- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
kendisi besyo mezunu işi olmadan evlenmeyi yada ailesiyle oturmayı kesinlikle düşünmüyorum.Askere gitmeden 2 yıl önce bir yıl çalıştı.İşten ayrıldı askere gidene kadar 1 yıl işsizde askerden mayıs başında geldi.Nişanlım ben rest çektiğimde beklememi istiyor sürekli beni bu konuda ikna etmeye çalışıyor ben mesafe koydum daha az buluşuyoruz.herşey daha az artık.Ayrıldığımda çok yıpranmamak için şimdiden yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum.Bana beklemezsen beni sevmiyorsun demekki diyor ama ne kadar beklemem gerektiğini bile söylemiyor.Sadece elbet işimiz olacak diyor.
O zaman şunu diyeceksiniz. Ben senin işsizliğine takılmıyorum, ben seni beklemiyor da değilim. Ben senden bir ışık görsem, çabaladığını görsem, azmini görsem sonsuza dek beklerim. Ama sen iş bulayım bir an önce kavuşalım çabasını bana hissettiremiyorsun. Artık günümüzde bir kaç spesifik meslek grubundan değilsen işverenler kapında sıraya girmiyor, ya da yeterince beklersen kesin iş bulursun garantisi yok. Besyo malesef inanılmaz iş imkanı olan bir bölüm değil. O yüzden senin çabalaman lazım ama çabalamıyorsun ve ben önemsemediğini hissediyorum. Beklemezsem işsiz olduğun için değil, önemsemediğin için beklemeyeceğim. Bana edebiyat parçalayıp da su üstüne çıkma.