• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın aile be evden kovdu

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
kızlar ben 1 ay önce nişanlandım. Nişanlımın ailesyle aram bozuldu nişandan sonra. Ben kendimi ezdirmedim anne çok baskın karakter babası bile bişey demiyo evde herkes onu sözüne bakıyor ama ben haksızlığa gelemedim ve bana bi laf dediyse cevabınıda verdim susmadım . Nişanlımla birbirmzi seviyoruz konuşmaya gdelim dedi iyi karşılamıcaklarını biliyodum sırf nişanlımda görsün nasıl olduklarını diye tmm dedim . Kapıdan girdiğimiz an kadın bağırmaya başldı istemiyorum defol git ben kabul etmiyorum mecbursun dedi nişanlım değilim seviyosan sende defol dedi. Eltim görümcem herkes ordaydı onlarda halime acıdılar .avazı çıktığı kadar bağırdı çıktım evden nişanlımda peşimde tabi çok ağladım benim için bittiler dedi beni teselli etti hep istediğim gibi konuştu benim hep yanımda olcanı söyledi. düğünümüze bile gelmiceklermiş nasıl olcak düğün ayrı memleketlerdeyiz onun memleketinde olmaz diye konuştuk .ailemde korkuyo beni üzer diye ve annesi gerçekten çok fesat bi kadın aramızı bozar diye korkuyolar. Benim için üzülüyolar:( Korkularım vAr içimde beni bırakıp ailesine gelir mi yada senin yüzünden aram bozuldu der mi bilemiyorum .. Şimdilik iyi ama eskiden böyle değildi annesinin tarafında oluyodu.. Ne yapacağım kızlar nolur yardım?

İşin çok zor valla , bu olaylar yeterince can sıkıcı. Aile yüzünden yuva bile yıkılıyor. Dikkat et derim.

Valla canım seni üzmek istemem ama şimdi sen Haklısın der evlensin biraz zaman geçsin annem i özledim hele bide annesi hasta falan olsun vicdan yapar ...
sende haksızskn aslında diye başlar!
Kv zaten fena bi kadınmış inşallah huzurunuzu bozmaz ne diyeyim ..
benim Kv de seninkine benziyo küssek konuşmasak bile huzurumu kaçırıyor uzaktan gölgesi yetiyo

kızlar ben 1 ay önce nişanlandım. Nişanlımın ailesyle aram bozuldu nişandan sonra. Ben kendimi ezdirmedim anne çok baskın karakter babası bile bişey demiyo evde herkes onu sözüne bakıyor ama ben haksızlığa gelemedim ve bana bi laf dediyse cevabınıda verdim susmadım . Nişanlımla birbirmzi seviyoruz konuşmaya gdelim dedi iyi karşılamıcaklarını biliyodum sırf nişanlımda görsün nasıl olduklarını diye tmm dedim . Kapıdan girdiğimiz an kadın bağırmaya başldı istemiyorum defol git ben kabul etmiyorum mecbursun dedi nişanlım değilim seviyosan sende defol dedi. Eltim görümcem herkes ordaydı onlarda halime acıdılar .avazı çıktığı kadar bağırdı çıktım evden nişanlımda peşimde tabi çok ağladım benim için bittiler dedi beni teselli etti hep istediğim gibi konuştu benim hep yanımda olcanı söyledi. düğünümüze bile gelmiceklermiş nasıl olcak düğün ayrı memleketlerdeyiz onun memleketinde olmaz diye konuştuk .ailemde korkuyo beni üzer diye ve annesi gerçekten çok fesat bi kadın aramızı bozar diye korkuyolar. Benim için üzülüyolar:KK43: Korkularım vAr içimde beni bırakıp ailesine gelir mi yada senin yüzünden aram bozuldu der mi bilemiyorum .. Şimdilik iyi ama eskiden böyle değildi annesinin tarafında oluyodu.. Ne yapacağım kızlar nolur yardım?
evlendikten sonra arkanda duracağını hiç sanmıyorum

erkekler köprüyü geçene kadar ailesini siler

Nisanlinizin ailesiyle durumlar neden bu hale geldi?
Kayinvalide adayi boyle konusma hakkini nasil kendinde buluyor?
Evlilik sadece esler arasinda degil malesef, ailelerde evleniyor genclerle!
O yuzden bence acele etmeyin, gozlemleyin her seyi.
Evlendikten sonra nisanliniz sirt cevirirse, hayatiniz cok zor olur...

