• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin ailesi haklimi

Nişanlım memur askeri personel ben ev kızıyım arabam var birde 100 bin küsur param birde bir tane ev değecek bana mirastan nişanlımın ailesi ev kızı değilde kendine kendin gibi bir memur bulsaydin demişler çalışan olsaydı demişler.. bu devirde
Siz çalışmayı düşünmüyorsunuz bu arada.

1. Oğullarının kararına saygıları yok. Sebep ne olursa olsun oğlunun nişanlısı halkında böyle konuşan aile sıkıntılıdır. Oğlu çalışmayan kadın tercih etmiş olabilir. Bu kimseyi ilgilendirmez.
2. Bu lafı size taşıyan kişiye had bildirmeniz lazım. Umarım nişanlınız değildir.
3. Çalışmak sadece para değildir. Bir kültürdür. Emeğe değer veren insanlardır belki para değil de.

Nişanlım memur askeri personel ben ev kızıyım arabam var birde 100 bin küsur param birde bir tane ev değecek bana mirastan nişanlımın ailesi ev kızı değilde kendine kendin gibi bir memur bulsaydin demişler çalışan olsaydı demişler.. bu devirde
Çalışanım bu kadar param yok🙂

Bence siz ilkokul mezunu olmadığınız sürece lise mezunu ile üni mezunu arasında büyük bir kültür eşitsizliği yok. Mesele para ise paranız da varmış. Bence haklı değiller. Kuzenim annesinin lafına uyup kültürel olarak eşit değiliz diye bir kızı terk etti. Ben de içimden dedim ayhh sen çok entelektüel birisin sanki aptal demiştim

Back
X