nişanlımın ailesi ve bitmeyen sorunları..

nişanlıyken bu kadar problem yaşadınız mı? düğününüz nasıl geçti? geldiler mi?
nişanlıykende yşaadm görümcemle konuşmayı kestim eşim hak veriordu evlennce onlarn tarafına geçti ilk zamanlar o ayrı dügünüme geldiler canm
gelmezlik su bu olmadı bu sene yazn yine yüz yüze bakıordk ama yine yaptılar yapacaklarını ipleri kopardm tüm

Ablasından nasıl bir destek bekliyor siz evlenmişsiniz artık yani nasıl bir destek istiyor anlamadım yani abla ne yapacak. Tamam evlenmişsiniz eviniz barkınız var yardım etmediler falan geçin bunları arayı da yapmayın o zaman.

hayır daha evlenmedik temmuzda düğünümüz.. eltim yüzünden kavga çıktı görümcemle kv de arayıp sormuyolar kimseyi

Ben aradım gittim geldim karşılık bulamayınca özellikle elimi bana karşı laf sahibi yaptıklarından bağımsız kestim düğüne biz cagirmadik ama şimdi keşke daha sakin olaydım diyorum çünkü bazı şeyler değişmez düğün bitti aramaya başladılar havadan sudan sebeplerden kesinlikle pismanlik maddi manevi telafi söz konusu değil eşim iyice tiksindi onlardan böyle olunca.bence iyice düşünün eğer kendi başınıza yapacaksanız herseyi arayip sormaya gerek yok düğüne misafir olarak gelsinler ele güne karşı sonra onlar dusunsun. Siz yipranmamaya bakın bende vajinusmus oldu eminim ki strestendi ne zaman emin olduk bunlar yuzsuz devamli arıyorlar kendi dertleri için bizde rahatladik artik umrumuzda degil sadece onlardan dolayi maddi olarak sıkıntıya dustukce beddua ediyoruz o kadar kendileri evlerinde rahat biz 4 kere ev degistirdik esyalarimiz curudu hatta o bile geçti ya bebeğimiz olacak tek derdimiz o.

valla beni de hiç arayan soran olmadı, ailemi de... hatta eşime o zamanlar söylüyordum annemler bozuluyor, söyle annenlere arada arasınlar diye yine arayan olmuyordu :)) ama bunu ne dert ettim nede küstüm alındım, eşime de hiç destek olmadılar, maddi olarak kısmen oldular ama hani gelipte işlerin başında durmadılar, ben, arkadaşlarım, benim ailem ve eşim ile hallettik her şeyi. şimdi de arada telefonda görüşüyoruz gayet saygı çervesinde, öyle sogukluk kavga vs. yok asla da olacağını sanmıyorum.

sizin de burada karışacağınız bir durum yok, kimseyi aramanız falan gerekmiyor, nişanlınız küsüyorsa küssün, siz olayların dışında kalın ve asla karışmayın.

sakın kımseyı arayıp basınıza iş almayın
zaten sımdı ailesine kıızyor ama evlendıgınız zaman nişanlınız hepsini unutacak
o bencil hayırsız aile gidecek, çok fedakarlıklar yaptık sizin için diyen merhametlı bir aile gelecek
eşiniz de gecmısı unutacak sinir olan siz olacaksınız.

Nişanlınızın onları hep haksız bulduğu günler evlenince bitecek. Sizi hep hasız bulduğu günler başlayacak. Onlar bir kıymetli olacak bir kıymetli olacak ki sormayın.

Sizi aramayan siz de aramayın. Hiç bir şey de beklemeyin. Sonradan şunu yaptık bunu yaptık deme ihtimalleri olmaz en azından. Onlarla samimi olmamak siziniçim bir eksiklik olmaz zaten. bugüne kadar beraber mi yaşadınız sanki...

Bende öyle olmadı şükür ama bunda en çok eşimin onlardan yediği darbenin sahsina olduğunu idrak etmesi neden oldu bence. Erkekler eşlerine yapılan saxece eşlerine sanıyor oysa sıkıntıyı beraber çekiyoruz bunu anlamamalari çok enteresan

B
Benim dugunde olmadiklarinda 1 arkadaşım bana üzüldü benden sonra düğün yaptı ona geldiler ama keşke gelmeselerdi demisti boşanma eşiğine geldiler dugunden 1 gün sonra ogullarini alıp gitmek istediler neyseki damat sonradan pişman oldu (!)
Aynı şekilde benden sonra evlenen kuzenim için annesi benim düğünümu tercih ettiğini söyledi çünkü kv tarafı geldi el gibi oturdu gitti. Bana kalsa onların ki daha iyi. Yani içinizde ne burukluk yapmayacaksa o olsun inş hakkınızda. Ama amaçları zaten eksik bırakmak bişeyleri. Öyle bir erkek annesi olacağım ki yıllar sonra kk durursa ömrümde olursa gelinim çılgın konular açacak :)

Son düzenleme:
sen karışma.

Aynı benim görümcelerle kaynana. Ne aradılar ne sordular ne bişeye el attılar n maddi destek verdiler. Üzerinede bi sürü laf ürettiler kardeşleriyle arasındaki ilişkiyi bana bağladılar. Sonunda noldu ben düğün dernek yapmadan bi nikahla evlendim görümceler nikaha bile gelmediler kaynanamda yabancı gibi geldi gitti selamsız sabahsız. Hiiç karışma boşver birek nişanlınla muhattap ol aralarını düzeltmek istiyosnda nişanlınla konuş sadece. Sonra kötü olan sen olursun.

bunlar daha fragman. evlenirken göreceksin gerçek cadılıklarını. o evliliği sana dar etmek için dört koldan saldıracaklar. bunlar iyi günlerin iyi değerlendir. muhattap olma, soğuk seviyeli ol, kendini ezdirme, lafa laf harekete hareketle cevap ver.

Arkadasimin olayi gibi. Dugun zamani ogullariyla tartisip kustuler. Her sey hallolduktan sonra canim oglum oldu. Yemezleeeer.

Arkadasimin olayi gibi. Dugun zamani ogullariyla tartisip kustuler. Her sey hallolduktan sonra canim oglum oldu. Yemezleeeer.
Çok adice çok. Şimdi arayip yok ev yeniliyoruz yok araba yeniledik vs diyorlar (hasta abisine dedirtiyorlar onlarla konuşmuyoruz)
Ama Allah elbet büyüktür havale ediyoruz bakalım sonu ne olacak. Konu Sahibi inş evlenmeden sorunlar çözülür kalplerine sevgi merhamet gelir

sen ara yaparken kötü olursun

kardeşler barışır
ailedir illa ki barışır
ama senle kötü olurlarsa unutmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…