• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımın ailesi ve bitmeyen sorunları..

kaynana_zede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
36
24
88
merhaba daha önce kv görümce ve elti ile yaşanan problemleri anlatmıştım.
gün geçmiyor ki bir yenileri daha eklenmesin...
hiç biri ne beni ne de ailemi aramıyor. zaten düğün yaklaşıyor hiç bişey umurları değil maddi olarak yardımları olmadığı gibi bir de habire laf çıkarıyolar anlayacğınız bıktım usandım.
dün nişanlım ablasını aramış beni arayıp sormuyosunuz yanımda olmuyosunuz diye oda ağzına geleni saymış kapatmış..
bu durumdan aşırı yoruldum. nişanlım onları sonuna kadar haksız buluyor ve evlendikten sonra asla ve evimizde yanımızda istemiyor. ama arayı bulmak lazım diye düşünüyorum. ablasını arayıp bir seyleri düzeltmeye çalışayım mı yoksa sessiz kalıp olanı biteni izleyim mi nolur akıl verin..

hiç biri ne beni ne de ailemi aramıyor. zaten düğün yaklaşıyor hiç bişey umurları değil maddi olarak yardımları olmadığı gibi bir de habire laf çıkarıyolar anlayacğınız bıktım usandım.
dün nişanlım ablasını aramış beni arayıp sormuyosunuz yanımda olmuyosunuz diye oda ağzına geleni saymış kapatmış..
bu durumdan aşırı yoruldum. nişanlım onları sonuna kadar haksız buluyor ve evlendikten sonra asla ve evimizde yanımızda istemiyor. ama arayı bulmak lazım diye düşünüyorum. ablasını arayıp bir seyleri düzeltmeye çalışayım mı yoksa sessiz kalıp olanı biteni izleyim mi nolur akıl verin..
Hicc karısma bırak

Karisma. Birak daginik kalsin.

bırak karışma. ne iyi olcam diye sevimlilik yapmaya çalış(sonunda herkes için kötü olan sen olursun), ne de nişanlını ailesini istememe kararında destekliyor gib görün(sonunda bunun da suçlusu sen olursun). tamamen nötr ol.. ne kadar uzak o kadar iyi, inan bana

Arayıp sormasınlar işte ne güzel nişanlınızla ikiniz halledin herşeyi. Çoğu evlenen çiftin arayıp da bulamadığı.
Aralarına da girmeyin sakın ilerde onlar barışır siz kötü olursunuz .

Düğün hazırlıkları ne durumda acaba suan? Ve nişan da nasıl davrandılar
nişanda hiç bişey yapmadılar kaynanam bi künye taktı incecik eltim br künye takti incecik görümcem de şans kolyesi taktı çekildiler kenara paraları yokmuş.... ama nişandan sonra cam balkon yaptırdı kv kendi evine.. düğünde de nişanlım arabasını satıyo onunla olucak bi bilezik takabilsek takarız takamazsak yapcak bişey yok demişler.. bu arada eltimle kavgalıyız kıskançlıktan dolayı beni tv ve görümceye kötülüyo sürekli durum böyle

nişanda hiç bişey yapmadılar kaynanam bi künye taktı incecik eltim br künye takti incecik görümcem de şans kolyesi taktı çekildiler kenara paraları yokmuş.... ama nişandan sonra cam balkon yaptırdı kv kendi evine.. düğünde de nişanlım arabasını satıyo onunla olucak bi bilezik takabilsek takarız takamazsak yapcak bişey yok demişler.. bu arada eltimle kavgalıyız kıskançlıktan dolayı beni tv ve görümceye kötülüyo sürekli durum böyle
Vay be. Demek tek degilmisim.
Aynılarını yaşadık suan o elti bıraktı gitti onları. Baştan böyleyse sonra da istemiyorlar ama iş bitince para kısmı kalkınca arayip sormaya baslarlar Biz görüşmuyoruz hicbiriyle. Ama kendimizi toparlayamiyoruz maddi olarak. Allah yardimciniz olsun uygun alın herseyi kiraya cikacaksaniz özellikle zaten yıpranacak hersey. Tüm eşyalar 8 9 bine olanlar bile ideal inanin. Bizim pahaliydi hepsi yiprandi gitti. Allah vicdan versin ailesine.

Ölü taklidi yap ya da üç Maymunu oyna.
Evlenince istemediğiniz kadar karşılıklı "biz ayrılamayız"pozu sergileyecekler zaten:anne:
+1 kesinlikle evlenince de nisanliyken şöyleydi şimdi nasil bu durumdalar diye şikayetçi olacaksınız.hic karışmayın kötü oldugunuzla kalırsınız.

Vay be. Demek tek degilmisim.
Aynılarını yaşadık suan o elti bıraktı gitti onları. Baştan böyleyse sonra da istemiyorlar ama iş bitince para kısmı kalkınca arayip sormaya baslarlar Biz görüşmuyoruz hicbiriyle. Ama kendimizi toparlayamiyoruz maddi olarak. Allah yardimciniz olsun uygun alın herseyi kiraya cikacaksaniz özellikle zaten yıpranacak hersey. Tüm eşyalar 8 9 bine olanlar bile ideal inanin. Bizim pahaliydi hepsi yiprandi gitti. Allah vicdan versin ailesine.

AMİN... düğüne falan gelmicekler rezil olcaz diye korkuyorum açıkçası inanılmaz insanlar ben şaşırıyorum nasıl bi aile diye ben arayıp arayı düzelteyim dedim huzur olsun diye ama siz nasıl yaptınız

ay başlık sahibi karışma elbette. bunu birine sormana bile gerek yok. karışma seni de çekerler işin içine

sessiz kal sakın yanaşma sen naparsan yap onlar kendilerini haklı gösterirler..
nişanlın simdi senn yannda gibi olsada evlennce oda değişecek onlara dönecek ilk zamanlar..
bende cok yaşadm bu konularla ilgili cok sıknıtılar cektim ipleri kopardm artık rahatm ..

sessiz kal sakın yanaşma sen naparsan yap onlar kendilerini haklı gösterirler..
nişanlın simdi senn yannda gibi olsada evlennce oda değişecek onlara dönecek ilk zamanlar..
bende cok yaşadm bu konularla ilgili cok sıknıtılar cektim ipleri kopardm artık rahatm ..
nişanlıyken bu kadar problem yaşadınız mı? düğününüz nasıl geçti? geldiler mi?

Back
X