• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANLIMIN AİLESİ BENİ İSTEMİYOR NE YAPMALIYIM ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ailen dururken o şekilde konuşman ayıp bir kere

İkincisi adam ailesine muhtaçsa eninde sonunda yanlarına çekerler sen de calismiyosun heralde
ben çalışyrm maddi yönden ihtiycm yok ailemde konutu ama orda kayınpederim ailemi terslerlerse bende susamazdam ben sussaydm konu bile açmıcaktı kayınpederim

ben çalışyrm maddi yönden ihtiycm yok ailemde konutu ama orda kayınpederim ailemi terslerlerse bende susamazdam ben sussaydm konu bile açmıcaktı kayınpederim

Sevdiğin adam seni düşünse kaç demez, kaçsan ailen seni silmez mi, ya da kendi ailesi zaten seni istemiyo biz istemedik kendi kaçtı düğün yapmayız demezler mi

ailesine muhtaç derken babsıyla beraber iş yapıyo babasına çok güvendii için birikim yapmamış nişanlım benim yanımda beni muhtaç etmcğini biliyrm evlendikten sonra ama düğün içi ev için babasının destiğine ihtiyacı kimse konuyu açmak istemeyince benmknler erkek tarafndan bekledi erkek tarafı sutu mecbur bana kaldı.kayınpederim 1 gün olsn sen ne istysn demedi bn çok sevdim oda çok seviyo şimdi ailesini ikna etmeye çalışıyo ama şimdi istemeyen sonrada istemez diye düşünüyrm nişanlm bnm için ailesni siler ama ben onu arada bırakmak istemiyrm kafam çok karışık .

Ailen konuyu acmadiysa sana hic acmak düsmez
Madem bukadsr seviyorum seviyorum diyosun ozaman adet felan düsünmeyecektin

Nisanlinin seni sevmesi yetmez, senin de tabi. Zar zor belki evlendin. İnanki burnundan fitil fitil cikarirlar. O cok sevdigiin nisanlinda ailesinin dedigini yaparsa ki yapacak hayatin zehir olacak. Bak burda sevip evlenip sonra ailesinden cekenlerin dramlarini oku. Artik sevgide bitmis. Cocuk oldugu icin arada mutsuz mutsuz yasiyorlar.

İlk gunlerinden sana resti cekenler sonradan seni sevip bagirlarina mi koyacak zannediyorsun. Aklini mantigini kullan. Kalbinle degil. Kalbiyle yapanlar suan agliyor.

Kac sen kac. O aile seni sinek gibi ezecek haberin yok.

Deli misin sen. Ana babanin yuzunu yere mi egeceksin.

Yok valla senin sonunu hayirli gormuyorum.

Sevgili konu sahibi orada buyuklerin yaninda kalkip da kaynana adayi gibi bizim isteklerimiz sunlardir demen cok cok yanlis,bir istegin varsa bunu nisanlina ozel olarak yalnizken soylemen gerekirdi,ben de olsam senin gibi kocaman laflar eden bir gelin istemezdim
Ayrica nisanlin madem ailesinin eline bakiyor neden evleniyorsunuz?koskoca adam henuz evliligin maddi yukumlulugunu yerine getiremiyorsa ondan nasil bir koca olmasini bekliyorsunuz ki?

İnatlasma gibi olmuş emrivaki gibi, adamda yapmıyorum hadi bakalım demiş, bilmem nasıl duzeltirsin arayı

Arkadaslar bakin hepinz benm konusmami elestrysn ama ben size diyorum benim ailemin gecmisteki hatalarını simdi one sürüyorlar nisanlima bu konuda bastiriyolar biz elalemin yuzne bakamayiz laf ederler bilmem ne diyolar ki bu geçmişi en basindan beri biliyolardi ama simdi one suruyolar bunu bahane ediyolar

Arkadaslar bakin hepinz benm konusmami elestrysn ama ben size diyorum benim ailemin gecmisteki hatalarını simdi one sürüyorlar nisanlima bu konuda bastiriyolar biz elalemin yuzne bakamayiz laf ederler bilmem ne diyolar ki bu geçmişi en basindan beri biliyolardi ama simdi one suruyolar bunu bahane ediyolar

ne ki o hatalar?

Pardon ama istemeyen taraf erkek tarafı ve çocuk ailesine muhtaç . Ne kaçması ya ?
Kaçarsan o senı ıstemeyen aileye muhtaç olucagının farkındamısın ?

Ay sen herkesin içinde konuyu açıp şunu şunu istiyorum nasıl diyebildin şoktayım :KK57:
Pazarlamacı gibi.. kendini nasıl bir duruma soktugunun farkında bile degilsin. Adam seni ti ye almış, yapmassam naparsın diye, cevabın daha korkunç. Böyle adetleriniz varsa, onlar konuyu açmadıysa annen ile baban zaten açardı.
Şuan öne sürdükleri herşey bahane.
Nişanlın onlara muhtaç ama sen daha muhtaç gibi davranmışssın.

Asla kaçma! ! o ailesini ikna etsin istiyorsa..ölene kadar kaçtın diye değer görmeyeceksin haberin olsun:-(:-(

istemeyen taraf senin ailen olsa nişanlının ona kaçma talebini anlarım da, istemeyen onun ailesi. o kaçsın sana :KK51:
Eski sevgilime aynen böyle demiştim 17 ysşındaydım ammada akıllıymısım he aferim bana aptallık edip kaçmamışım

Öncelikle ailen dururken senin kalkıp bizim adetimiz bunlar demen çok yanlış.

Böyle şeyler kaldı mı hala ? Ne istediniz mesela bilezik falan mı ..

Bizde karşı tarafın durumu neyse onu yapar adet adı altında kimse zor duruma sokulmaz.mesela benim babam siz ne uygun görürseniz onu yapın bizim hiç bi beklentimiz yok sadece huzurlu kimseye muhtac olmasınlar yeter dedi.

Bence insani olarak olmasi gereken budur..

Ha eğer ille de adetler böyle istenicek diyorsaniz bırakın aileler konuşsun.

Adam sizin adetleriniz çok ağır demiş artık ne istendiyse.. kusura bakma ama bırakın artık şu kafalari fazladan bir bileziğin olsa nolur ilerde o aileyle kötü olduktan sonra..

Ailesine muhtaç olan biri ile nasıl evlenmeyi düşünüyorsun cahil cesareti sendeki

Back
X