Merhaba nişanlımla 2009dan beri birlikteyiz.2012 de sözlendik 2013 eylülde nişanlandık.nişanlım askerden gelince haziranda düğün olucaktı.İş bulsun vs dedik ağustos oldu.KV teyzem ve akrabalarımın yanında da ağustos diye konuştu.Nişanlım hala kendine göre bir iş bulamadı.Eylüle ertelemiştik.Şimdi ise ne zaman iş bulursa o zaman olacak.özelde çalışırsa iyi bir maaşı olmazsa evlenemeyiz gibi görünüyor.Onun işine göre taşınacağımız ve nerede olacağı belli olmadığı için bir işe de giremiyorum.Bir de kp kadrolu bir işe sokacağını tanıdık olduğunu söylüyor.Tanıdığa söyledik söylicez diye aylar geçti yok adam yıllık izne çıktı.arabası çalındı söyleyemedik gibi sürekli bahaneler ben bunlara inanmıyorum.Oyalandığımı düşünmeye başladım.Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama eylül sonuna kadar işleri yoluna koyamazsan ben yokum artık dedim.Neredeyse 5 yıl oldu beklemekten bunaldım.Ailesinin istemediğini ve bana söylemediğini düşünüyorum artık zaten aileler fazla görüşmüyor.Ayrılmayı düşünüyorum.Sizce doğru mu yapıyorum yoksa fazla mı aceleci davranıyorum beklemelimiyim?
(( çok yıprandım.Bu yüzden stresten hasta oldum.25 yaşında saçlarım bembeyaz oldu
((