Erkek hicbir zaman ailesini birakmiyor ajlesi de onu. Tamam suan yaninda olmasi cok guzel ama evlendiniz zaman gecti bak gorursun o arayi duzelticek yavas yavasta seni dahil etcek iyi olun isticek Sende aman aramiz bozulmasin madem istiyorsun diye dayanamayacaksin elinden geleni yapcaksin ve hicbir zaman bu yaptigini sindiremiceksin unutamayacaksin sinir stres ola ola kendini yiceksin. ((Ki daha evlenmeden bu cirkeflik bilemem yani neler yasatir daha))Ne kadar guvensende guven nisanlina cok degisiyorlar evlendikten sonra. Hayirlisi olsun.

mesela ne dediniz de altta kalmadınız ezdirmediniz kendinizi merak ettim açıkçası..

kızlar ben 1 ay önce nişanlandım. Nişanlımın ailesyle aram bozuldu nişandan sonra. Ben kendimi ezdirmedim anne çok baskın karakter babası bile bişey demiyo evde herkes onu sözüne bakıyor ama ben haksızlığa gelemedim ve bana bi laf dediyse cevabınıda verdim susmadım . Nişanlımla birbirmzi seviyoruz konuşmaya gdelim dedi iyi karşılamıcaklarını biliyodum sırf nişanlımda görsün nasıl olduklarını diye tmm dedim . Kapıdan girdiğimiz an kadın bağırmaya başldı istemiyorum defol git ben kabul etmiyorum mecbursun dedi nişanlım değilim seviyosan sende defol dedi. Eltim görümcem herkes ordaydı onlarda halime acıdılar .avazı çıktığı kadar bağırdı çıktım evden nişanlımda peşimde tabi çok ağladım benim için bittiler dedi beni teselli etti hep istediğim gibi konuştu benim hep yanımda olcanı söyledi. düğünümüze bile gelmiceklermiş nasıl olcak düğün ayrı memleketlerdeyiz onun memleketinde olmaz diye konuştuk .ailemde korkuyo beni üzer diye ve annesi gerçekten çok fesat bi kadın aramızı bozar diye korkuyolar. Benim için üzülüyolar:KK43: Korkularım vAr içimde beni bırakıp ailesine gelir mi yada senin yüzünden aram bozuldu der mi bilemiyorum .. Şimdilik iyi ama eskiden böyle değildi annesinin tarafında oluyodu.. Ne yapacağım kızlar nolur yardım?
Kaç. Arkana bakmadan kaç.
Ben bu hikayeyi bir yerden biliyorum.
Yaşamış birisi olarak söylüyorum kac.

şimdi sana böyle der evlendıkten sonra hooop bı bakmıssın anası dunyanın en melek anası olmus sen cadı olursun

Eski konularınızı okudum şimdi,
Bu iş olmaz uzatmayın bence,
Siz üzülürsünüz.
Kayınvalidenin yanında oğluyla kavga etmişsiniz, bitmiş bu iş.
Geçmiş olsun

Birazdan beni taşa tutacaklar ama yine de yazıcam :)
1- ne dediyse cevabını verdim yazmışsın. Bende içimden geçeni söylüyorum. Aferin iy yapmışsın bide marifet gibi söylüyosun.bi kere ne olursa olsun senin namusuna laf etmediği ailene onuruna laf etmediği sürece senden yaşça büyük ve nişanlının annesi olan kadına ne dediyse cevabını vermemelisin bence. Evet kötü ve ekimsiz olabilşr muhattap olmazsın ama sende saygısıyla saygısız olmazsın
2- böyle hemen Çat diye ailemi sildim senin için diyen erkekler de bana inanılmaz sahte geliyor. Kadın seni 9 ay taşısın bebekken hayatı burnundan gelesin bu yaşına getirsin sonra nişanlınla kavgasında seni silsin valla öyle evlat beni zaten silsin aramasın sormasın
3- bu yukarda Söylediklerimi yapan ailesini silen adam 3 gün sonra seni de siler merak etme

ee siz cumartesi de nişanı attım diye konu açmışsınız.. tekrar barıştınız tekrar mı kavga ettiniz.

Zor bir karar vermek zorundasin kaynana yuzunden ne evlilikler bitiyor. Erkeklerde evlenene kadar melek evlendikten sonra degisiyorlar. Bu kadin seni cok yipratir.

Şimdi en Nazlı tutulacağın Zaman daha şimdiden böyleyse ilerideki sınır ne kestiremiyor insan mutlaka görüşmek zorunda kalacaksın düğünde ayrı stres yarın çocuk olur gelirmi gelmezmi ayrı dert en doğrusu annen gidip konuşsun böyle olmaz diye ona göre durumu değerlendirirsin büyüklerin konuşmasında fayda var ama annemde devridir dersen bu fikir de gereksiz kalır

Erkek ailesiz yaşayamaz eninde sonunda evlendiğinde hepsi burnunda getirecek kaynana arızalı kadın eşinde artık annesl9e uyup seni her gün evlendiğine pisman edecek , pek mutlu alacağını sanmıyorum

Back
X