecektiÇatal kaşık seti heralde
3000 TL ile ne alacakmışMerhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
Telefona binaen yazmıştım onu belirtmeyi unutmuştum. eşya tabiki de alınmazdı2017 de de 3000 bine ev kurulmazdi. 2013 de evlendim ordan biliyorum
3000 tl ile tam olarak hangi ev esyasini almayi düşünüyor nisanliniz merak ettim?
iPhone ile birlikte mutluluklar dilerdim.Merhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
eski forum zaten ozaman o fiyatlardı nişanlım değil şuan sakin olİphone 6 artık yavaş kaç yılında kaldı vizyonsuz musun borca giriyosun patlat bi 12 derdim ne dicem böyle çulsuza hala nişanlım demeyin bari
Birde sürekli nasıl yapıcaz dediğimde konuşucaz para var diyip oyalıyıp en son bu miktarı söyleyince benim şokumu düşününHakikaten ne alacak Karaca tabak çanak tencere seti mi?
Şaka bazı setlerde o para bile yetmiyor yaşam çok pahalı çok
O fiyata set bütün mutfağı düzmeye yetmez ki zaten. Küçük bir ayrıntı mutfak için.Hakikaten ne alacak Karaca tabak çanak tencere seti mi?
Şaka bazı setlerde o para bile yetmiyor yaşam çok pahalı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?