- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
- Konu Sahibi kaynana_zede
-
nişanlıykende yşaadm görümcemle konuşmayı kestim eşim hak veriordu evlennce onlarn tarafına geçti ilk zamanlar o ayrı dügünüme geldiler canmnişanlıyken bu kadar problem yaşadınız mı? düğününüz nasıl geçti? geldiler mi?
hayır daha evlenmedik temmuzda düğünümüz.. eltim yüzünden kavga çıktı görümcemle kv de arayıp sormuyolar kimseyiAblasından nasıl bir destek bekliyor siz evlenmişsiniz artık yani nasıl bir destek istiyor anlamadım yani abla ne yapacak. Tamam evlenmişsiniz eviniz barkınız var yardım etmediler falan geçin bunları arayı da yapmayın o zaman.
Ben aradım gittim geldim karşılık bulamayınca özellikle elimi bana karşı laf sahibi yaptıklarından bağımsız kestim düğüne biz cagirmadik ama şimdi keşke daha sakin olaydım diyorum çünkü bazı şeyler değişmez düğün bitti aramaya başladılar havadan sudan sebeplerden kesinlikle pismanlik maddi manevi telafi söz konusu değil eşim iyice tiksindi onlardan böyle olunca.bence iyice düşünün eğer kendi başınıza yapacaksanız herseyi arayip sormaya gerek yok düğüne misafir olarak gelsinler ele güne karşı sonra onlar dusunsun. Siz yipranmamaya bakın bende vajinusmus oldu eminim ki strestendi ne zaman emin olduk bunlar yuzsuz devamli arıyorlar kendi dertleri için bizde rahatladik artik umrumuzda degil sadece onlardan dolayi maddi olarak sıkıntıya dustukce beddua ediyoruz o kadar kendileri evlerinde rahat biz 4 kere ev degistirdik esyalarimiz curudu hatta o bile geçti ya bebeğimiz olacak tek derdimiz o.AMİN... düğüne falan gelmicekler rezil olcaz diye korkuyorum açıkçası inanılmaz insanlar ben şaşırıyorum nasıl bi aile diye ben arayıp arayı düzelteyim dedim huzur olsun diye ama siz nasıl yaptınız
Elti kv nin elcisidir derler dogruymushayır daha evlenmedik temmuzda düğünümüz.. eltim yüzünden kavga çıktı görümcemle kv de arayıp sormuyolar kimseyi
sakın kımseyı arayıp basınıza iş almayınmerhaba daha önce kv görümce ve elti ile yaşanan problemleri anlatmıştım.
gün geçmiyor ki bir yenileri daha eklenmesin...
hiç biri ne beni ne de ailemi aramıyor. zaten düğün yaklaşıyor hiç bişey umurları değil maddi olarak yardımları olmadığı gibi bir de habire laf çıkarıyolar anlayacğınız bıktım usandım.
dün nişanlım ablasını aramış beni arayıp sormuyosunuz yanımda olmuyosunuz diye oda ağzına geleni saymış kapatmış..
bu durumdan aşırı yoruldum. nişanlım onları sonuna kadar haksız buluyor ve evlendikten sonra asla ve evimizde yanımızda istemiyor. ama arayı bulmak lazım diye düşünüyorum. ablasını arayıp bir seyleri düzeltmeye çalışayım mı yoksa sessiz kalıp olanı biteni izleyim mi nolur akıl verin..
Bende öyle olmadı şükür ama bunda en çok eşimin onlardan yediği darbenin sahsina olduğunu idrak etmesi neden oldu bence. Erkekler eşlerine yapılan saxece eşlerine sanıyor oysa sıkıntıyı beraber çekiyoruz bunu anlamamalari çok enteresanNişanlınızın onları hep haksız bulduğu günler evlenince bitecek. Sizi hep hasız bulduğu günler başlayacak. Onlar bir kıymetli olacak bir kıymetli olacak ki sormayın.
Sizi aramayan siz de aramayın. Hiç bir şey de beklemeyin. Sonradan şunu yaptık bunu yaptık deme ihtimalleri olmaz en azından. Onlarla samimi olmamak siziniçim bir eksiklik olmaz zaten. bugüne kadar beraber mi yaşadınız sanki...
Benim dugunde olmadiklarinda 1 arkadaşım bana üzüldü benden sonra düğün yaptı ona geldiler ama keşke gelmeselerdi demisti boşanma eşiğine geldiler dugunden 1 gün sonra ogullarini alıp gitmek istediler neyseki damat sonradan pişman oldu (!)AMİN... düğüne falan gelmicekler rezil olcaz diye korkuyorum açıkçası inanılmaz insanlar ben şaşırıyorum nasıl bi aile diye ben arayıp arayı düzelteyim dedim huzur olsun diye ama siz nasıl yaptınız
sen karışma.merhaba daha önce kv görümce ve elti ile yaşanan problemleri anlatmıştım.
hiç biri ne beni ne de ailemi aramıyor. zaten düğün yaklaşıyor hiç bişey umurları değil maddi olarak yardımları olmadığı gibi bir de habire laf çıkarıyolar anlayacğınız bıktım usandım.
dün nişanlım ablasını aramış beni arayıp sormuyosunuz yanımda olmuyosunuz diye oda ağzına geleni saymış kapatmış..
bu durumdan aşırı yoruldum. nişanlım onları sonuna kadar haksız buluyor ve evlendikten sonra asla ve evimizde yanımızda istemiyor. ama arayı bulmak lazım diye düşünüyorum. ablasını arayıp bir seyleri düzeltmeye çalışayım mı yoksa sessiz kalıp olanı biteni izleyim mi nolur akıl verin..
Aynı benim görümcelerle kaynana. Ne aradılar ne sordular ne bişeye el attılar n maddi destek verdiler. Üzerinede bi sürü laf ürettiler kardeşleriyle arasındaki ilişkiyi bana bağladılar. Sonunda noldu ben düğün dernek yapmadan bi nikahla evlendim görümceler nikaha bile gelmediler kaynanamda yabancı gibi geldi gitti selamsız sabahsız. Hiiç karışma boşver birek nişanlınla muhattap ol aralarını düzeltmek istiyosnda nişanlınla konuş sadece. Sonra kötü olan sen olursun.merhaba daha önce kv görümce ve elti ile yaşanan problemleri anlatmıştım.
Çok adice çok. Şimdi arayip yok ev yeniliyoruz yok araba yeniledik vs diyorlar (hasta abisine dedirtiyorlar onlarla konuşmuyoruz)Arkadasimin olayi gibi. Dugun zamani ogullariyla tartisip kustuler. Her sey hallolduktan sonra canim oglum oldu. Yemezleeeer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?